Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Novosti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi.com oficijalni KODI plugin
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi.com oficijalni KODI plugin   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori Stranica  <1 474849
Korisnik
Poruka
deklica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deklica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2025 u 17:22
Može li da se api vrati kako je bilo, da ne ignorise jezike i da izbacuje samo izabrane, ovako je totalni haos, 90% korisnika kodija za jezike u kodi podesavanju stavi srpski, hrvatski, bosanski...
Sve je radilo kako treba do ovih izmena, takodje ne treba da pretražuje titlove od filmova ukoliko se traze titlovi za epizode tj, serije i to je sve radilo kako treba...
Ako bas imate zelju da vam ovo radi ovako, dodacu stavku u podesavanjima titlovi addona da se jezici ignorisu pa ko zeli da mu radi tako a ne da ga api ogranicava.
Takodje ukoliko je moguce bilo bi lepo da api podrzava godine, i imao bih ja tu jos nekih zelja da sve radi bolje ali o tom potom, sad je primarno da se ako moze vrati sve kako je radilo pre i kad je sve funkcionisalo...
Inace pricam o unofficial kodi addonu, koji ispravlja dosta ranijih stvari od oficijalnog addona...
Na vrh
deklica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deklica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2025 u 17:50
Originalno postovano od strane administrator administrator piše:

Malo ažuriranje za sve koji prate ovu temu :-) - malo sam analizirao API/pretrag/rezultate i malo sam modificirao sve Trenutno ako KODI prosljedi parametar episode on bude ignoriran iz razloga što ukoliko je serija u potpunosti sređena neće izbaciti niti jedan rezultat - that sucks - parametar lang se isto trenutno ignorira iz sličnog razloga. Ako netko u postavkama ima postavljen Bosanski a u bazi recimo ima samo Hrvatski neće se dobiti niti jedan rezultat. Vidjet ćemo kako će se ovo ponašati pa ćemo sukladno tome i moificirati

Ovo nije tacno, na unofficial je radilo za titlove sezona, resenje koje ste primenili nije funkcionalno...
Ako bi bili ljubazni da vratite kako je bilo, jer ogranicavanje api-ja nije resenje i totalno je nelogicno, a sve se da srediti sa addon strane ako api dozvoljava...
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2025 u 23:00
Šaljem ti mail ....

Originalno postovano od strane deklica deklica piše:

Originalno postovano od strane administrator administrator piše:

Malo ažuriranje za sve koji prate ovu temu :-) - malo sam analizirao API/pretrag/rezultate i malo sam modificirao sve Trenutno ako KODI prosljedi parametar episode on bude ignoriran iz razloga što ukoliko je serija u potpunosti sređena neće izbaciti niti jedan rezultat - that sucks - parametar lang se isto trenutno ignorira iz sličnog razloga. Ako netko u postavkama ima postavljen Bosanski a u bazi recimo ima samo Hrvatski neće se dobiti niti jedan rezultat. Vidjet ćemo kako će se ovo ponašati pa ćemo sukladno tome i moificirati

Ovo nije tacno, na unofficial je radilo za titlove sezona, resenje koje ste primenili nije funkcionalno...
Ako bi bili ljubazni da vratite kako je bilo, jer ogranicavanje api-ja nije resenje i totalno je nelogicno, a sve se da srediti sa addon strane ako api dozvoljava...
Na vrh
Ray10 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ray10 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2025 u 23:33
Zer ne bi bilo najbolje da pretraga uvek ide preko ID-a, tako se resava i problem sa apostrofima i slicne stvari? 

Ne znam koliko je komplikovano da se izvede, ali blo bi mnogo bolje nego sadasnje resenje. Ovo sa ignorisanjem izbora jezika je takodje besmisleno. 

Zasto ne bi dali neka uputstva pa da moze da se odradi kvalitetan addon? Steta je da imate najbolji izbor titlova, a da resenje za pretragu nije adekvatno. 

Hvala na svemu sto radite jos jednom...
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2025 u 00:01
Naravno, pretraga po imb id-u bi bila najbolja i najtočnija no problem je u tome što kodi ne aje uvijek taj info.

U kontaktu sam sa gospodinom koji bi trebao sredditi plugin kako treba. Ako si i ti zainteresiran pošalji mi mail, više glava zna više!

U api sam postavio i mogućnost da se jezici i epizoda ne ignoriraju, nije nigje dolumentirano ali ako nekome treba neka mi se javi.

Originalno postovano od strane Ray10 Ray10 piše:

Zer ne bi bilo najbolje da pretraga uvek ide preko ID-a, tako se resava i problem sa apostrofima i slicne stvari? 

Ne znam koliko je komplikovano da se izvede, ali blo bi mnogo bolje nego sadasnje resenje. Ovo sa ignorisanjem izbora jezika je takodje besmisleno. 

Zasto ne bi dali neka uputstva pa da moze da se odradi kvalitetan addon? Steta je da imate najbolji izbor titlova, a da resenje za pretragu nije adekvatno. 

Hvala na svemu sto radite jos jednom...
Na vrh
Madmax84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Madmax84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2025 u 11:30
Ima li netko plugin za jellyfin?
Na vrh
Soha View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Soha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2025 u 20:28
hajde recite pomozite kako ovo radi ako kodi da radi
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2025 u 21:12
Radim na njemu. Pomoglo bi mi kadda bi mi se netko javio a ga testira kako treba.

Ako si zainteresiran šibni mi mail na nikola.titlovi(at).gmail.com

Originalno postovano od strane Madmax84 Madmax84 piše:

Ima li netko plugin za jellyfin?
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2025 u 22:23
Pozdrav ekipa

Došao je i taj dan, novi titlovi.com kodi plugin.
Za sve one koji žele testirati kliknite na sljedeći link

Na linku se nalaze i upute "How to install".

Instalirajte/komentirajte ...

Veliko hvala dEXE - Dejan na ogromno uloženom trudu

Na vrh
grant70 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grant70 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2025 u 07:28
Pozdrav svima, moze li mi neko reci sta je API i kako ga koristiti ?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 474849
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.