Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tulsa King (2022) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2022 u 21:18 |
Prevode za seriju radi Matek ✨
|
|
![]() |
|
Black Raven ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 937 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zanimljiv start. Gledaću ovu seriju.
Zamerka jedino na godine Stalonea u seriji, 75 je preterano za opakog mafijozu, mogao je bar 65 da stavi. |
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Online Points: 42194 |
I meni prilično zabavna, uz sve, na prvom mestu ću je pratiti zbog StaloneTa, iako volim i Taylor Sheridana.
Pa dobro de, to sa njegovih (realnih) 75 godina ima pa svog šmeka. Hajde što je svakako dobrodržeći za svoje godine, to su hiljade i hiljade sklekova (
![]() Ažurirao puppet_master - 19.Studeni/Nov.2022 u 16:32 |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Online Points: 42194 |
Van toga, come on, ko ne bi poverovao da Stalone može, i u tim godinama, da nokautira tu i tamo kakvog napucanog krimosa ili razmaženog civila po Tulsi, neće ionako u ring sa nekim mlađanim borcem, sa svojim ionako kvarnim i namazanim forama, svakako iznenadi svakoga udarcem niotkuda, možda i baš zbog toga što u njemu vide starca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aleksayu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1212 |
Puppet super ti je vickast i duhovit komentar , gledam ovo sa porodicom
|
|
![]() |
|
aleksayu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1212 |
Izdrzao sam 15 minuta americkog filmskog mediokreta, sablona, neinvetivnosti, loseg scenarija, neubedljivosti. Nisam ja iz ovog filma...
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() aka balavurdija Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 497 |
Zašto??? ![]() Šaim se, razumem te, ja prvenstveno ne bih gledao babu Stalonea, da se uplašiš bre. Drugo, dovoljno je svakom imalo inteligentnom biću da pročita o čemu se radi i da mu ne padne na pamet da ga skine, a kamoli troši vid, vreme i vijuge. Nisam imao nameru da povredim ove što im se sviđa film, ja sam pacifista i protiv sam mira u svetu. Mislim, rata. ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Odgledao sam da li beše 5 epizoda i onda zaboravio na seriju potpuno, na sasvim drugoj strani (filmskog) sveta sam trenutno, pride izgubljen u vremenu te propustih ionako da uzmem to potom izašlih epizoda. Ima dana, šta znam, nisam zadovoljan načinom na koji se pripoveda ta priča, koja sama po sebi nije odveć zanimljiva a i pod pretnjom puškom ne bih znao da kažem kakve stvarno Sheridan ima veze sa ovakvom jednom pričom, mislio sam da će ići na sasvim pedesetu stranu.
|
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 591 |
Meni se ovo svidja,iako sam poceo samo zbog Stalonea da gledam,ne znam volim ja njegov iskrivljen osmeh i onaj seljacki glas i nacin govora. Ne secam se kada sam gledap ni mafijaske filmove i serije ,izbegavam to u velikom luku ali ovo mi se svidja ima dobrog humora za moj ukus i uopste mi zanimljivo
|
|
![]() |
|
homemultimediabox ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 10.Sijecanj/Jan.2019 Status: Offline Points: 1 |
Top serija. Stalone nikad bolji
|
|
![]() |
|
barakuda13 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 05.Svibanj/May.2009 Status: Offline Points: 4 |
stalone car , super serija , hvala na prevodu.
|
|
![]() |
|
homemultimediabox ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 10.Sijecanj/Jan.2019 Status: Offline Points: 1 |
Opasna prevara sa 10-tom epizodom koja je prvo bila najavljena pa otkazana
|
|
![]() |
|
Black Raven ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 937 |
I bolje što nisu pustili 10 epizodu, neka je malo bolje našminkaju. Epizoda 9 je bila odlična, ali Stalone odvratan u toj epizodi,sav bio naduven od botoksa jedva je uspeo da nešto promrmlja.
|
|
![]() |
|
klass ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2018 Status: Offline Points: 79 |
Serija moze da se gleda ali ne treba previse ocekivati. Sama prica...onako, nista posebno.
Ne znam, meni je Stalone ubedljivo najslabiji u seriji. Sa tim stasom, glasom, tom pojavom omatorelog bildera, ne znam kako on moze da bude neki harizmaticni, smekerski sef neke bande koji je usput i uspesan zavodnik. :D Mada ni Herc iz Wire nije mnogo bolji. Mislim, dvojica drvoseca glume mafijaske bosove. :( Ocena 6. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |