Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Walking Dead (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Walking Dead (2010)

The Walking Dead

The Walking Dead (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Živi mrtvaci

Godina:

2010

Žanr:

drama, triler, horor

Trajanje:

44 min

Autor:

Angela Kang
, Frank Darabont

Glavne uloge:

Andrew Lincoln
  >  Rick Grimes
Chandler Riggs
  >  Carl Grimes
Norman Reedus
  >  Daryl Dixon
Melissa McBride
  >  Carol Peletier
Lauren Cohan
  >  Maggie Greene
Steven Yeun
  >  Glenn Rhee
Danai Gurira
  >  Michonne
Sonequa Martin-Green
  >  Sasha Williams
Emily Kinney
  >  Beth Greene
Norman Reedus
  >  Daryl Dixon
Christian Serratos
  >  Rosita Espinosa
Josh McDermitt
  >  Dr. Eugene Porter
Alanna Masterson
  >  Tara Chambler
Danai Gurira
  >  Michonne
Christian Serratos
  >  Rosita Espinosa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 18>
Korisnik
Poruka
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 21:03
E, jbg...a taman sam je kompletirao i zabo` flash...
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 21:06
Originalno postovano od strane JOBAH JOBAH piše:

...Ja ovo ne smatram serijom...

Ne dozvoljava mi edit posle opcije "brzi odgovor"...Confused

Elem, prethodni post se odnosio na ovo iz citatata Wink

Na vrh
JOBAH View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JOBAH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 21:21
Originalno postovano od strane bobiska bobiska piše:

Originalno postovano od strane JOBAH JOBAH piše:

...Ja ovo ne smatram serijom...

Ne dozvoljava mi edit posle opcije "brzi odgovor"...Confused

Elem, prethodni post se odnosio na ovo iz citatata Wink

Ma to je moje licno misljenje, vidis da se vecini svidja, pogledaj i sam proceni Wink

Na vrh
Timbo_NP View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Timbo_NP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 23:00
auuu kakva poslednja epizoda Big smile sa pregrst preokreta,taman jedno pomislis-ono bude drugacije,poslednja epizoda je jako dobro uradjena i sto je najbitnije kraj je uradjen tako da ce se u 2 sezoni bukvalno poceti iz pocetka,samo sam se plasio da ce ostaviti nesto nerazjasnjeno i onda da cekamo ko zna koliko da saznamo nastavak ali su super uradili kraj ClapClapClap
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 23:28
mmmmmmmm, trebao si naglasiti da ima spojlera, sad si nam fakticki sve rekao....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Timbo_NP View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Timbo_NP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 23:56
sta sam rekao?nisam opisao ni jedan deo iz epizode a to je za spoiler ako se ne varam?Confused rekao sam da druga sezona pocinje iz pocetka ali nema teorije ni da naslutis sta se desilo dok ne odgledas epizodu,uostalom kad pogledas shvatices Wink
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2010 u 14:57
Da, Timbo nije ništa otkrio....

Stvarno fenomenalna serija....Odličan kraj....Serija me oduševila....I ona glazba na kraju, I love countryLOL
Na vrh
Timbo_NP View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Timbo_NP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2010 u 19:02
dobra pesma pegla mogli su neku hip hop stvar da stave LOLLOLLOL
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2010 u 20:21
Molim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tako o legendi Bob Dylanuiromafia

LOL

Ažurirao outside - 07.Prosinac/Dec.2010 u 20:22
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2010 u 22:10
Kao sto sam i rekao, nista posebno. Ovo nije nista drugacije od mnostva filmova o zombijima, a navodno je trebalo da bude "osvezenje" na tu temu. Pricu su razvukli na 6 epizoda, moglo je sve da stane na 3. Ono sto posebno nervira je ZVUK. Na svako "razbijanje" zombija cuje se onaj mljackavi zvuk, koji je uvek ISTI. Nedosladnost radnje, ali poseban osvrt je na strip THE WALKING DEAD koji je trebao da bude ideja vodilja za seriju, a serija i strip NEMAJU NIKAKVE VEZE. Razilaze se odmah na pocetku i radnju razvijaju potpuno drugacije. Da budem iskren da su se pridrzavali stripa, serija bi bila MNOGO bolja. Da ne budem bas previse "ostar" nije bas sve tako crno. Produkcijski serija je sasvim OK, pa i glumacki donekle (ali samo donekle). Maske i scenografija svaka pohvala. Ako bih morao da je ocenjujem bila bi samo neka jaca trojka (3/5). Koliko vidim i na ostalim forumima, sto kod nas sto napolju su stavovi podeljeni. Do sad nisam video da je neko na sredini, ili je crno ili je belo, ali svi cekaju drugu sezonu (ako je bude) da kazu svoj konacni stav, pa tako i ja!!!
Vladika
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2010 u 22:34
Odgledao sam i zadnju epizodu i mogu reći da mi je serija odlična.Svaka čast na sjajnom završetku sezone.Već sam pomislio da će biti ko u svim serijama kad je najbolje onda ti uvale krajLOLNapokon mi je duša mirna.  
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2010 u 10:21
Svaka cast za grandiozno finale prve sezone. Obecali su nesto novo, i dobili smo nesto novo. Dobili smo novi zanr prezivljavanaja u zombi svetu...... Jedva cekam nastavak ove savrsene serije Smile
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Nastasja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nastasja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2010 u 11:11
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Svaka cast za grandiozno finale prve sezone. Obecali su nesto novo, i dobili smo nesto novo. Dobili smo novi zanr prezivljavanaja u zombi svetu...... Jedva cekam nastavak ove savrsene serije Smile

Baš tako...meni je serija predobra!!!
Odgledala sam nekidan sve epizode i to u jednom danu,nemam nikakvih zamerki već same pohvale za seriju! Napokon nešto što me je oduševilo i držalo prikovanom ispred TV-a,tako da sa nestrpljenjem očekujem drugu sezonu!!!

Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2010 u 14:41
Dobar je završetak 1. sezone. Svideo mi se.
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 13:12
...evo i ja da se oglasim povodom ove zombijade.
(spoiler alert!)
Ukoliko bi ikada došlo do autbrejka zombi virusa, on bi apokalipsu globalnih razmera mogao da izazove samo kad bi planetu nastanjivali izuzetno glupi ljudi.
Progutao sam prvu epizodu koja je skup svih klišea iz zombi filmova, počev još od Romerove trilogije do Bojlovog 28 Days later, al' ajde, ovo je serija koja ima vremena da se razvije, ti klišei su tu da budu osnova za dalji razvoj priče i likova, to što se ti klišei ne obogaćuju, ne reinterpretiraju, ne proširuju nije toliko ni bitno jer ovo je... serija. A onda sve slabija i slabija epizoda.
 Ne znam šta mi je više smetalo, neuverljivi, patetični likovi u cheesy, srcekidajućim scenama ili njihovo potpuno idiotsko ponašanje pred zombi najezdom. Autori su skupili sve najgore iz Bekstva za 24 sata Izgubljenih Heroja, sve zbog čega sam prestao da gledam te serije. A serija je izrazito ziheraški koncipirana tako da u njoj može da uživa svaka američka domaćica, da lepo prati reunion porodice, malo ljubavnog trougla, i da u ono malo scena gde "hodači" ujedaju može da okrene glavu da joj ne zagori ručak.
Kad sam u prvi mah video da oni kampuju u šumi pomislio sam da su na nekom ostrvu, prosto su izgledali toliko relaksirano i opušteno. Ej, bre, svet otiš'o u tri lepe, a oni se sunčaju na periferiji grada ispred šatora.  yikes Kao tu su bezbedni. Idioti. Devojka celu noć provodi nad telom na mrtvo izujedane sestre koja samo što se ne pretvori u zombija, jer nikako da se pomiri s tim da je mrtva, a onda kad ova "oživi", još je i grli!!! Drugi likovi se ponašaju jednako glupo, a jedini koji izgleda shvata gde se nalazi je prikazan kao sirovina, seljačina sa samostrelom.
Kol'ko sam čuo, Darabont je otpustio scenariste, i ukoliko prva epizoda druge sezone ne promeni nešto, izgubili su me zauvek.
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2011 u 19:04
Pogledao prvih 6 epizoda prve sezone i neznam,meni je ok serija,neda mi se previše filozofirat i neznam šta...malo nešto drugaćije(nisam do sada baš pratio te zomije,28 dana kasnije sam pogledao,to šta se tiće zombija i ok film)!
U ovoj seriji mi je većinom bilo sve dobro,od maski zombija(meni su dobre)pa od likova(svako ima nešto svoje) i do same radnje serije,napetost i tako to!Thumbs Up
Bilo bi mi bezveze da iz serije u seriju neznam ima klanja i masakriranja u svih 45 minuta koliko prosječno traje jedna epizoda,ovo je ok,"laganini",svaki put te iznenade sa nećim i to mi je ok,atmosfera u seriji mi je super(dok prolaze kroz šumice i dok su bili na onom brdu(kamp)),raznorazni zvukovi prirode(vilen konjici,muhe i mušice mi ulete u ljevo uho,izlete kroz desno i obrnuto,foraBig smile te raznorazni šumovi i onda buaaaaa...zombi izleti,guba!
Neznam,meni ok prva sezona,dobro,ima mi par čudnih situacija gdje sam ostao malo zbunjen ali neću sad o tome!
OK serija...malo za promjenu,drugaćija od drugih i isto jedva čekam drugu sezonu!grinThumbs Up

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2011 u 14:48
Frank Darabont, kreator serije i režiser pilot epizode napustio je The Walking Dead!
Jedan od prvih razloga je buđet serije.Manjak novca nije se osjetio samo na produkciji, već i na manjim plaćama za većinu zaposlenih na ovom projektu. Darabont je pokušao ispraviti “nepravdu” ali nije išlo.
Kap koja je prelila čašu bila je svađa između Darabonta i AMC-a oko kvalitete jedne epizode iz nove sezone. Po Darabontu epizoda je bila užasna i brdo materijala je bilo na granici iskoristivosti, ali njegov stav je u žustroj svađi potpuno odbačen.
Dugogodišnji Spielbergov suradnik Darabont bio je zvijezda vodilja serije, a uskoro ćemo vidjeti kakve će reperkusije njegov odlazak imati na kvalitetu The Walking Deada.

Druga sezona počinje sljedećeg mjeseca, a iz kabelske mreže AMC izbacili su neke pojedinosti o tijeku prikazivanja ove iznimno očekivane serije.
Kažu da će premijerna epizoda, koja će se prikazati 16. listopada, trajati punih 90 minuta.

izvor horrorhr
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2011 u 17:22
Skratit ću sa ovim postom jer počnem pisati teško da ću se moći zaustaviti. U ovoj seriji je jedino valjala prva epizoda prve sezone, sve ostalo je pegla Mislio sam će se nešto popraviti u drugoj sezoni, ali su tek tu zasrali  pegla Kako koja epizoda prolazi sve se više pitam, nije li ovo neka Santa Barbara ili Dinastija smještena u postapokaliptičnu Ameriku Dead Imam osjećaj kao da ponovo gledam Skyline jer su likovi i njihova razmišljanja otprilike tu negdje Dead
What can change the nature of a man?

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2011 u 18:12
Stvarno je odlazak Darabonta promijenio tijek serije i ova sezona je duplo lošija od prve.
Vidi se da nemaju para i nekog kao Darabont, tko bi im dao prave smjernice.
Radije gledam Death Valley, gdje se kidam od smijeha od napucavanja zombija, vampira i vukodlaka. Serija je prvoklasna sprdačina.

Ažurirao Salvador - 26.Studeni/Nov.2011 u 18:14
Na vrh
Uspavana Sarma View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Uspavana Sarma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2011 u 09:23
Kraj prvog dela druge sezone su zaista odradili maestralno! Jedva čekam februar i nove epizode :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 18>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.