Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
True Detective (2014) |
Odgovori | Stranica <12345 6> |
Korisnik | |
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1334 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odavno sam odgledao prve dve sezone, čekam sad treću sezonu. Odlična serija.
|
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 90101 |
Opcije posta
Thanks(2)
|
|
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 213 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sezonu 3 prevodi Turab ⚡
|
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8758 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Mahershala Ali u 3. sezoni?
Jedva čekam pogledati. Čovjek me oduševljava u svakoj svojoj ulozi - još tamo kad sam ga prvi put vidio u 4400.
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
tantal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member web-dl xD Pridružen: 14.Kolovoz/Aug.2015 Status: Offline Points: 302 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Koliko god lose govorili o drugoj sezoni,meni se i ona dopala.A ovo naravno pocinjem odmah da gledam.
|
|
Freak37
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 122 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Koliko vidim bice ovo sezona za pamcenje !
|
|
Freak37
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 122 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Mozda sam ocekivao drugaciji rasplet 3. sezone , ali i ovakav kraj misterije nestale dev. je sasvim ok.
|
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1334 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Mnogo loša 3. sezona. Mnogo smorno i dosadno, ostario sam gledajući ovu glupu sezonu. Lepo je počela sezona sa pričom, ali posle smor. Meni je 2. sezona duplo bolja od ove 3. sezone. Ocena od mene 5/10 za ovu 3.sezonu.
|
|
bokidante
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 05.Rujan/Sep.2011 Status: Offline Points: 63 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ova sezona je bila na tragu one prve, meni osobno najbolje, ali kao i Freak37, očekivao sam drugačiji rasplet. Od mene 8/10
|
|
nimm11
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Kolovoz/Aug.2012 Status: Offline Points: 82 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Treca sezona je iole dobra jer su izvukli pouku iz druge,pa su iskopirali sablon iz prve sezone I to maksimalno,pa sad druga domacica mesi po istom receptu-isto to,samo malo drugacije.Trebalo je da ostanu na prvoj ali treba im para😒
|
|
VLL72
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2014 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 101 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Kad gledam serije trudim se da prvo sačekam sve epizode i počinjem. Obično odgledam u jednom dahu sve u nekom nenormalnom roku. Naravno, one serije koje drže pažnju i vrede. Očekivao sam mnogo i od ove sezone s‚obzirom na tematiku koja je prisutna u seriji. Kad ono, rešio čika režiser da luduje i lumpuje. Ubio je tempo flash-back-ovima kao na auto-putu ili na nekim trkama. Neverovatno zaista. Treba imati meru u svemu a pogotovo u ovom segmentu. Kako se sam nije pogubio kod montiranja...trebalo je sve to ispratiti. Najbolji flash-back i jedini vredan pažnje mu je onaj u kolima kada putuju ostareli partneri ka poslednjoj živoj osobi koja zna istinu (ne računam žrtvu) i kada se reditelj igra sa smenom životnih doba detektiva. Ovako kako je urađena sezona, dovelo je do smora verovatno velikog broja gledalaca. Ja sam nakon veće pauze posle 4 ep. uspeo da se nateram da zavrhim odjednom poslednje 4 ep., jer sam sumnjao ako ne odradim tako da ću prekinuti sa gledanjem, što retko kad činim. Priča! Veoma realna i dešava se gotovo svakodnevno baš svuda u svetu. Evo pre neki dan je izašla vest da je u Subotici neka nazovi mama podvodila ćerku od 14 god. za 50EUR. Užasne stvari se dešavaju, nekad iz neimaštine a nekad spletom okolnosti kao što je u ovoj sezoni glavni događaj. Šteta, dobar izbor glumaca ali upucao je režiser sam sebe i napravio smor sezonu.
|
|
Samo Zvezda!!!
|
|
lale22
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 05.Travanj/Apr.2015 Lokacija: OSIJEK Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
mislim da je druga sezona super jer su drugi glumci u prvoj sezoni je to traljavo odrađeno ako je i treća ko prva odustajem od gledanja
|
|
lale22
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 05.Travanj/Apr.2015 Lokacija: OSIJEK Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
u prvoj sezoni žgoljavi osušen ko grana Matthew McConaughey i kolega mu Woody Harrelson nisu me uopće oduševili ni sa glumom ni sa pojavom koja ni ne liči na detektiva sva sam gledao kako Matthewa iz kadra neće odnjeti povjetarac dok u drugog sezoni Colin Farell izgleda kao paravi detektiv a i gluma mu je bolja svatko ima svoje mišljenje
|
|
stevan-manojlovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 29.Ožujak/Mar.2018 Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Mala djecica su pleonazam!
|
|
djapekotez
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2017 Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Prva sezona je vrhunska, druga je loša, a treca je katastrofa !
|
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11211 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Iskreno mislim da serija sa Nicom Pizzolattom više nema što reći, te da HBO ako uopće misli sa 4. sezonom hitno treba ( prije castinga ) novoga showrunerra. Kako sada stvari stoje HBO možda bude zagrizao na svojevrsni dream team, koji predlaže Pizzolatto, da se vrati bar McConaughey i eventualno Harrelson, te spoje s Farrellom. Kako bi ih spojili sa Aliem? Ne znam, jedino je logika promijeniti trenera. Čak i ako bude nešto od te ideje koju nazivaju sindrom Avengers...Ionako je Pizzolatto u stalnom kreativnom sukobu sa svima.
|
|
silversurfer
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 19.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ako je tako lose,ondak da negledam...
|
|
Maedre
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 17.Studeni/Nov.2014 Status: Offline Points: 11 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Solidan početak sezone ali već nakon četvrte epizode stvar je počela da se prelama, čini mi se kao da ni sam Nic Pizzolatto nije bio siguran šta je tačno hteo. Da ne otkrivam sad ali sezona je bila zaista dobra do pucnjave kod Woodarda, nakon toga totalni raspad sistema, stvarno šteta. Nadam se da će neko kompetentniji da preuzme seriju za sledeću sezonu.
|
|
win32
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2015 Status: Offline Points: 40 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Po meni je navedena serija i dalje jedna od najboljih koje sam gledao u zadnje vrijeme, a pogledao sam ih povecu kolicinu.
Nije kao prva sezona, ali svaka sezona je posebna na svoj nacin i svaka je IMHO bolja od vecina serija koje se danas snimaju.
Serija je aposlutni klasik i bilo bi steta preskociti je, no svatko nesto voli.
Vidjeti cemo sto donosi cetvrta sezona.
|
|
korleone
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator Pridružen: 31.Listopad/Oct.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Svako ima svoj ukus, slažem se da je prvi serijal odličan, ali u prvom serijalu ima ukupno dva glumca, ostali nisu vredni pažnje ni pamćenja, dok je druga sezona donela 5 ili 6 likova koji su svako sjebani na svoj način i bila mi je upravo zbog više likova zanimljivija za gledanje. Treća opet, liči na prvu, ali isto tako zbog dva bitna lika i jednog iritantnog (gospođe Ali). Sve u svemu jedna od serija koju treba gledati.
|
|
Odgovori | Stranica <12345 6> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |