Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - True Detective (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

True Detective (2014)

True Detective

True Detective (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Pravi detektiv

Godina:

2014

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

55 min

Autor:

Nic Pizzolatto

Glavne uloge:

Ray Fisher
  >  Henry Hays
Stephen Dorff
  >  Detective Roland West
Carmen Ejogo
  >  Amelia Reardon
Mahershala Ali
  >  Detective Wayne Hays
Rachel McAdams
  >  Detective Ani Bezzerides
Scoot McNairy
  >  Tom Purcell
Michelle Monaghan
  >  Maggie Hart
Tory Kittles
  >  Detective Thomas Papania
Afemo Omilami
  >  Police Chief Holloway
Kelly Reilly
  >  Jordan Semyon
Michael Potts
  >  Detective Maynard Gilbough
Colin Farrell
  >  Detective Ray Velcoro
Sarah Gadon
  >  Elisa Montgomery
Matthew McConaughey
  >  Detective Rust Cohle
Woody Harrelson
  >  Detective Marty Hart

Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
Korisnik
Poruka
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2024 u 11:29
Četvrta sezona je užas i sramota...
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2024 u 11:56
Taman cekao da izadje cela sezona i planirao da pogledam, i meni prijatelji rekose da je losa, onda razmisljam kakvi su utisci da ona nije vezana za ime `True Detective` i prvu sezonu, nego da je izasla kao mini-serija pod nekim imenom.
Na vrh
Filaret View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Filaret Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2024 u 02:13
I ja sam skinuo celu sezonu, reko' ko čoek da odgledam, ali kad čitam šta ljudi pišu, mrka kapa, nek ostane kad mi baš ne bude ni do čega.

Znam da nije popularno, ali Džodi Foster ni na slici ne volim da vidim, a čitam da sad i Picolato pljuje po seriji, kao tobož nije znao na šta će izaći. Još razloga za odlaganje.

Meni ni prva sezona nije baš bila savršena, što uvodiš natprirodno ako to nije zbog scenarističke neveštine? Zato mi je prva sezona Farga bolja, ako uopšte vredi porediti frogs end grendmadrs.

Kako bilo, sve više mislim da ovo vreme više ne pripada džangrizalima poput mene, da je naš bioskop pogasio svetla i da sav, pa i ovaj prostor treba prepustiti mladim i bistrijim očima. 

Imam utisak da njima nije ni bitno da li je ono što gledaju dobro ili nije. Mislim, ni objektivno, razložno dobro, ni subjektivno u smislu meni se dopalo ili ja sam film video ovako ili onako. Bitna je godina proizvodnje i da li se o tome priča u društvu ili na mrežama. Ne znam, možda je tako bolje, bezbolnije je svakako.

Skrenuh s teme, ali nek ostane, tako mi došlo Smile

Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2024 u 10:01
 Bas sve je lose. He, pa kad su izabrali onaj najjeftiniji trik, da sve bude u mraku, cak ni to im nije vredelo da kreiraju onu pravu atmosferu koja je krasila, a i proslavila, prvu sezonu. 

Ovde je to prelazilo u dosadu. Cak i da su skratili i snimili samo jedan film, ne bi im vredelo, onaj film "30 days of night" bi bio Oskarovac za ovu bezvezariju.

Dzodi Foster - katastrofa. Zasto je ona izabrana, ko zna. Mozda zato sto je dugo nisam gledao ali sama njena pojava, faca.. mi je bila veoma odbojna. A tek gluma, kao da je otaljavala posao, sto pre da zavrsi, da uzme neki dinar, pa kud koji...

Da zavrsim. Ocena 3. 
Na vrh
papryka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papryka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2024 u 12:51
Četvrta sezona je užas. Od bezvezne radnje, preko lošeg scenarija i plitke glume pa sve do bezidejnog kraja sve ama baš sve je šuplje i glupo. Jodie Foster koja je bila maestralna u Jaganjcima, Kontaktu i Sobi panike ovdje glumi kao amaterka.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2024 u 19:37
Klass i paprika, svaka čast na komentarima!
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2024 u 21:00
Dakle Mizi pogledao si i tvoj komentar  se slaze sa ostalim, da je u sustini losa sezona, i da treba da izvoli u cekaonicu.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2024 u 21:14
Vejstingovanje tajma, ako lažem pogledaj i sam zaključi.
Na vrh
bole4s View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bole4s Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2024 u 22:54
Odustao nakon 2. epizode. Nekako mi je sve tanko i neuverljivo, i priča i gluma. Samo ambijent vredi ali je to premalo za nastavak...
Na vrh
Whitesnake Rock View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Whitesnake Rock Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2024 u 15:29
Крај је највеће разочарење. Поред интересантног почетка ништа више се не може поохвалити.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2024 u 19:15
Bome, prekinuo posle treće epizode, dopala mi se lokacija, nešto atipičniji ljudi u odnosu na ono čime sam inače bombardovan iz serija ali šta to sve vredi kada mi je priča a vala i njeno vođenje bilo suviše dosadno, dok mi ni sami likovi nisu pružali išta interesantnije zbog čega bi me zanimalo kroz kakve to borbe i putešstvenija oni prolaze.  
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2024 u 19:29
Papi, veruj ponekad drugu, i u piću i lakim ženama ne otklanjaj tugu.
Samo prva sezona je TRUE DETECTIVE, sve ostale su TRUBA DETECTIVE.
Črast mi!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2024 u 19:42
Voleo ja sezonu sa Colin Farrellom, alkohol ne konzumiram, lake žene mi nikada nisu bile izazov, dok ne verujem ikome išta, pa da mi je iz oka ispao LOL 

Ne smem(o) tako bre, Mizi, biti lišeni ličnog iskustva, čast izuzecima, hajde ako ja rešim da pravim izlet na sred autoputa, ono, košarica, hladno mleko, napolitanke, čorbast pasuljko i kupus salata, i zvekne me, normalno, kamion sa 130 na sat, napravi mrlju (i to kakvu !!!), nećeš se potom, nadam se, zaleteti sa korpom i ćebencetom na to isto mesto. Ali to kako vidimo svet, ljude, filmove, serije, šta uopšte svako za sebe traži, očekuje (ili ne) od njih, je prilično različito. I u najposranijem delu mogu videti nešto što mene inspiriše, pa makar ne izdržao čak ni da odgledam do kraja to, bitna su mi podjednako mesta u mom umu na koja me koješta vodi, mimo namere autora, same priče koju mi se trudi ispričati i šta ti ja znam.  Moram da probam film/seriju ako me oni interesuju iz ma kog već svog razloga, pa makar svi urlali to koliko je sve loše, mahom ionako mislim sve suprotno od forumaša, šta će mi iko odavde da me vodi za ruku kroz filmove i serije, verovao-ne verovao, svejedno. Smile
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2024 u 19:50
Problem sa True Detective serijalom je što je svaka sezona bitno drugačija, potom naravno to što je prva postavila neki svoj standard, na koji prosto ništa drugo ne može ličiti. Ta priča je zaokružena, kopirati stalno iznova sve to samo sa novim likovima i nešto kao drugačijim odnosom među likovima (u čemu je mahom i čitava poenta te veličanstvene sezone/priče) bi meni bilo još i gore, nego ovo da isprobavaju sve i svašta, makar je drugačije, iako i dalje smatram da je džukačka fora to uopšte prodavati pod "True Detective", upravo će gledatelji imati sasvim drugačija očekivanja sa tim sećanjem na prvu, daleko najbolju sezonu, a vala je svejedno i ako se serija zove nekako drugačije. Nego moraju oni da prodaju nekako svoj proizvod, pa hajde onda sa tim mahom veštačkim "True Detective" brendom. Svako sranje sa pubovima, eto nešto šatro kompleksnijim likovima, unutaršnjim i spoljnim dramama životnim, poslovnim, može onda biti True Detective.  No, znajući sve to, volem Jodie Foster, američke vukoyebine, još bolje pod snegom i ledom, iako me sam slučaj nije zanimao previše ni u prvoj sezoni, kamoli tek ovakav i ovako ispričan. Nisam bio tu zbog toga. Hteo da probam i ovo, šta ima veze, neka je mućak. 
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2024 u 19:56
Sve bi bilo uredu ili u redu da su snimili samo season one,
tj. da se radilo o mini seriji, kao Chernobyl.
Ovako uzimati pare na konto slave i popularnosti prve sezone, a ne promeniti ime seriji ili scenariste i reditelja, pa to je bezobrazno.
Isto je i sa Fargom, posle prve sezone samo su nastavili da tonu.
Zato sam batalio obe serije, i fokusirao se na nešto bolje, tipa Bolji Život i Ljubav, navika, panika.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2024 u 20:08
Ima to sve svog smisla. Ali ja volim i pojavu kao i npr sam glas Jodie Foster, isto sa npr Debrom WInger ili recimo Jennifer Jason Leigh, Holly Hunter, te moram probati biti deo toga, išlo-ne išlo, šta ima veze, idem skoro svakoga dana na glupav posao na silu, zašto ne bih neka i bacio koji sat na nešto što ipak potencijalno ima eto makar nešto, nekoga u sebi što meni može leći, "društvo" glumica koje prosto volim videti na ekranu, slušati njihov glas, dikciju, akcenat, volim jezike, slušati ljude (koji su pri tome profi u onome što rade, bilo to uvek efektno ili ne baš).
Na vrh
Stressman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stressman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2024 u 09:41
Kao i Fargo,iz sezone u sezonu u opadanju...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.