Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
True Detective (2014) |
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 66720 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Nisam još ni počeo gledati drugu sezonu. Vidim da me čeka još jedno razočaranje.
|
|
|
|
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
definitivno meni ostalo još 3.epizode i nikako da ih pogledam..onda možeš zamislit kolko je zanimljivo |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11281 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
1. sezona upravo završena.
Odlična serija... Sviđa mi se mračna atmosfera i duo Metju-Vudi je fenomenalan. E, sad... Gledati ili ne gledati 2. sezonu? A sve mi se čini ovo drugo. |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2263 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ne gledati drugu! Nažalost nije ni blizu prvoj.
Prva je nešto što se nekim neverovatnim spletom okolnosti desilo. Mekonahi, Harelson, atmosfera, radnja, filozofija... sve na najvišem novu. Prva sezona 10/10 Druga: --- no comment
|
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
|
Stressman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2014 Status: Offline Points: 11 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Prva sezona je stvarno izuzetna. Druga nije na tom nivou,ali treba pogledati. Možda su prvom postavili previsoke standarde. :-)
|
|
ALFA stalker
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 30.Svibanj/May.2012 Lokacija: Srpsko Sarajevo Status: Offline Points: -14 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
prva sezona jedna od boljih detektivskih serija a druga je više kao dobra krimi drama.
|
|
mavrenski92
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 10.Prosinac/Dec.2015 Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Jedna od najboljih, ako ne i najbolja krimi serija koju sam ikada gledao. Sjajna priča, odlični glumci. Prva sezona je malo bolja, ali i druga je odlična.
|
|
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Slažem se sa svima da je True Detectiv najbolja krimi serija ikada napravljena u Americi,druga sezona je neloša ali čim su ubacili političke konotacije u seriju počeli su se lagano gubiti.Bila je na tragu toga da postane drugi Fargo serijal ali bojim se da treću sezonu nećemo gledati ali nikada ne reci nikada.Sve u svemu druga sezona gledljiva uz gajbu hladne pive i to je to,lagani recept.
|
|
|
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11281 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Zvanično obnovljeno za 3. sezonu
Glavnu ulogu igraće Mahershala Ali. |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58093 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Lepo, čeka se
|
|
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
SUUUUPEEEER.
Samo hoću li je dočekati,neznam. OOOOpaaaa , puppet_master ,nema više Mickeya , ovo je novi look valjda poslije face-liftinga. Šala,šala,valja malo promjene u svemu. |
|
|
|
Banjo92
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 25.Srpanj/Jul.2017 Lokacija: MNE Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sjajna serija,preporuka za pogledati.
|
|
arcadian
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 14.Ožujak/Mar.2017 Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
7.0
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58093 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Volim obe sezone, iako bitno drugačije, svaka mi je prijala na svoj način, da ne duljim, tek ćaskam.
|
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 90101 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
|
|
franc-prijatelj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 17.Veljaca/Feb.2016 Lokacija: Slovenija Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Posle 3.epizode sasvim solidno napram sličnim serijama. Da vidimo do kraja.
|
|
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Trstenik Status: Offline Points: 380 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ja sam tu prvu sezonu doživeo kao razvučeni film. Gledao sam pre par meseci i već sam zaboravio.
|
|
franc-prijatelj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 17.Veljaca/Feb.2016 Lokacija: Slovenija Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sad sam završio 6.epizodu. Sve je bolja. Oba igrača su "face". Bit če frke sada, kad su opet zajedno po toliko godina. Preporučujem svima , koji voli malo zamršenije krimi slučajeve. Idem na 7. .
|
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(1)
|
Nik Picolato koji je autor serije je zaista napisao odličan scenario
koji su Vudi i Metju (meraklija i megdandžija) odlično sproveli u delo. Našao inspiraciju u knjizi Roberta Čejmbersa Žuti kralj.
O seriji i Picolatu su dosta pisali po netu i bilo je tu svega i svačega. Od Ničea, Kanta pa do plagijata zbog kog su hteli da ga tuže. Takođe je tu bilo raznoraznih teorija i teorema vezanih za srećan kraj u koji ja ne verujem. Bilo je tu svega, od filozofije i metafizike do hepi enda. Da počnem od onog čuvenog "Time is a Flat Circle" koje me je nateralo da malo bolje promislim o svemu. Njih dvojica su dva puta imali šansu da uhvate ubicu. Znamo šta se desilo prvi put a pošto je Picolato već dao svoje mišljenje o vremenu logično je da su isto prošli i drugi put. Ova dvojica nisu napustila Karakosu, ostali su tamo fizički mrtvi i zaboravljeni u svom svetu u kom su zbog već pomenutih finansijera nastavili bitisanje. Najbolji primer za to je porodica koja dolazi u posetu Martiju koji leži u bolnici. Svi se nekako sablasno i čudno ponašaju i smeškaju. Sve je posle Karakose i jezivo i čudno, bar za mene. Metju Mekonahi je kreirao lik za svaku antologiju a ne samo svoje karijere jer suvereno vlada svakim kadrom. Ne bi bio ovako dobar i da ga je neko programirao. Ono što mi se takođe svidelo je ritam koji ima serija i koji se savršeno uklapa sa okolinom i načinom govora. Kraj sezone je za sada, na žalost, katastrofalno urađen. Očekivao sam zaveru sa više učesnika a ne jednog ubicu koji izgleda kao da je hibrid raznih filmskih ubica. Ovakav kraj prve sewzone je verovatno kompromis nastao između autora i finansijera serije. Druga sezona je naspram orve katastrofalno loša. Ipak zbog samog kraja zaslužuje komentar. Drugu sezonu je uništila gomila podpriča i nebitnih likova koji su vodili u ćorsokak. Prva sezona je imala jednog Rasta i Martija kao njegovu suprotnost, u drugoj me je dočekao miks od najmanje 5-6 bledunjavih Rastija i Martija. Kraj sezone je sasvim druga priča. Frenk je završio kao neki romantični heroj. Nije ga zaustavilo ni sunce ni aveti koje ga prate već žena. Romantika. Poslednje epizode i scene su izvukle seriju uprkos onom gore. Kakva će biti treća sezona tek će se videti. Raduje me što najavljuju povratak u ruralne predele. Ozark ili nešto slično. |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |