Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - True Detective (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

True Detective (2014)

True Detective

True Detective (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Pravi detektiv

Godina:

2014

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

55 min

Autor:

Nic Pizzolatto

Glavne uloge:

Ray Fisher
  >  Henry Hays
Stephen Dorff
  >  Detective Roland West
Carmen Ejogo
  >  Amelia Reardon
Mahershala Ali
  >  Detective Wayne Hays
Rachel McAdams
  >  Detective Ani Bezzerides
Scoot McNairy
  >  Tom Purcell
Michelle Monaghan
  >  Maggie Hart
Tory Kittles
  >  Detective Thomas Papania
Afemo Omilami
  >  Police Chief Holloway
Kelly Reilly
  >  Jordan Semyon
Michael Potts
  >  Detective Maynard Gilbough
Colin Farrell
  >  Detective Ray Velcoro
Sarah Gadon
  >  Elisa Montgomery
Matthew McConaughey
  >  Detective Rust Cohle
Woody Harrelson
  >  Detective Marty Hart

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 6>
Korisnik
Poruka
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2018 u 15:44
Odavno sam odgledao prve dve sezone, čekam sad treću sezonu. Odlična serija.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2018 u 12:25
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2019 u 18:18

Sezonu 3 prevodi Turab ⚡
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2019 u 18:23
Mahershala Ali u 3. sezoni?
Jedva čekam pogledati. Čovjek me oduševljava u svakoj svojoj ulozi - još tamo kad sam ga prvi put vidio u 4400.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2019 u 20:34
Koliko god lose govorili o drugoj sezoni,meni se i ona dopala.A ovo naravno pocinjem odmah da gledam.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2019 u 00:36
Koliko vidim bice ovo sezona za pamcenje !
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2019 u 02:55
Mozda sam ocekivao drugaciji rasplet 3. sezone , ali i ovakav kraj misterije nestale dev. je sasvim ok.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2019 u 14:59
Mnogo loša 3. sezona. Mnogo smorno i dosadno, ostario sam gledajući ovu glupu sezonu. Lepo je počela sezona sa pričom, ali posle smor. Meni je 2. sezona duplo bolja od ove 3. sezone. Ocena od mene 5/10 za ovu 3.sezonu.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2019 u 10:07
Ova sezona je bila na tragu one prve, meni osobno najbolje, ali kao i Freak37, očekivao sam drugačiji rasplet. Od mene 8/10
Na vrh
nimm11 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nimm11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2019 u 12:01
Treca sezona je iole dobra jer su izvukli pouku iz druge,pa su iskopirali sablon iz prve sezone I to maksimalno,pa sad druga domacica mesi po istom receptu-isto to,samo malo drugacije.Trebalo je da ostanu na prvoj ali treba im para😒
Na vrh
VLL72 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VLL72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2019 u 10:39
Kad gledam serije trudim se da prvo sačekam sve epizode i počinjem. Obično odgledam u jednom dahu sve u nekom nenormalnom roku. Naravno, one serije koje drže pažnju i vrede. Očekivao sam mnogo i od ove sezone s‚obzirom na tematiku koja je prisutna u seriji. Kad ono, rešio čika režiser da luduje i lumpuje. Ubio je tempo flash-back-ovima kao na auto-putu ili na nekim trkama. Neverovatno zaista. Treba imati meru u svemu a pogotovo u ovom segmentu. Kako se sam nije pogubio kod montiranja...trebalo je sve to ispratiti. Najbolji flash-back i jedini vredan pažnje mu je onaj u kolima kada putuju ostareli partneri ka poslednjoj živoj osobi koja zna istinu (ne računam žrtvu) i kada se reditelj igra sa smenom životnih doba detektiva. Ovako kako je urađena sezona, dovelo je do smora verovatno velikog broja gledalaca. Ja sam nakon veće pauze posle 4 ep. uspeo da se nateram da zavrhim odjednom poslednje 4 ep., jer sam sumnjao ako ne odradim tako da ću prekinuti sa gledanjem, što retko kad činim. Priča! Veoma realna i dešava se gotovo svakodnevno baš svuda u svetu. Evo pre neki dan je izašla vest da je u Subotici neka nazovi mama podvodila ćerku od 14 god. za 50EUR. Užasne stvari se dešavaju, nekad iz neimaštine a nekad spletom okolnosti kao što je u ovoj sezoni glavni događaj. Šteta, dobar izbor glumaca ali upucao je režiser sam sebe i napravio smor sezonu. 
Samo Zvezda!!!
Na vrh
lale22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lale22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2019 u 11:38
mislim da je druga sezona super jer su drugi glumci u prvoj sezoni je to traljavo odrađeno ako je i treća ko prva odustajem od gledanja
Na vrh
lale22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lale22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2019 u 11:43
u prvoj sezoni žgoljavi osušen ko grana Matthew McConaughey i kolega mu Woody Harrelson nisu me uopće oduševili ni sa glumom ni sa pojavom koja ni ne liči na detektiva sva sam gledao kako Matthewa iz kadra neće odnjeti povjetarac dok u drugog sezoni Colin Farell izgleda kao paravi detektiv a i gluma mu je bolja svatko ima svoje mišljenje
Na vrh
stevan-manojlovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stevan-manojlovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2019 u 16:00
Mala djecica su pleonazam!
Na vrh
djapekotez View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djapekotez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2019 u 16:05
Prva sezona je vrhunska, druga je loša, a treca je katastrofa !
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2019 u 16:22
Iskreno mislim da serija sa Nicom Pizzolattom više nema što reći, te da HBO ako uopće misli sa 4. sezonom hitno treba ( prije castinga ) novoga showrunerra. Kako sada stvari stoje HBO možda bude zagrizao na svojevrsni dream team, koji predlaže Pizzolatto, da se vrati bar McConaughey i eventualno Harrelson, te spoje s Farrellom. Kako bi ih spojili sa Aliem? Ne znam, jedino je logika promijeniti trenera. Čak i ako bude nešto od te ideje koju nazivaju sindrom Avengers...Ionako je Pizzolatto u stalnom kreativnom sukobu sa svima.
Na vrh
silversurfer View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silversurfer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2019 u 20:31
Ako je tako lose,ondak da negledam...
Na vrh
Maedre View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maedre Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2019 u 22:06
Solidan početak sezone ali već nakon četvrte epizode stvar je počela da se prelama, čini mi se kao da ni sam Nic Pizzolatto nije bio siguran šta je tačno hteo. Da ne otkrivam sad ali sezona je bila zaista dobra do pucnjave kod Woodarda, nakon toga totalni raspad sistema, stvarno šteta. Nadam se da će neko kompetentniji da preuzme seriju za sledeću sezonu.
Na vrh
win32 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj win32 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2019 u 00:05
Po meni je navedena serija i dalje jedna od najboljih koje sam gledao u zadnje vrijeme, a pogledao sam ih povecu kolicinu. Nije kao prva sezona, ali svaka sezona je posebna na svoj nacin i svaka je IMHO bolja od vecina serija koje se danas snimaju. Serija je aposlutni klasik i bilo bi steta preskociti je, no svatko nesto voli. Vidjeti cemo sto donosi cetvrta sezona.
Na vrh
korleone View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj korleone Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2019 u 11:03
Svako ima svoj ukus, slažem se da je prvi serijal odličan, ali u prvom serijalu ima ukupno dva glumca, ostali nisu vredni pažnje ni pamćenja, dok je druga sezona donela 5 ili 6 likova koji su svako sjebani na svoj način i bila mi je upravo zbog više likova zanimljivija za gledanje. Treća opet, liči na prvu, ali isto tako zbog dva bitna lika i jednog iritantnog (gospođe Ali). Sve u svemu jedna od serija koju treba gledati.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 6>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,531 sekundi.