Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Walking Dead (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Walking Dead (2010)

The Walking Dead

The Walking Dead (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Živi mrtvaci

Godina:

2010

Žanr:

drama, triler, horor

Trajanje:

44 min

Autor:

Angela Kang
, Frank Darabont

Glavne uloge:

Andrew Lincoln
  >  Rick Grimes
Chandler Riggs
  >  Carl Grimes
Norman Reedus
  >  Daryl Dixon
Melissa McBride
  >  Carol Peletier
Lauren Cohan
  >  Maggie Greene
Steven Yeun
  >  Glenn Rhee
Danai Gurira
  >  Michonne
Sonequa Martin-Green
  >  Sasha Williams
Emily Kinney
  >  Beth Greene
Norman Reedus
  >  Daryl Dixon
Christian Serratos
  >  Rosita Espinosa
Josh McDermitt
  >  Dr. Eugene Porter
Alanna Masterson
  >  Tara Chambler
Danai Gurira
  >  Michonne
Christian Serratos
  >  Rosita Espinosa

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 18>
Korisnik
Poruka
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2010 u 22:07
zato ja lijepo čekam da se završi sezona, pa onda gledam...Big smile
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2010 u 22:10
Originalno postovano od strane Ciprijani Ciprijani piše:

Fox crime emituje dan posle amircke premijere,ponedeljkom,znaci veceras u 22.20. Sve sa srpskim titlovima

hvala za info Wink
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2010 u 23:07
brutalno dobra 4 epizoda. Ritam serije ide uzlaznom putanjom. Svaka epizoda bolja od predhodne, koje su isto super....

Ažurirao AcaNDr - 22.Studeni/Nov.2010 u 23:08
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2010 u 17:13
vidim ja da su svi odustali od serije, čim niko ne komentariše....

- Armin van Buuren

Na vrh
Discobobba View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Discobobba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2010 u 20:28
 Serija je extra i radnja se izuzetno lepo razvija.
Jedina moja zamerka na seriju su maske zombija ali naspram svega ostalog sto je extra u seriji to je zaista sitan detalj.
Drvobradi
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2010 u 22:43
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

brutalno dobra 4 epizoda. Ritam serije ide uzlaznom putanjom. Svaka epizoda bolja od predhodne, koje su isto super....

Da si zagledao ostale teme shvatio bi da nije samo s ovom serijom slučaj.. Wink

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2010 u 13:29
Dobra je serija. Ali mi sve ovo nešto sporo ide.
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2010 u 13:46
Neznam meni paše tako da ide sporo kao sapunicaLOL. makar volim razvaljotkuBig smileVjerojatno da je razvaljotka bilo bi puno manje epizoda a ovako barem sigurno mogu duže uživat u seriji.
Na vrh
Timbo_NP View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Timbo_NP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2010 u 22:41
da se oglasim ovde,prvenstveno zato sto sam "doktor" za zombije LOLLOL cak sam ih i tamanio na counter strike zombie mod-u Big smile jesam ocekivao da ce biti dobra serija ali su me odusevili,serija ide lagano ali dobro,nije fora potamaniti ih sve u dve epizode i kraj serije,neko valjda rece kostimi ne valjaju...eto koliko su misljenja razlicita,a meni je to ono sto se najvise dopada,kostimi i sminka (vi koji ste ocekivali zombije sa neljudskim glavama i praznim utrobama razumem sto vam se ne svidja) poenta i jeste da je zombi covek koji je mrtav ali se probudio jer ne voli da lezi i bude mrtav LOLLOLLOL sala mala...fora je da su to ljudi sa malo izmenjenim facama i ostalo,a ne neka vanzemaljska stvorenja Wink za razliku od asvaltine (ili kako vec,novi sam pa vas ne znam,ne zameri Wink ) kojoj se svidela scena s devojcicom,meni je predobra scena na kraju druge epizode kad prolaze kroz one zombije da bi dosli do kombija,cela ta napetost,iscekivanje...Big smile pomenuste resident evil,meni je ono shit obicni Ouch mis'im ono nije los film ali je lose uradjeno po meni,sama ta tematika oko zombija,posebno u afterlife-u gde imaju oni sa onim glavama koje se otvaraju i ostalo Dead btw u trecem ili kom bese delu su upotrebili lika sa cs zombi servera "nemesisa" samo sto u cs-u nemesis roka sekirom,kandzama...nema ono cudo sa 1000000000 metkova LOL to ima "survivor"...

tako da je mene serija odusevila bas zbog toga sto se ne desava sve odjednom i navrat na nos,na primer prison break je dobar jer je upravo razvodnjena prica,cela prva sezona treba skofildu da pobegne jel tako?a ne da pobegne u trecoj epizodi i ona 50 epizoda bezi od zakona Wink sto se tice ovih zombija da su prespori vala jesu,ako nas nekad napadnu znam da nece moci da me uhvate LOL

btw kao i par clanova i ja cekam da se zavrsi sezona pa da odgledam,pogledao sam dve epizode i ne mogu da cekam sledecu pa sam prestao i cekam kraj Big smile

p.s - raspisao sam se ali ne zamerite Smile
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2010 u 22:46
Originalno postovano od strane Timbo_NP Timbo_NP piše:

Tome i jeste namenjena tema,  da nam je takvih vise....Wink

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2010 u 23:03
slazem se s tobom sto se tice maski zombija, odlicni su i djeluju realno i jedina zamjerka mi je sto su im u proslim epizodama promjenili oci. ti nisi dosao do toga no vidjet ces.
Ovo sad dalje ima spoilera pa cu sve obojati..
Odgledala sam predzanju epizodu i ona mi je bila u istom rangu kao i ove dosad. Kraj je bio dobar. Zadnja epizoda mi je bila dosta dobra - super mi je scena kad je onog lika ugrizao zombi i treba to skuzila i odmah svima rekla i on na kraju trazi da ga se ostavi i odbija pistolj. Skroz razumno, logicno, bez gluplih upraznjavanja osjecaja suosjecajnosti i humanosti (jer to vise nije "normalan" svijet u kojem se treba pridrzavati morala koji nam je ionako samo usadjivan generacija i mozda cu sad djelovati prilicno hladno ali meni je u seriji najbolji lik Darly - unatoc dosta nabrijanom temperamentu u cijeloj toj situaciji njegova razmisljanja i ono sto on zeli uciniti su meni posve realni. I jos mi je u zadnjoj epizodi bilo extra kako je Rick popizdio kad je poceo kontati da ima nekog u CDC-u a oni ne mogu unutra. Odlicno odglumljeno koliko se i on boji zaraze. Tako da sve u svemu mi je zadnja epizoda bil vrlo dobra!Smile
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
Timbo_NP View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Timbo_NP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2010 u 23:05
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

Originalno postovano od strane Timbo_NP Timbo_NP piše:

Tome i jeste namenjena tema,  da nam je takvih vise....Wink

Big smile pa ne znam kakvo je stanje ovde,ja navikao na forumima da oduzim kad s nekim "pricam",objasnjavam,komentarisem,ocenjujem...i kad sam otvorio profil na face-u ne umem da se snadjem,dali mi onu jednu kockicu za pisanje i ova novija generacija klinaca po dve tri reci napise,ubaci 6-7 smajlija i to im poruka,zato na facebook idem jednom u 10-15 dana da vidim sta ima novo LOLLOL
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2010 u 22:04
Mislio sam čekat da se završi sezona pa onda odgledati, ali pošto je već u ponedeljak zadnji nastavak odlučio sam danas krenuti...Pogledao sam pilot nastavak i serije mi se dopala...Nisam baš fan zombija, ali ovo mi se baš svidjelo...Naravno nastavljam dalje..Thumbs Up
Na vrh
Timbo_NP View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Timbo_NP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2010 u 23:26
odgledah 5 epizoda,posto veceras izlazi poslednja da ne cekam vise ;) i mogu reci da nisu lose ove tri koje sam pogledao,istina 3 je bila bas sporija ali 4 i 5 su ok,narocito onaj brzinski napad "setaca" u onom njihovom kampu Big smile sto se tice ociju video sam,ne znam zasto su to menjali ali je to neka mala sitnica,gotovo neprimetna,veruj da ne bih ni obratio paznju na to da mi ti nisi nagovestila i rekla Big smile cekamo 6 ali kao sto znamo da ce biti i druge sezone,onda ce verovatno u 6 ostati nesto nerazjaseno pa ko ce cekati mozda i godinu dana da sazna Ermm
Na vrh
JOBAH View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JOBAH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2010 u 23:58

samo 6 epizoda?! Uzas...  

Vazno da ove kretenske pissšeĆerezade ima pun Qrac epizoda... pegla

Ažurirao JOBAH - 06.Prosinac/Dec.2010 u 00:03
Na vrh
Timbo_NP View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Timbo_NP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 12:41
LOLLOLLOL pa jbg,to se znalo od pocetka,tj ovo je bilo planirano samo tih 6 i da bude mini serija,druga sezona nije bila u planu (bas kao prison break koji je trebalo da bude samo jedna sezona) ali posto je serija izazvala veliko interesovanje i pre pocetka emitovanja a onda se i dopala gledaocima odlucili su da naprave i drugu sezonu sa 13 epizoda...

p.s brate pa ovo nije neka sapunica pa da ima  100 i nesto epizoda,bilo bi dosadno kad bi imalo toliko Big smile
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 12:46
meni su zanimljivije serije koje imaju do 10 epizoda, a ne neke koje imaju i par desetina....

- Armin van Buuren

Na vrh
Timbo_NP View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Timbo_NP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 18:18
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

meni su zanimljivije serije koje imaju do 10 epizoda, a ne neke koje imaju i par desetina....

pa da,ono sto ima da se "isprica" odradi se u 10-20 epizoda i kraj...licno nikad mi nisu bile jasne "sapunice",glavne uloge se zbog necega rastanu na pocetku serije i potrebno je minimum 100 epizoda da bi se ponovo sreli i "izborili" za svoju ljubav i ostanu da zive srecno do kraja zivota LOLLOLLOL

btw skinuo sam ovu poslednju epizodu ali cekam prevod Smile

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 19:27
Pogledao prva 4 nastavka....I serija je vrhunska...Radnja,gluma sve je odlično...Ostavio sam si 2 nastavka da sutra pogledam...Smile
Na vrh
JOBAH View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JOBAH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 19:39

toliko su udavili sa radnjom da sam mislio da ce biti bar 25 epizoda... ovako bezveze...

Posle onako dobre prve epizode mislim da je ostalo podbacilo...  mogli su da naprave film od dva dela koliko je kratko... Pomislih napokon neka horor serija kad ono corak, limunada...Ja ovo ne smatram serijom...

Ažurirao JOBAH - 06.Prosinac/Dec.2010 u 19:42
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 18>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.