Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Walking Dead (2010) |
Odgovori | Stranica <12345 18> |
Korisnik | ||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
zato ja lijepo čekam da se završi sezona, pa onda gledam...
|
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12083 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
hvala za info |
||
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12083 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
brutalno dobra 4 epizoda. Ritam serije ide uzlaznom putanjom. Svaka epizoda bolja od predhodne, koje su isto super....
Ažurirao AcaNDr - 22.Studeni/Nov.2010 u 23:08 |
||
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
vidim ja da su svi odustali od serije, čim niko ne komentariše....
|
||
- Armin van Buuren |
||
Discobobba
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 14.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 26 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Serija je extra i radnja se izuzetno lepo razvija.
Jedina moja zamerka na seriju su maske zombija ali naspram svega ostalog sto je extra u seriji to je zaista sitan detalj. |
||
Drvobradi
|
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19360 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Da si zagledao ostale teme shvatio bi da nije samo s ovom serijom slučaj.. |
||
Nisam lud, mater me testirala! |
||
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 15.Listopad/Oct.2008 Status: Offline Points: 420 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Dobra je serija. Ali mi sve ovo nešto sporo ide.
|
||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Neznam meni paše tako da ide sporo kao sapunica. makar volim razvaljotkuVjerojatno da je razvaljotka bilo bi puno manje epizoda a ovako barem sigurno mogu duže uživat u seriji.
|
||
Timbo_NP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 02.Prosinac/Dec.2010 Status: Offline Points: 44 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
da se oglasim ovde,prvenstveno zato sto sam "doktor" za zombije cak sam ih i tamanio na counter strike zombie mod-u jesam ocekivao da ce biti dobra serija ali su me odusevili,serija ide lagano ali dobro,nije fora potamaniti ih sve u dve epizode i kraj serije,neko valjda rece kostimi ne valjaju...eto koliko su misljenja razlicita,a meni je to ono sto se najvise dopada,kostimi i sminka (vi koji ste ocekivali zombije sa neljudskim glavama i praznim utrobama razumem sto vam se ne svidja) poenta i jeste da je zombi covek koji je mrtav ali se probudio jer ne voli da lezi i bude mrtav sala mala...fora je da su to ljudi sa malo izmenjenim facama i ostalo,a ne neka vanzemaljska stvorenja za razliku od asvaltine (ili kako vec,novi sam pa vas ne znam,ne zameri ) kojoj se svidela scena s devojcicom,meni je predobra scena na kraju druge epizode kad prolaze kroz one zombije da bi dosli do kombija,cela ta napetost,iscekivanje... pomenuste resident evil,meni je ono shit obicni mis'im ono nije los film ali je lose uradjeno po meni,sama ta tematika oko zombija,posebno u afterlife-u gde imaju oni sa onim glavama koje se otvaraju i ostalo btw u trecem ili kom bese delu su upotrebili lika sa cs zombi servera "nemesisa" samo sto u cs-u nemesis roka sekirom,kandzama...nema ono cudo sa 1000000000 metkova to ima "survivor"...
tako da je mene serija odusevila bas zbog toga sto se ne desava sve odjednom i navrat na nos,na primer prison break je dobar jer je upravo razvodnjena prica,cela prva sezona treba skofildu da pobegne jel tako?a ne da pobegne u trecoj epizodi i ona 50 epizoda bezi od zakona sto se tice ovih zombija da su prespori vala jesu,ako nas nekad napadnu znam da nece moci da me uhvate btw kao i par clanova i ja cekam da se zavrsi sezona pa da odgledam,pogledao sam dve epizode i ne mogu da cekam sledecu pa sam prestao i cekam kraj p.s - raspisao sam se ali ne zamerite |
||
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Tome i jeste namenjena tema, da nam je takvih vise.... |
||
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
||
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
slazem se s tobom sto se tice maski zombija, odlicni su i djeluju realno i jedina zamjerka mi je sto su im u proslim epizodama promjenili oci. ti nisi dosao do toga no vidjet ces.
Ovo sad dalje ima spoilera pa cu sve obojati.. Odgledala sam predzanju epizodu i ona mi je bila u istom rangu kao i ove dosad. Kraj je bio dobar. Zadnja epizoda mi je bila dosta dobra - super mi je scena kad je onog lika ugrizao zombi i treba to skuzila i odmah svima rekla i on na kraju trazi da ga se ostavi i odbija pistolj. Skroz razumno, logicno, bez gluplih upraznjavanja osjecaja suosjecajnosti i humanosti (jer to vise nije "normalan" svijet u kojem se treba pridrzavati morala koji nam je ionako samo usadjivan generacija i mozda cu sad djelovati prilicno hladno ali meni je u seriji najbolji lik Darly - unatoc dosta nabrijanom temperamentu u cijeloj toj situaciji njegova razmisljanja i ono sto on zeli uciniti su meni posve realni. I jos mi je u zadnjoj epizodi bilo extra kako je Rick popizdio kad je poceo kontati da ima nekog u CDC-u a oni ne mogu unutra. Odlicno odglumljeno koliko se i on boji zaraze. Tako da sve u svemu mi je zadnja epizoda bil vrlo dobra! |
||
|
||
Timbo_NP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
pa ne znam kakvo je stanje ovde,ja navikao na forumima da oduzim kad s nekim "pricam",objasnjavam,komentarisem,ocenjujem...i kad sam otvorio profil na face-u ne umem da se snadjem,dali mi onu jednu kockicu za pisanje i ova novija generacija klinaca po dve tri reci napise,ubaci 6-7 smajlija i to im poruka,zato na facebook idem jednom u 10-15 dana da vidim sta ima novo |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Mislio sam čekat da se završi sezona pa onda odgledati, ali pošto je već
u ponedeljak zadnji nastavak odlučio sam danas krenuti...Pogledao sam
pilot nastavak i serije mi se dopala...Nisam baš fan zombija, ali ovo mi
se baš svidjelo...Naravno nastavljam dalje..
|
||
Timbo_NP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
odgledah 5 epizoda,posto veceras izlazi poslednja da ne cekam vise ;) i mogu reci da nisu lose ove tri koje sam pogledao,istina 3 je bila bas sporija ali 4 i 5 su ok,narocito onaj brzinski napad "setaca" u onom njihovom kampu sto se tice ociju video sam,ne znam zasto su to menjali ali je to neka mala sitnica,gotovo neprimetna,veruj da ne bih ni obratio paznju na to da mi ti nisi nagovestila i rekla cekamo 6 ali kao sto znamo da ce biti i druge sezone,onda ce verovatno u 6 ostati nesto nerazjaseno pa ko ce cekati mozda i godinu dana da sazna
|
||
JOBAH
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 04.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Нови Сад Србија Status: Offline Points: 774 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
samo 6 epizoda?! Uzas... Vazno da ove kretenske šeĆerezade ima pun Qrac epizoda... Ažurirao JOBAH - 06.Prosinac/Dec.2010 u 00:03 |
||
Timbo_NP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
pa jbg,to se znalo od pocetka,tj ovo je bilo planirano samo tih 6 i da bude mini serija,druga sezona nije bila u planu (bas kao prison break koji je trebalo da bude samo jedna sezona) ali posto je serija izazvala veliko interesovanje i pre pocetka emitovanja a onda se i dopala gledaocima odlucili su da naprave i drugu sezonu sa 13 epizoda...
p.s brate pa ovo nije neka sapunica pa da ima 100 i nesto epizoda,bilo bi dosadno kad bi imalo toliko |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
meni su zanimljivije serije koje imaju do 10 epizoda, a ne neke koje imaju i par desetina....
|
||
- Armin van Buuren |
||
Timbo_NP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
pa da,ono sto ima da se "isprica" odradi se u 10-20 epizoda i kraj...licno nikad mi nisu bile jasne "sapunice",glavne uloge se zbog necega rastanu na pocetku serije i potrebno je minimum 100 epizoda da bi se ponovo sreli i "izborili" za svoju ljubav i ostanu da zive srecno do kraja zivota btw skinuo sam ovu poslednju epizodu ali cekam prevod |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Pogledao prva 4 nastavka....I serija je vrhunska...Radnja,gluma sve je odlično...Ostavio sam si 2 nastavka da sutra pogledam...
|
||
JOBAH
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 04.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Нови Сад Србија Status: Offline Points: 774 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
toliko su udavili sa radnjom da sam mislio da ce biti bar 25 epizoda... ovako bezveze... Posle onako dobre prve epizode mislim da je ostalo podbacilo... mogli su da naprave film od dva dela koliko je kratko... Pomislih napokon neka horor serija kad ono corak, limunada...Ja ovo ne smatram serijom... Ažurirao JOBAH - 06.Prosinac/Dec.2010 u 19:42 |
||
Odgovori | Stranica <12345 18> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |