Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Toma (2021) |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | ||
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1650 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Eto slazemo se oko Marica da je antipatican, udarila mu slava u glavu. Igrace u Edipu novoj predstavi u pozoristu pa cu ici da ga gledam, mozda i promenim misljenje.... |
||
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 13693 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Bilo mi je dovoljno pogledati pola trejlera da potvrdim moju odluku da ne gledam biografske igrane filmove. Dokumentarce, da. (Naravno da nisam pogledao ni o Frediju, a sve dokumentarce jesam.) To je lešinarenje, prilika da se mazne lova na tuđem imenu i emocijama fanova.
Ne znam, nisam gledao, ali mogu da pretpostavim da je sve kao ovaj naivno amaterski, diletantski "duhoviti" pokušaj "promocije Titloslavije" u duhu današnje revizije/menjanja istorije, lažnog pretstavljanja jednog vremena, kad neki lik kaže: "Zaljubljivanje je jedno najobičnije buržoasko sranje. U komunizmu je sve na izvol'te!"
Ovde se slažemo. |
||
Odgovori | Stranica <123 |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |