| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tragedi på en lantkyrkogård Aka Tragedy on a Country Churchyard (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tragedi på en lantkyrkogård Aka Tragedy on a Country Churchyard (2013)Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2013 u 19:11 |
|
Tragedi på en lantkyrkogår (2013) * Tragedy on a Country Churchyard * ![]() IMDb Režija: Christian Eklöw, Christopher Panov Scenarij: Alex Haridi, Maria Lang (roman) Žanr: Krimi, Triler Jezik: Švedski Država: Švedska Trajanje: 93 min Tuva Novotny ... Puck Linus Wahlgren ... Eje Ola Rapace ... Christer Reuben Sallmander ... Arne Katia Winter ... Barbara Emil Almén ... Connie Liv Mjönes ... Hemmafru 1 Susanne Thorson ... Hemmafru 2 Sofia Bach ... Hjördis Johan H:son Kjellgren ... Johannes Ella Fogelström ... Lotta Anastasios Soulis ... Mårten Šesti deo u kome se radnja odvija za Badnje veče, u malom selu, koje je zavejano, dogodi se ubistvo vlasnika prodavnice. Puk, Eje i Krister ponovo rešavaju ubistvo. I kao što se pretpostavlja, nikad onaj na koga se sumnja nije kriv. Prevod i tekst za najavu je uradio sipa TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |