Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Upgrade (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Upgrade (2018)

Upgrade

Upgrade (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Nadogradnja

Godina:

2018

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, triler, horor

Trajanje:

100 min

Režija:

Leigh Whannell

Scenarij:

Leigh Whannell

Glavne uloge:

Linda Cropper
  >  Pamela
Clayton Jacobson
  >  Manny
Christopher Kirby
  >  Tolan
Richard Cawthorne
  >  Serk
Simon Maiden
  >  Stem
Logan Marshall-Green
  >  Grey Trace
Harrison Gilbertson
  >  Eron
Ming-Zhu Hii
  >  Dr Diana Gordon
Michael M. Foster
  >  Jeffries
Abby Craden
  >  Kara (voice)
Steve Danielsen
  >  Jeff Handley
Melanie Vallejo
  >  Asha Trace
Richard Anastasios
  >  Wan
Kenny Low
  >  Police Driver
Betty Gabriel
  >  Cortez
Sachin Joab
  >  Dr. Bhatia
Benedict Hardie
  >  Fisk
Rosco Campbell
  >  VR guy
Manjot Jassal
  >  Technician
Emily Havea
  >  Nurse Henderson
Renah Gallagher
  >  Tiana
Stephanie Demkiw
  >  Technician
Esther Joseph
  >  Technician

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Upgrade (2018)
    Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2018 u 16:52
Prijevod je najavio x200sx ⚡
Na vrh
semir-bakija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj semir-bakija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2018 u 12:16
Ljudi ja u zivotu nista gore nisam gledao katastrofa od filma
Na vrh
MackoCro View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MackoCro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2018 u 03:46
Hehehe film je odlican i eo stavio sam i prevod sad.
Na vrh
rozanik View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rozanik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2018 u 07:47
slažem se, gori shit nema od ovoga... bljak...
Izbavite me iz ove zemlje robova, gde sve vrvi od bena i lopova, gde svaki tat i bena cenu ima, pa ipak nizašto, prodaje se svima.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2018 u 23:54
Film je odlican , bez holivudskih zvezda sa super pricom i bez kompromisa za kraj film tj negativac ne sme pobediti jer to lose utice na omladinu haha
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2018 u 11:44

Meni je također film dobar! 7,5/10

Ažurirao bokidante - 19.Kolovoz/Aug.2018 u 12:02
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2018 u 08:52
Pa, film je u svakom slučaju malo drugačiji od nekakvog kalupa koji neko očekuje. Na prvu je pomalo prdvidiv, ali sa strašnim preokretom na kraju. Što je zanimljivo nema nekih poznatih glumaca, barem meni i ocjena na IMDb-u odgovara kvalitetu filma. A kad se uzme u obzir da je Australski sa budžetom od oko 5 miliona, onda se zaista može reći da je vrijedno filmsko ostvarenje. Film je na nekoj granici između dobrog A i odličnog B filma, tako da bih i ja dao ocjenu od 7,5. Naravno, veći budžet i možda neki poznatiji glumci bi u svakom slučaju dodali vrijednost filma, ali i ovako je veoma dobro.
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
dusica-lazic-ex-pavl View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dusica-lazic-ex-pavl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2018 u 22:19
Zanimljiva prica
Na vrh
kulin ban View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj kulin ban Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2018 u 18:04
vrlo dobar 8/10
navodi na razmišlajnje o pitanjima vječne tematike 
šta donosi budućnost i vještačka inteligencija
Na vrh
Black Panther View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Panther Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2018 u 22:16
Солидан филм.
Мало подсећа на Black Mirror...

Na vrh
VLL72 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VLL72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2018 u 14:03
Iznenađujuće dobar film. Pravi dokaz da sa dobrom pričom i sa malo love i anonimusima može da se napravi odličan film. Ovo me podseti na uspeh filma Devil. Tako da i ovoj ekipi želim od srca da zarade lepe novce za neke naredne projekte.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2018 u 22:31
Kad je u pitanju glavni glumac iz filma / Logan Marshall-Green /, uvek se setim odlične serije Quarry, koja je na žalost, imala samo jednu sezonu. A što se tiče filma, može da se odgleda. 3/5
Na vrh
protectore View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj protectore Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2019 u 14:53
Sjajan niskobudzetni SF film. Zanimljiv, sokantan, mracan i komican u isto vrijeme. Logan Marshall Green odlican. Djelimicno me podsjeca na Terminator 1, sjajan film za malo ulozenog novca (slicna i tematika). Meni licno jedan od najdrazih u zadnje vrijeme.
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2019 u 17:26
Odličan SF.
Od mene7.5/10
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2019 u 20:35
Mogu reci da mi se film bas dopao a nisam nesto posebno ocekivao.
Na vrh
Master Yoda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Yoda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2020 u 13:54
Nista nisam ocekivao, a dobio sam puno. Film, kao sto neki u komentarima vec rekose - iznenadjujuce dobar. Zato 10\10
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2021 u 13:22
I meni je isto dobar i korektan SF film.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.