Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
True Detective (2014) |
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
papryka
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member Pridružen: 09.Studeni/Nov.2018 Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
meni ovo nije ništa...tresla se brda rodio se miš
|
|
srborus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 03.Ožujak/Mar.2014 Status: Online Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
pa...možda sam očekivao nešto više...nekako ova 3-ća sezona smara.....po meni je slabija od prve dve...
|
|
enis88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 12.Ožujak/Mar.2019 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Stevan Manojlovic, haha, kakvo zapazanje! : )
|
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11211 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ajd bar netko da člita od riječi do riječi taman da i dobijem po lampi vrijedilo je
|
|
salemanija
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 17.Ožujak/Mar.2013 Lokacija: Milano Status: Offline Points: 28 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Meni je ova sezona smor zivi, a druga sezona mi je bila mnogo zanimljivija, iako losija od prve.
A Rachel McAdams je bila sjajna, pored Colina naravno. Mada, po mom misljenju (jer ni ova dvojica nisu losa, cak je Stephen Dorff bolji od Alija) nije stvar u glumcima nego u prici. Ova prica u trecoj sezoni je totalno nemastovita i jos gore - dosadna. Pa jos gore, neuspeli pokusaj kopiranja prve sezone. Potrebne su sveze snage, novi scenarista i bolji producent a glumce je najlakse naci. Ne znam za Vas, ali meni je i druga sezona Westworld bila nedovoljno zanimljiva. I mislim da ce nakon Game of Thrones HBO biti u velikom problemu jer im nece ostati skoro nista od kvalitetnih serija.
|
|
milemaliot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 29.Kolovoz/Aug.2018 Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Totalno se slazem
|
|
nimm11
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Kolovoz/Aug.2012 Status: Offline Points: 82 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Nije lose ispalo na kraju,ali ostajem pri tome da je trebalo stati kod prve,na vrhu
|
|
matijas-klopcic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 22.Listopad/Oct.2017 Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Не бих баш рекао да је друга сезона бледуњава. Фарел је био добар, Рејчел Мек Адамс још боља, а тај серијал је доста мрачан. У сваком случају, волео бих да се настави са четвртом, Прави детектив је освежење.
|
|
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of +glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2425 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odgledah prvu sezonu i veoma sam zadovoljan. Vidjecemo sta kazu druga i treca.
|
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 37 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odlicna serija i sve 3 sezone i odlicne glumacke ekipe
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58054 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Četvrta sezona bez Pizzolatta kao scenariste ali zato sa Jodie Foster
No dobro de, ima dana, premijera možda tek krajem godine ako ne i početkom 2024. da ne kačim sada bzvz teaser, čekam konkretniji trejler.
|
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1523 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ma kakva Džodi, njeno vreme je odmrmorilo.
Podgrejani leš, šta ona može da pruži, bez Jaganjaca? Po meni, prva sezona trebala je da bude i zadnja. Amin, ave Cezare! Od Mekonakija i Vudija bolji tandem i bolji scenarijo nej da bude, tako da.... |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58054 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Istina, ni blizu išta prvoj sezoni, no opet ima kakvu svoju priču svaka za sebe a da mi je to bolje od ogromne većine serija ionako. Ostarila Fosterica, šta da se radi ali je i dalje jedna od boljih glumičica meni.
|
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1523 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ja bih oživeo Vinsenta Prajsa i Orsona Velsa,
kakav bi to tandem bio ej! Brate, misterija samo takva, uživali bi svi! |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Orson Welles je hvalio našega, da prostiš, Paju, dabome
Za njega je, kaže, Pavle Vuisić bio glumčina kakvog nije igde drugde video. Zato, između svega ostalog, i ne gledam više domaće filmove. Nema više Cice Perovića, Bekima, Paje i kolike tek mase prirodnih glumaca koji su vladali kadrovima šta god radili, beš vreme u kojem su glumačke zvezde...pa da ne navodim ove sada, nije mi namera da ponižavam, no razlike su nebo i zemlja, ma i grđe, između neba i zemlje je samo vazduh a ovo su nepremostivi ambisi, drugi univerzumi. I ranije sam znao da se glupiram sa time da su se meni domaći filmovi pokvarili onda kada su ih počeli snimati u boji šala naravno, no sa nemalo istine u sebi.
|
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
To su veličine, bez zezanja. Dao bih deset Bikovića i dvadeset Milana Kalinića za jednog Paju ili Bekima!
A tek Bata Stojković, pa legenda! Što se tiče ove serije, druga sezona totalni promašaj. Ova treća tu i tamo, ima nekih preferencija, ali prva je zakon i nema tog argumenta koji će me ubediti u suprotno. To je magija. |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Papi, jesi gledao prvu epizodu sa Fosterovom i kako ti se čini?
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ma kakve moje misli, dobri Mizi probaj seriju, to što se meni čini možeš mačku o rep
|
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4633 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Mizi, nemoj.
Serija koja počinje sa kafić uzdravlje degenerikom, ne može. |
|
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |