Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Titlovi.com oficijalni KODI plugin | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 474849 |
Korisnik | ||
deklica ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 18.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: KG Status: Offline Points: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Može li da se api vrati kako je bilo, da ne ignorise jezike i da izbacuje samo izabrane, ovako je totalni haos, 90% korisnika kodija za jezike u kodi podesavanju stavi srpski, hrvatski, bosanski...
Sve je radilo kako treba do ovih izmena, takodje ne treba da pretražuje titlove od filmova ukoliko se traze titlovi za epizode tj, serije i to je sve radilo kako treba... Ako bas imate zelju da vam ovo radi ovako, dodacu stavku u podesavanjima titlovi addona da se jezici ignorisu pa ko zeli da mu radi tako a ne da ga api ogranicava. Takodje ukoliko je moguce bilo bi lepo da api podrzava godine, i imao bih ja tu jos nekih zelja da sve radi bolje ali o tom potom, sad je primarno da se ako moze vrati sve kako je radilo pre i kad je sve funkcionisalo... Inace pricam o unofficial kodi addonu, koji ispravlja dosta ranijih stvari od oficijalnog addona... |
||
![]() |
||
deklica ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 18.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: KG Status: Offline Points: 112 |
|
Ovo nije tacno, na unofficial je radilo za titlove sezona, resenje koje ste primenili nije funkcionalno... Ako bi bili ljubazni da vratite kako je bilo, jer ogranicavanje api-ja nije resenje i totalno je nelogicno, a sve se da srediti sa addon strane ako api dozvoljava...
|
||
![]() |
||
administrator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14305 |
|
Šaljem ti mail ....
|
||
![]() |
||
Ray10 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 30.Lipanj/Jun.2015 Status: Offline Points: 2 |
|
Zer ne bi bilo najbolje da pretraga uvek ide preko ID-a, tako se resava i problem sa apostrofima i slicne stvari?
Ne znam koliko je komplikovano da se izvede, ali blo bi mnogo bolje nego sadasnje resenje. Ovo sa ignorisanjem izbora jezika je takodje besmisleno. Zasto ne bi dali neka uputstva pa da moze da se odradi kvalitetan addon? Steta je da imate najbolji izbor titlova, a da resenje za pretragu nije adekvatno. Hvala na svemu sto radite jos jednom...
|
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14305 |
|
Naravno, pretraga po imb id-u bi bila najbolja i najtočnija no problem je u tome što kodi ne aje uvijek taj info. U kontaktu sam sa gospodinom koji bi trebao sredditi plugin kako treba. Ako si i ti zainteresiran pošalji mi mail, više glava zna više! U api sam postavio i mogućnost da se jezici i epizoda ne ignoriraju, nije nigje dolumentirano ali ako nekome treba neka mi se javi.
|
||
![]() |
||
Madmax84 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2025 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 0 |
|
Ima li netko plugin za jellyfin?
|
||
![]() |
||
Soha ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2015 Status: Offline Points: 0 |
|
hajde recite pomozite kako ovo radi ako kodi da radi
|
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Radim na njemu. Pomoglo bi mi kadda bi mi se netko javio a ga testira kako treba. Ako si zainteresiran šibni mi mail na nikola.titlovi(at).gmail.com
|
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Pozdrav ekipa Došao je i taj dan, novi titlovi.com kodi plugin. Za sve one koji žele testirati kliknite na sljedeći link Na linku se nalaze i upute "How to install". Instalirajte/komentirajte ... Veliko hvala dEXE - Dejan na ogromno uloženom trudu |
||
![]() |
||
grant70 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 23.Veljaca/Feb.2015 Status: Offline Points: 2 |
|
Pozdrav svima, moze li mi neko reci sta je API i kako ga koristiti ?
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 474849 |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |