Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
True Detective (2014) |
Odgovori | Stranica <1 456 |
Korisnik | |
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member Pridružen: 29.Studeni/Nov.2016 Status: Offline Points: 462 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Četvrta sezona je užas i sramota...
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 8912 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Taman cekao da izadje cela sezona i planirao da pogledam, i meni prijatelji rekose da je losa, onda razmisljam kakvi su utisci da ona nije vezana za ime `True Detective` i prvu sezonu, nego da je izasla kao mini-serija pod nekim imenom.
|
|
Filaret
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2009 Status: Offline Points: 499 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
I ja sam skinuo celu sezonu, reko' ko čoek da odgledam, ali kad čitam šta ljudi pišu, mrka kapa, nek ostane kad mi baš ne bude ni do čega.
Znam da nije popularno, ali Džodi Foster ni na slici ne volim da vidim, a čitam da sad i Picolato pljuje po seriji, kao tobož nije znao na šta će izaći. Još razloga za odlaganje. Meni ni prva sezona nije baš bila savršena, što uvodiš natprirodno ako to nije zbog scenarističke neveštine? Zato mi je prva sezona Farga bolja, ako uopšte vredi porediti frogs end grendmadrs. Kako bilo, sve više mislim da ovo vreme više ne pripada džangrizalima poput mene, da je naš bioskop pogasio svetla i da sav, pa i ovaj prostor treba prepustiti mladim i bistrijim očima. Imam utisak da njima nije ni bitno da li je ono što gledaju dobro ili nije. Mislim, ni objektivno, razložno dobro, ni subjektivno u smislu meni se dopalo ili ja sam film video ovako ili onako. Bitna je godina proizvodnje i da li se o tome priča u društvu ili na mrežama. Ne znam, možda je tako bolje, bezbolnije je svakako. Skrenuh s teme, ali nek ostane, tako mi došlo |
|
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2018 Status: Offline Points: 290 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Bas sve je lose. He, pa kad su izabrali onaj najjeftiniji trik, da sve bude u mraku, cak ni to im nije vredelo da kreiraju onu pravu atmosferu koja je krasila, a i proslavila, prvu sezonu.
Ovde je to prelazilo u dosadu. Cak i da su skratili i snimili samo jedan film, ne bi im vredelo, onaj film "30 days of night" bi bio Oskarovac za ovu bezvezariju. Dzodi Foster - katastrofa. Zasto je ona izabrana, ko zna. Mozda zato sto je dugo nisam gledao ali sama njena pojava, faca.. mi je bila veoma odbojna. A tek gluma, kao da je otaljavala posao, sto pre da zavrsi, da uzme neki dinar, pa kud koji... Da zavrsim. Ocena 3.
|
|
papryka
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 09.Studeni/Nov.2018 Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Četvrta sezona je užas. Od bezvezne radnje, preko lošeg scenarija i plitke glume pa sve do bezidejnog kraja sve ama baš sve je šuplje i glupo. Jodie Foster koja je bila maestralna u Jaganjcima, Kontaktu i Sobi panike ovdje glumi kao amaterka.
|
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1530 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Klass i paprika, svaka čast na komentarima!
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 8912 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Dakle Mizi pogledao si i tvoj komentar se slaze sa ostalim, da je u sustini losa sezona, i da treba da izvoli u cekaonicu.
|
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1530 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Vejstingovanje tajma, ako lažem pogledaj i sam zaključi.
|
|
bole4s
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 30.Rujan/Sep.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 34 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odustao nakon 2. epizode. Nekako mi je sve tanko i neuverljivo, i priča i gluma. Samo ambijent vredi ali je to premalo za nastavak...
|
|
Whitesnake Rock
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2012 Status: Offline Points: -1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Крај је највеће разочарење. Поред интересантног почетка ништа више се не може поохвалити.
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58058 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Bome, prekinuo posle treće epizode, dopala mi se lokacija, nešto atipičniji ljudi u odnosu na ono čime sam inače bombardovan iz serija ali šta to sve vredi kada mi je priča a vala i njeno vođenje bilo suviše dosadno, dok mi ni sami likovi nisu pružali išta interesantnije zbog čega bi me zanimalo kroz kakve to borbe i putešstvenija oni prolaze.
|
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Papi, veruj ponekad drugu, i u piću i lakim ženama ne otklanjaj tugu. Samo prva sezona je TRUE DETECTIVE, sve ostale su TRUBA DETECTIVE. Črast mi!
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58058 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Voleo ja sezonu sa Colin Farrellom, alkohol ne konzumiram, lake žene mi nikada nisu bile izazov, dok ne verujem ikome išta, pa da mi je iz oka ispao
Ne smem(o) tako bre, Mizi, biti lišeni ličnog iskustva, čast izuzecima, hajde ako ja rešim da pravim izlet na sred autoputa, ono, košarica, hladno mleko, napolitanke, čorbast pasuljko i kupus salata, i zvekne me, normalno, kamion sa 130 na sat, napravi mrlju (i to kakvu !!!), nećeš se potom, nadam se, zaleteti sa korpom i ćebencetom na to isto mesto. Ali to kako vidimo svet, ljude, filmove, serije, šta uopšte svako za sebe traži, očekuje (ili ne) od njih, je prilično različito. I u najposranijem delu mogu videti nešto što mene inspiriše, pa makar ne izdržao čak ni da odgledam do kraja to, bitna su mi podjednako mesta u mom umu na koja me koješta vodi, mimo namere autora, same priče koju mi se trudi ispričati i šta ti ja znam. Moram da probam film/seriju ako me oni interesuju iz ma kog već svog razloga, pa makar svi urlali to koliko je sve loše, mahom ionako mislim sve suprotno od forumaša, šta će mi iko odavde da me vodi za ruku kroz filmove i serije, verovao-ne verovao, svejedno.
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Problem sa True Detective serijalom je što je svaka sezona bitno drugačija, potom naravno to što je prva postavila neki svoj standard, na koji prosto ništa drugo ne može ličiti. Ta priča je zaokružena, kopirati stalno iznova sve to samo sa novim likovima i nešto kao drugačijim odnosom među likovima (u čemu je mahom i čitava poenta te veličanstvene sezone/priče) bi meni bilo još i gore, nego ovo da isprobavaju sve i svašta, makar je drugačije, iako i dalje smatram da je džukačka fora to uopšte prodavati pod "True Detective", upravo će gledatelji imati sasvim drugačija očekivanja sa tim sećanjem na prvu, daleko najbolju sezonu, a vala je svejedno i ako se serija zove nekako drugačije. Nego moraju oni da prodaju nekako svoj proizvod, pa hajde onda sa tim mahom veštačkim "True Detective" brendom. Svako sranje sa pubovima, eto nešto šatro kompleksnijim likovima, unutaršnjim i spoljnim dramama životnim, poslovnim, može onda biti True Detective. No, znajući sve to, volem Jodie Foster, američke vukoyebine, još bolje pod snegom i ledom, iako me sam slučaj nije zanimao previše ni u prvoj sezoni, kamoli tek ovakav i ovako ispričan. Nisam bio tu zbog toga. Hteo da probam i ovo, šta ima veze, neka je mućak.
|
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sve bi bilo uredu ili u redu da su snimili samo season one,
tj. da se radilo o mini seriji, kao Chernobyl. Ovako uzimati pare na konto slave i popularnosti prve sezone, a ne promeniti ime seriji ili scenariste i reditelja, pa to je bezobrazno. Isto je i sa Fargom, posle prve sezone samo su nastavili da tonu. Zato sam batalio obe serije, i fokusirao se na nešto bolje, tipa Bolji Život i Ljubav, navika, panika. |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ima to sve svog smisla. Ali ja volim i pojavu kao i npr sam glas Jodie Foster, isto sa npr Debrom WInger ili recimo Jennifer Jason Leigh, Holly Hunter, te moram probati biti deo toga, išlo-ne išlo, šta ima veze, idem skoro svakoga dana na glupav posao na silu, zašto ne bih neka i bacio koji sat na nešto što ipak potencijalno ima eto makar nešto, nekoga u sebi što meni može leći, "društvo" glumica koje prosto volim videti na ekranu, slušati njihov glas, dikciju, akcenat, volim jezike, slušati ljude (koji su pri tome profi u onome što rade, bilo to uvek efektno ili ne baš).
|
|
Stressman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2014 Status: Offline Points: 11 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Kao i Fargo,iz sezone u sezonu u opadanju...
|
|
Odgovori | Stranica <1 456 |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |