Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - True Detective (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

True Detective (2014)

True Detective

True Detective (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Pravi detektiv

Godina:

2014

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

55 min

Autor:

Nic Pizzolatto

Glavne uloge:

Ray Fisher
  >  Henry Hays
Stephen Dorff
  >  Detective Roland West
Carmen Ejogo
  >  Amelia Reardon
Mahershala Ali
  >  Detective Wayne Hays
Rachel McAdams
  >  Detective Ani Bezzerides
Scoot McNairy
  >  Tom Purcell
Michelle Monaghan
  >  Maggie Hart
Tory Kittles
  >  Detective Thomas Papania
Afemo Omilami
  >  Police Chief Holloway
Kelly Reilly
  >  Jordan Semyon
Michael Potts
  >  Detective Maynard Gilbough
Colin Farrell
  >  Detective Ray Velcoro
Sarah Gadon
  >  Elisa Montgomery
Matthew McConaughey
  >  Detective Rust Cohle
Woody Harrelson
  >  Detective Marty Hart

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456>
Korisnik
Poruka
papryka View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papryka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2019 u 11:21
meni ovo nije ništa...tresla se brda rodio se miš
Na vrh
srborus View Drop Down
member
member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srborus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2019 u 08:36
pa...možda sam očekivao nešto više...nekako ova 3-ća sezona smara.....po meni je slabija od prve dve...
Na vrh
enis88 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj enis88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2019 u 12:25
Stevan Manojlovic, haha, kakvo zapazanje! : ) 

Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2019 u 13:48
Originalno postovano od strane stevan-manojlovic stevan-manojlovic piše:

Mala djecica su pleonazam!

Ajd bar netko da člita od riječi do riječi LOL taman da i dobijem po lampi vrijedilo jeThumbs Up
Na vrh
salemanija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salemanija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2019 u 01:40
Meni je ova sezona smor zivi, a druga sezona mi je bila mnogo zanimljivija, iako losija od prve.
A Rachel McAdams je bila sjajna, pored Colina naravno.
Mada, po mom misljenju (jer ni ova dvojica nisu losa, cak je Stephen Dorff bolji od Alija) nije stvar u glumcima nego u prici. Ova prica u trecoj sezoni je totalno nemastovita i jos gore - dosadna.
Pa jos gore, neuspeli pokusaj kopiranja prve sezone.
Potrebne su sveze snage, novi scenarista i bolji producent a glumce je najlakse naci.
Ne znam za Vas, ali meni je i druga sezona Westworld bila nedovoljno zanimljiva.
I mislim da ce nakon Game of Thrones HBO biti u velikom problemu jer im nece ostati skoro nista od kvalitetnih serija. 
Na vrh
milemaliot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milemaliot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2019 u 22:11
Totalno se slazem
Na vrh
nimm11 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nimm11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2019 u 22:25
Nije lose ispalo na kraju,ali ostajem pri tome da je trebalo stati kod prve,na vrhu
Na vrh
matijas-klopcic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj matijas-klopcic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2019 u 10:30
Не бих баш рекао да је друга сезона бледуњава. Фарел је био добар, Рејчел Мек Адамс још боља, а тај серијал је доста мрачан. У сваком случају, волео бих да се настави са четвртом, Прави детектив је освежење.
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2019 u 15:42
Odgledah prvu sezonu i veoma sam zadovoljan. Vidjecemo sta kazu druga i treca.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2022 u 15:44
Odlicna serija i sve 3 sezone i odlicne glumacke ekipe
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 13:03
Četvrta sezona bez Pizzolatta kao scenariste ali zato sa Jodie Foster Approve 
No dobro de, ima dana, premijera možda tek krajem godine ako ne i početkom 2024. da ne kačim sada bzvz teaser, čekam konkretniji trejler. 
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 13:52
Ma kakva Džodi, njeno vreme je odmrmorilo.
Podgrejani leš, šta ona može da pruži, bez Jaganjaca?
Po meni, prva sezona trebala je da bude i zadnja.
Amin, ave Cezare!
Od Mekonakija i Vudija bolji tandem i bolji scenarijo nej da bude,
tako da....

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 14:08
Istina, ni blizu išta prvoj sezoni, no opet ima kakvu svoju priču svaka za sebe a da mi je to bolje od ogromne većine serija ionako. LOL Ostarila Fosterica, šta da se radi ali je i dalje jedna od boljih glumičica meni. 
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 14:19
Ja bih oživeo Vinsenta Prajsa i Orsona Velsa,
kakav bi to tandem bio ej!
Brate, misterija samo takva, uživali bi svi!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 14:56
Orson Welles je hvalio našega, da prostiš, Paju, dabome Approve
Za njega je, kaže, Pavle Vuisić bio glumčina kakvog nije igde drugde video.

Zato, između svega ostalog, i ne gledam više domaće filmove. Nema više Cice Perovića, Bekima, Paje i kolike tek mase prirodnih glumaca koji su vladali kadrovima šta god radili, beš vreme u kojem su glumačke zvezde...pa da ne navodim ove sada, nije mi namera da ponižavam, no razlike su nebo i zemlja, ma i grđe, između neba i zemlje je samo vazduh a ovo su nepremostivi ambisi, drugi univerzumi. I ranije sam znao da se glupiram sa time da su se meni domaći filmovi pokvarili onda kada su ih počeli snimati u boji LOL šala naravno, no sa nemalo istine u sebi.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 15:38
To su veličine, bez zezanja. Dao bih deset Bikovića i dvadeset Milana Kalinića za jednog Paju ili Bekima!
A tek Bata Stojković, pa legenda!

Što se tiče ove serije, druga sezona totalni promašaj.
Ova treća tu i tamo, ima nekih preferencija, ali prva je zakon i nema tog argumenta koji će me ubediti u suprotno.
To je magija.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2023 u 20:52
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2024 u 21:33
Papi, jesi gledao prvu epizodu sa Fosterovom i kako ti se čini?
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2024 u 00:34
Ma kakve moje misli, dobri Mizi probaj seriju, to što se meni čini možeš mačku o rep LOL 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2024 u 00:48
Mizi, nemoj.
Serija koja počinje sa kafić uzdravlje degenerikom, ne može.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.