Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Walking Dead (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Walking Dead (2010)

The Walking Dead

The Walking Dead (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Živi mrtvaci

Godina:

2010

Žanr:

drama, triler, horor

Trajanje:

44 min

Autor:

Angela Kang
, Frank Darabont

Glavne uloge:

Andrew Lincoln
  >  Rick Grimes
Chandler Riggs
  >  Carl Grimes
Norman Reedus
  >  Daryl Dixon
Melissa McBride
  >  Carol Peletier
Lauren Cohan
  >  Maggie Greene
Steven Yeun
  >  Glenn Rhee
Danai Gurira
  >  Michonne
Sonequa Martin-Green
  >  Sasha Williams
Emily Kinney
  >  Beth Greene
Norman Reedus
  >  Daryl Dixon
Christian Serratos
  >  Rosita Espinosa
Josh McDermitt
  >  Dr. Eugene Porter
Alanna Masterson
  >  Tara Chambler
Danai Gurira
  >  Michonne
Christian Serratos
  >  Rosita Espinosa

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 18>
Korisnik
Poruka
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2010 u 23:07
Veliki si ti.
Da se profmulisem. Zalim i tebe sto si potrosio 1GB na ep. koji budzet je 80% potrosen za marketing umesto za scenariste i aktere.

Ažurirao prijatel-MKD - 15.Studeni/Nov.2010 u 23:16
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2010 u 17:01
Slazem se s Vladikom i Prijatelem, posebno sto se tice 3. epizode. Radnja ove epizode se moze svesti na 5 min a oni su je otegli na 45. Jedina vrijedna scena u cijeloj epizodi mi je kad onaj zombi glodje jelena, oni ubiju boga u njemu, odsjeku glavu i onda mu jos Daryl napuca strijelu kroz oko.
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2010 u 17:55
Do ja*a 3 protiv jednog LOL

ne znam, na nekim forumima je hvale i to bas hvale,. a kod nas je pljuju.... Opet kazem, mozete vi govoriti sta hocete, ali po vasim komentarima vama fali akcije, ubijanja i klanja zombija (to ti tina potvrdjujes sa svojom najboljom scenom). Ocigledno ovo nije serija za vas i predlazem da je preskocite. E, to je ono sto niste videli u trecoj epizodi, a sve ostalo je super, sto se tice te trece epizode. Prica se razradjuje, nisu na jednom mestu, pa da kazes da moze stati u 5 minuta.... Uvek se nesto desava.... Najavili su da ce ova serija biti drugacija, i dobili smo drugaciju seriju, gde nije sve u ubijanju, gde ima malo i drugih stvari osim zombija.. Treba da shvatite da nije klasicna zombie serija....

Ažurirao AcaNDr - 16.Studeni/Nov.2010 u 17:56
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2010 u 18:07
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Do ja*a 3 protiv jednog LOL

Dobro da se ne bijemo, valaj bi najebao LOL

ne znam, na nekim forumima je hvale i to bas hvale,. a kod nas je pljuju.... Opet kazem, mozete vi govoriti sta hocete, ali po vasim komentarima vama fali akcije, ubijanja i klanja zombija (to ti tina potvrdjujes sa svojom najboljom scenom). Ocigledno ovo nije serija za vas i predlazem da je preskocite. E, to je ono sto niste videli u trecoj epizodi, a sve ostalo je super, sto se tice te trece epizode. Prica se razradjuje, nisu na jednom mestu, pa da kazes da moze stati u 5 minuta.... Uvek se nesto desava.... Najavili su da ce ova serija biti drugacija, i dobili smo drugaciju seriju, gde nije sve u ubijanju, gde ima malo i drugih stvari osim zombija.. Treba da shvatite da nije klasicna zombie serija....

Definitivno mi fali akcije jer su mi te scene u seriji napravljene morbidno sto mi se full full svidja. Npr. ona scena u prvoj epizodi odmah na pocetku kad rick vice "djevojcice" ili kako vec i onda ju onako hladno propuca - do jaja! Ali nije samo to u pitanju, ne bi ja da ima samo akcije, onda bi zbog tog ispizdila :), nego kompletno mi radnja nije zanimljiva tj. previse su to razvodnili, imam osjecaj ko da ce na kraju ispasti sapunica s par creepy scena.

Ažurirao asvalttina - 16.Studeni/Nov.2010 u 18:08
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2010 u 18:17
dobro, videcemo kako se serija bude dalje odvijala, pa cemo i dalje komentarisati

jesi sigurna da bi JA na*ebao LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nest View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nest Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2010 u 20:21

Ekstra serija. Bolja ne moze biti (za sada).

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2010 u 20:25
Pa, ja sam 192cm i oko 105 kg. Jes da sam pacifista, ali u nekom friendly fight-u ko zna! A sto se tice serije, PONAVLJAM, cekam sta ce dalje da se desi. Cekamo da se nesto "ozbiljnije" desi i u STARGATE UNIVERSE, pa obelesmo cekajuci. Plasim se da ce ovo biti serija u kojoj ce baciti akcenat na sudbine ljudi u "live or die" situacijama. Necu se oglasavati dalje po ovom pitanju do, recimo, neke sesta- sedme epizode, pa cu ponovo izneti svoj stav.
Vladika
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2010 u 20:25
Originalno postovano od strane nest nest piše:

Ekstra serija. Bolja ne moze biti (za sada).

svaka cast Clap Konacno neko da vidi prave kvalitete serije Clap

- Armin van Buuren

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2010 u 21:28
Slažem se .Najbolja serija do sada .barem do ove 3 epizode je po meni kako treba.Ljudi o kakvoj akciji vi govorite.Da se tako nastavi s akcijom vjerojatno bi potamanili sve zombije i serija bi se ugasila.LOLPa moraju malo raditi na karakterima.Ja koliko znam nisam niti jednu seriju gledao da bi svaka epizoda bila brutalna puna akcije.Jedino serije koje su same za sebe koje se nevežu mogu biti takve.Ja imam osječaj da gledam seriju svaki put s mnogo akcije da bi mi vrlo brzo dosadila ali ovako si u iščekivanju  neke akcijei to je ono što pali barem mene osoobno.Winki
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2010 u 22:38

Treba da shvatite da nije klasicna zombie serija....

Naime, radi se o zombi sapunici... ROFL

p.s. pretekla me Tina u konstatacijiShocked

Ažurirao bubba ho-tep - 16.Studeni/Nov.2010 u 22:39
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2010 u 23:32

ne znam, ja ako ista na svijetu mrzim to su zombiji, i uz pauke oni su mi najstrasnija stvar na svijetu, mislim da je to posljedica gledanja dawn of the dead kao mali

sto se tice ove serije, nisam imao nikakva ocekivanja, mozda sam zato vise impresioniran, necu u detalje, samo cu rec da mi je zasad - super, dalje cemo vidjet.

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2010 u 23:40
Meni zombiji nikad nisu bili strašni, ne znam, nekako su mi presporiLOL

Ažurirao outside - 16.Studeni/Nov.2010 u 23:40
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2010 u 23:41
ne brini, ovi nesto i nisu LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
Nastasja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nastasja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2010 u 01:28
Originalno postovano od strane outside outside piše:

Ja čekam da se završi prva sezona, pa ću onda odgledati..

I ja sam isto na tim mukama! Sa nestrpljenjem čekam da se završi prva sezona pa se onda bacam na gledanje!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2010 u 09:31
Originalno postovano od strane Nastasja Nastasja piše:

Originalno postovano od strane outside outside piše:

Ja čekam da se završi prva sezona, pa ću onda odgledati..

I ja sam isto na tim mukama! Sa nestrpljenjem čekam da se završi prva sezona pa se onda bacam na gledanje!

Evo jedan cvijet dok zajedno čekamoruza
Na vrh
heller View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj heller Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2010 u 11:13
Odlična serija, čista desetka
Na vrh
Ciprijani View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ciprijani Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2010 u 18:38
dobra serija! veceras epizoda 4,na fox crime :)
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2010 u 18:43
kad bre...... da gledam direktno, ne da skidam...

- Armin van Buuren

Na vrh
Ciprijani View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ciprijani Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2010 u 21:27
Fox crime emituje dan posle amircke premijere,ponedeljkom,znaci veceras u 22.20. Sve sa srpskim titlovima
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2010 u 21:39

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Sad moram cekat tjedan dana... koji q sam sad gledaoooooo AcaNholivudAcaNholivudAcaNholivud

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 18>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.