Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Underworld: Awakening (2012) |
Odgovori |
Korisnik | ||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11281 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2011 u 11:29 |
|
Underworld: Awakening (2012)Žanr: Akcija, Fantazija, Horor Režija: Måns Mårlind, Björn Stein Jezik: Engleski Uloge: Kate Beckinsale, Charles Dance, Michael Ealy, India Eisley, Stephen Rea Premijera: 20. januar 2012. godine Posle nekoliko “meh filmova” Kejt Bekinsejl (Kate Beckinsale) se vraća onome što radi najbolje. Popularna glumica je, na Comic Con-u, zajedno sa ostatkom ekipe, promovisala sledeći nastavak svoje vampirske snage, film Underworld Awakeining. U Underworld Awakening ljudi konačno saznaju za postojanje vampira i vukodalaka (Lycans) i kreću u misiju da ih sve istrebe. Još važnije, očekujte nešto malo golotinje od strane glavne glumice... Premijera filma Underworld Awakening zakazana je za 20. januar 2012. godine. Film je sada u fazi postprodukcije i snimljen je u 3D tehnici. Izvor: http://gameinfusion.net IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1496025/ Ažurirao CSInvestigator - 04.Kolovoz/Aug.2012 u 23:33 |
||
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
||
Lithium
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2011 Status: Offline Points: 370 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaateeeeeeeeee
a jos nema vise onog skota ali vazno je da je u 3D-u samo me reziseri brinu |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11281 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Pa mogu fino ovi akcioni filmovi da se odrade u 3D... Resident evil npr me je oduševio efektima, ali zato su Pirati sa kariba bili užas, samo su me bolele oči za džabe, nula za efekte...
|
||
|
||
Lithium
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2011 Status: Offline Points: 370 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Nije meni do kvaliteta 3D-a, nego sto moze da mi upropasti 2D verziju kao Afterlife. Ali dobro... hope springs eternal
A posto sam sada procitao i sinopsis:
Kakav smajli, savrsena zamena za facepalm |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Smooooooooooooooor... Ovaj film uopšte nema radnju 1. i 3. deo su mi bili ok, ali ovaj je užas... Jeste bio za relaksaciju pošto ti ne treba ni gram mozga da pratiš i volim malo SF-a, akcionih scena, ovo-ono, ali me je smorio iako traje nekih sat i 20 minuta Izgubio je i onaj mračni element, sad samo skaču i ripaju na usporenom snimku
Ažurirao CSInvestigator - 04.Kolovoz/Aug.2012 u 23:40 |
||
|
||
nanny6665
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 15.Sijecanj/Jan.2017 Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
nije lose....
|
||
nanny6665
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 15.Sijecanj/Jan.2017 Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
nije lose....
|
||
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |