Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Witcher (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Witcher (2019)

The Witcher

The Witcher (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Veštac

Godina:

2019

Žanr:

drama, misterij, akcija, fantazija, avantura, horor

Trajanje:

60 min

Autor:

Lauren Schmidt

Glavne uloge:

Henry Cavill
  >  Geralt of Rivia
Adam Levy
  >  Mousesack
Lars Mikkelsen
  >  Stregobor
Björn Hlynur Haraldsson
  >  Eist
Eamon Farren
  >  Cahir
Jodhi May
  >  Queen Calanthe
MyAnna Buring
  >  Tissaia
Amit Shah
  >  Torque
Anna Shaffer
  >  Triss
Royce Pierreson
  >  Istredd
Joey Batey
  >  Jaskier
Freya Allan
  >  Ciri
Anya Chalotra
  >  Yennefer
Mimi Ndiweni
  >  Fringilla
Wilson Radjou-Pujalte
  >  Dara

Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
Korisnik
Poruka
dajan1998 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajan1998 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Witcher (2019)
    Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2019 u 15:35
Nadam se, da ce necemu da valja po trileru djeluje obecavajuce ..
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2019 u 15:39
Uh, igrica pa film. Tesko da ce ovo icemu valjati. Al dobro, cim prave ovakve filmove, valjda im se isplati.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2019 u 15:45
jel to ova br4??

dok mi poštovani kolege admini pošalju malo rama, moći će na highLOL

malo faliiiLOL

Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2019 u 16:15
Originalno postovano od strane adm1r adm1r piše:

Uh, igrica pa film. Tesko da ce ovo icemu valjati. Al dobro, cim prave ovakve filmove, valjda im se isplati.
Samo što ovo nije film, nego serija. I zasnovano je na knjizi, ne na igrici, tako da su šanse i da valja i da ne valja pola-pola.
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2019 u 17:01
Da, tek sam kasnije po minutaži skontao da je u pitanju serija. A nije ni bitno, jer se takvi prebačaji obično ispostave katastrofalnim, ili donekle podnošljivim- KAo što i sam reče, pola-pola :). Vidim da je lik na sliči "preslikan" sa igrice :). Nisam ni znao da postoji knjiga.
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2019 u 17:09
Igre su zasnovane na serijalu knjiga, tako da ne čudi što je lik preslikan, jer je isti lik. Geralt iz Rivije.

S tim što je radnja igrica smeštena nakon radnje knjiga, a serija prati romane. 
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2019 u 17:14
Hvala na informacijama :)

Zato se meni igrica i ne sviđa. Rađena po knjizi :D :D

Vidim ja meni tu nešto ne štima :)
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2019 u 17:17
Nema na čemu. postovanje

Proklete knjige. Čak su i igrice preuzele pod svoje. LOL

Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2019 u 19:19
Da, proklet bio Gutenberg :)
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2019 u 19:56
Ma ja ovo jedva čekam. Knjige su odlične! Ponovo ih čitam.

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
dajan1998 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajan1998 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2019 u 20:18
Ameri za ovu seriju kazu da je nasljednik GOT-a :) Breaking News; Vec prvom epizodom ocekujemo veliku gledanost ... haha
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2019 u 20:34

I onaj što je izumeo mastilo. LOL

Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Ja nikako da se nateram da ih pročitam.

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2019 u 20:40
Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

I onaj što je izumeo mastilo. LOL

Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Ja nikako da se nateram da ih pročitam.

Ni nemoj, ide serija. LOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2019 u 20:41
I to što kažeš. LOL
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2019 u 21:33
Ovo poprilično podseća po kadrovima i načinu snimanja na GoT.   
Samo da ne zaposle ona dva yebivetra/GoT kasapina i biće sve ok.

Ako je dobar serijal knjiga a verujem da jeste, uz ovakvu produkciju ga cenim da će ovo biti veliki serijski hit, taman da popuni prazninu posle GoT.
Da li će dostići slavu GoT-a ostaje da se vidi ali očigledno ima veliki potencijal.   

Niste precizirali... koliko vidim to su knjige POSLEDNJA ŽELJA - PRVI DEO SAGE O VEŠCU i MAČ SUDBINE - DRUGI DEO SAGE O VEŠCU.    
Za one koji su ih čitali ili ih imaju - samo te 2 ili još neka???

Vidim da tiraž nije rasprodat (navodno) , sem ako nemaju novi tiraž... a sumnjam. Možda imam pdf... možda ne.

Ažurirao Danilo-Naissus - 09.Studeni/Nov.2019 u 21:47

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2019 u 23:07
Serija je već obnovljena za 2. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2019 u 08:59
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Niste precizirali... koliko vidim to su knjige POSLEDNJA ŽELJA - PRVI DEO SAGE O VEŠCU i MAČ SUDBINE - DRUGI DEO SAGE O VEŠCU.    
Za one koji su ih čitali ili ih imaju - samo te 2 ili još neka??? 
Nisam čitao ali znam da ima više. A koliko vidim ovdje dole kad skrolaš na series ima ih 6.

Vidim da je lik na sliči "preslikan" sa igrice :)
Meni baš ne liči i nisam bio isprva uopšte zadovoljan izborom glumca. Onda sam pročitao da je Cavill valjda veliki fan igrice pa možda je onda i jeste dobar izbor.  A valjda se razlikuje Geralt iz igrice i Geralt iz knjiga po izgledu. U igricama je i pored ožiljaka opet mačak a brat od mog druga koji je čitao knjige kaže da je on u knjigama opisan kao ružan. Ali to ne bi prodavalo ni igru ni donijelo gledanost seriji.

Ja sam Witcher 3: Wild Hunt igrao nedavno ali igrao sam ju dugo, preko godinu dana pomalo, zbog nedostatka vremena, i mogu reći da je to jedna od boljih igara što sam uopšte igrao. Toliko mi se svidjela da sam iscijedio iz nje što samo mogao, igrao sve sporedne misije koje sam mogao. I izgleda da sam ubo tada prije godinu-godinu i po, sa izborom igre koju ću igrati jer nisam tad ni znao da dolazi serija.
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
Summ0n3r View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Summ0n3r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2019 u 12:25
Zna li neko ko će prevoditi ovu seriju od naših prevodilaca ovde?
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2019 u 12:39
Tko prvi pita taj prevodiLOLLOL

cestitamo
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2019 u 12:39
Pratite temu popis i najave.

Biće tamo objavljeno ako neko prevodi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.