Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Walking Dead (2010) |
Odgovori | Stranica <1234 18> |
Korisnik | ||
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4667 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Veliki si ti.
Da se profmulisem. Zalim i tebe sto si potrosio 1GB na ep. koji budzet je 80% potrosen za marketing umesto za scenariste i aktere. Ažurirao prijatel-MKD - 15.Studeni/Nov.2010 u 23:16 |
||
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
||
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Slazem se s Vladikom i Prijatelem, posebno sto se tice 3. epizode. Radnja ove epizode se moze svesti na 5 min a oni su je otegli na 45. Jedina vrijedna scena u cijeloj epizodi mi je kad onaj zombi glodje jelena, oni ubiju boga u njemu, odsjeku glavu i onda mu jos Daryl napuca strijelu kroz oko.
|
||
|
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12083 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Do ja*a 3 protiv jednog
ne znam, na nekim forumima je hvale i to bas hvale,. a kod nas je pljuju.... Opet kazem, mozete vi govoriti sta hocete, ali po vasim komentarima vama fali akcije, ubijanja i klanja zombija (to ti tina potvrdjujes sa svojom najboljom scenom). Ocigledno ovo nije serija za vas i predlazem da je preskocite. E, to je ono sto niste videli u trecoj epizodi, a sve ostalo je super, sto se tice te trece epizode. Prica se razradjuje, nisu na jednom mestu, pa da kazes da moze stati u 5 minuta.... Uvek se nesto desava.... Najavili su da ce ova serija biti drugacija, i dobili smo drugaciju seriju, gde nije sve u ubijanju, gde ima malo i drugih stvari osim zombija.. Treba da shvatite da nije klasicna zombie serija.... Ažurirao AcaNDr - 16.Studeni/Nov.2010 u 17:56 |
||
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Dobro da se ne bijemo, valaj bi najebao
Definitivno mi fali akcije jer su mi te scene u seriji napravljene morbidno sto mi se full full svidja. Npr. ona scena u prvoj epizodi odmah na pocetku kad rick vice "djevojcice" ili kako vec i onda ju onako hladno propuca - do jaja! Ali nije samo to u pitanju, ne bi ja da ima samo akcije, onda bi zbog tog ispizdila :), nego kompletno mi radnja nije zanimljiva tj. previse su to razvodnili, imam osjecaj ko da ce na kraju ispasti sapunica s par creepy scena. Ažurirao asvalttina - 16.Studeni/Nov.2010 u 18:08 |
||
|
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12083 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
dobro, videcemo kako se serija bude dalje odvijala, pa cemo i dalje komentarisati
jesi sigurna da bi JA na*ebao |
||
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
nest
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 15.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Skopje Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Ekstra serija. Bolja ne moze biti (za sada). |
||
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator >> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1919 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Pa, ja sam 192cm i oko 105 kg. Jes da sam pacifista, ali u nekom friendly fight-u ko zna! A sto se tice serije, PONAVLJAM, cekam sta ce dalje da se desi. Cekamo da se nesto "ozbiljnije" desi i u STARGATE UNIVERSE, pa obelesmo cekajuci. Plasim se da ce ovo biti serija u kojoj ce baciti akcenat na sudbine ljudi u "live or die" situacijama. Necu se oglasavati dalje po ovom pitanju do, recimo, neke sesta- sedme epizode, pa cu ponovo izneti svoj stav.
|
||
Vladika
|
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
svaka cast Konacno neko da vidi prave kvalitete serije |
||
- Armin van Buuren |
||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Slažem se .Najbolja serija do sada .barem do ove 3 epizode je po meni kako treba.Ljudi o kakvoj akciji vi govorite.Da se tako nastavi s akcijom vjerojatno bi potamanili sve zombije i serija bi se ugasila.Pa moraju malo raditi na karakterima.Ja koliko znam nisam niti jednu seriju gledao da bi svaka epizoda bila brutalna puna akcije.Jedino serije koje su same za sebe koje se nevežu mogu biti takve.Ja imam osječaj da gledam seriju svaki put s mnogo akcije da bi mi vrlo brzo dosadila ali ovako si u iščekivanju neke akcijei to je ono što pali barem mene osoobno.i
|
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12363 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Naime, radi se o zombi sapunici... p.s. pretekla me Tina u konstataciji Ažurirao bubba ho-tep - 16.Studeni/Nov.2010 u 22:39 |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
ne znam, ja ako ista na svijetu mrzim to su zombiji, i uz pauke oni su mi najstrasnija stvar na svijetu, mislim da je to posljedica gledanja dawn of the dead kao mali sto se tice ove serije, nisam imao nikakva ocekivanja, mozda sam zato vise impresioniran, necu u detalje, samo cu rec da mi je zasad - super, dalje cemo vidjet. |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Meni zombiji nikad nisu bili strašni, ne znam, nekako su mi prespori
Ažurirao outside - 16.Studeni/Nov.2010 u 23:40 |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
ne brini, ovi nesto i nisu
|
||
- Armin van Buuren |
||
Nastasja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 30.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Venera Status: Offline Points: 4687 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
I ja sam isto na tim mukama! Sa nestrpljenjem čekam da se završi prva sezona pa se onda bacam na gledanje! |
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Evo jedan cvijet dok zajedno čekamo |
||
heller
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user Pridružen: 08.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: hell Status: Offline Points: 297 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Odlična serija, čista desetka
|
||
Ciprijani
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 11.Srpanj/Jul.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 11 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
dobra serija! veceras epizoda 4,na fox crime :)
|
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
kad bre...... da gledam direktno, ne da skidam...
|
||
- Armin van Buuren |
||
Ciprijani
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 11.Srpanj/Jul.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 11 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Fox crime emituje dan posle amircke premijere,ponedeljkom,znaci veceras u 22.20. Sve sa srpskim titlovima
|
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Sad moram cekat tjedan dana... koji q sam sad gledaoooooo |
||
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
||
Odgovori | Stranica <1234 18> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |