Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Walking Dead (2010) |
Odgovori | Stranica <1 23456 18> |
Korisnik | ||
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator Pridružen: 31.Svibanj/May.2005 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
E, jbg...a taman sam je kompletirao i zabo` flash...
|
||
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 31.Svibanj/May.2005 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Ne dozvoljava mi edit posle opcije "brzi odgovor"... Elem, prethodni post se odnosio na ovo iz citatata |
||
JOBAH
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 04.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Нови Сад Србија Status: Offline Points: 774 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Ma to je moje licno misljenje, vidis da se vecini svidja, pogledaj i sam proceni |
||
Timbo_NP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 02.Prosinac/Dec.2010 Status: Offline Points: 44 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
auuu kakva poslednja epizoda sa pregrst preokreta,taman jedno pomislis-ono bude drugacije,poslednja epizoda je jako dobro uradjena i sto je najbitnije kraj je uradjen tako da ce se u 2 sezoni bukvalno poceti iz pocetka,samo sam se plasio da ce ostaviti nesto nerazjasnjeno i onda da cekamo ko zna koliko da saznamo nastavak ali su super uradili kraj
|
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12083 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
mmmmmmmm, trebao si naglasiti da ima spojlera, sad si nam fakticki sve rekao....
|
||
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
Timbo_NP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
sta sam rekao?nisam opisao ni jedan deo iz epizode a to je za spoiler ako se ne varam? rekao sam da druga sezona pocinje iz pocetka ali nema teorije ni da naslutis sta se desilo dok ne odgledas epizodu,uostalom kad pogledas shvatices
|
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Da, Timbo nije ništa otkrio....
Stvarno fenomenalna serija....Odličan kraj....Serija me oduševila....I ona glazba na kraju, I love country |
||
Timbo_NP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
dobra pesma mogli su neku hip hop stvar da stave
|
||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Molim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tako o legendi Bob Dylanu Ažurirao outside - 07.Prosinac/Dec.2010 u 20:22 |
||
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator >> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1918 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Kao sto sam i rekao, nista posebno. Ovo nije nista drugacije od mnostva filmova o zombijima, a navodno je trebalo da bude "osvezenje" na tu temu. Pricu su razvukli na 6 epizoda, moglo je sve da stane na 3. Ono sto posebno nervira je ZVUK. Na svako "razbijanje" zombija cuje se onaj mljackavi zvuk, koji je uvek ISTI. Nedosladnost radnje, ali poseban osvrt je na strip THE WALKING DEAD koji je trebao da bude ideja vodilja za seriju, a serija i strip NEMAJU NIKAKVE VEZE. Razilaze se odmah na pocetku i radnju razvijaju potpuno drugacije. Da budem iskren da su se pridrzavali stripa, serija bi bila MNOGO bolja. Da ne budem bas previse "ostar" nije bas sve tako crno. Produkcijski serija je sasvim OK, pa i glumacki donekle (ali samo donekle). Maske i scenografija svaka pohvala. Ako bih morao da je ocenjujem bila bi samo neka jaca trojka (3/5). Koliko vidim i na ostalim forumima, sto kod nas sto napolju su stavovi podeljeni. Do sad nisam video da je neko na sredini, ili je crno ili je belo, ali svi cekaju drugu sezonu (ako je bude) da kazu svoj konacni stav, pa tako i ja!!!
|
||
Vladika
|
||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Odgledao sam i zadnju epizodu i mogu reći da mi je serija odlična.Svaka čast na sjajnom završetku sezone.Već sam pomislio da će biti ko u svim serijama kad je najbolje onda ti uvale krajNapokon mi je duša mirna.
|
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12083 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Svaka cast za grandiozno finale prve sezone. Obecali su nesto novo, i dobili smo nesto novo. Dobili smo novi zanr prezivljavanaja u zombi svetu...... Jedva cekam nastavak ove savrsene serije
|
||
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
Nastasja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 30.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Venera Status: Offline Points: 4687 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Baš tako...meni je serija predobra!!! Odgledala sam nekidan sve epizode i to u jednom danu,nemam nikakvih zamerki već same pohvale za seriju! Napokon nešto što me je oduševilo i držalo prikovanom ispred TV-a,tako da sa nestrpljenjem očekujem drugu sezonu!!! |
||
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 15.Listopad/Oct.2008 Status: Offline Points: 420 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Dobar je završetak 1. sezone. Svideo mi se.
|
||
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
...evo i ja da se oglasim povodom ove zombijade.
(spoiler alert!) Ukoliko bi ikada došlo do autbrejka zombi virusa, on bi apokalipsu globalnih razmera mogao da izazove samo kad bi planetu nastanjivali izuzetno glupi ljudi. Progutao sam prvu epizodu koja je skup svih klišea iz zombi filmova, počev još od Romerove trilogije do Bojlovog 28 Days later, al' ajde, ovo je serija koja ima vremena da se razvije, ti klišei su tu da budu osnova za dalji razvoj priče i likova, to što se ti klišei ne obogaćuju, ne reinterpretiraju, ne proširuju nije toliko ni bitno jer ovo je... serija. A onda sve slabija i slabija epizoda. Ne znam šta mi je više smetalo, neuverljivi, patetični likovi u cheesy, srcekidajućim scenama ili njihovo potpuno idiotsko ponašanje pred zombi najezdom. Autori su skupili sve najgore iz Bekstva za 24 sata Izgubljenih Heroja, sve zbog čega sam prestao da gledam te serije. A serija je izrazito ziheraški koncipirana tako da u njoj može da uživa svaka američka domaćica, da lepo prati reunion porodice, malo ljubavnog trougla, i da u ono malo scena gde "hodači" ujedaju može da okrene glavu da joj ne zagori ručak. Kad sam u prvi mah video da oni kampuju u šumi pomislio sam da su na nekom ostrvu, prosto su izgledali toliko relaksirano i opušteno. Ej, bre, svet otiš'o u tri lepe, a oni se sunčaju na periferiji grada ispred šatora. Kao tu su bezbedni. Idioti. Devojka celu noć provodi nad telom na mrtvo izujedane sestre koja samo što se ne pretvori u zombija, jer nikako da se pomiri s tim da je mrtva, a onda kad ova "oživi", još je i grli!!! Drugi likovi se ponašaju jednako glupo, a jedini koji izgleda shvata gde se nalazi je prikazan kao sirovina, seljačina sa samostrelom. Kol'ko sam čuo, Darabont je otpustio scenariste, i ukoliko prva epizoda druge sezone ne promeni nešto, izgubili su me zauvek. |
||
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Pogledao prvih 6 epizoda prve sezone i neznam,meni je ok serija,neda mi se previše filozofirat i neznam šta...malo nešto drugaćije(nisam do sada baš pratio te zomije,28 dana kasnije sam pogledao,to šta se tiće zombija i ok film)!
U ovoj seriji mi je većinom bilo sve dobro,od maski zombija(meni su dobre)pa od likova(svako ima nešto svoje) i do same radnje serije,napetost i tako to!
Bilo bi mi bezveze da iz serije u seriju neznam ima klanja i masakriranja u svih 45 minuta koliko prosječno traje jedna epizoda,ovo je ok,"laganini",svaki put te iznenade sa nećim i to mi je ok,atmosfera u seriji mi je super(dok prolaze kroz šumice i dok su bili na onom brdu(kamp)),raznorazni zvukovi prirode(vilen konjici,muhe i mušice mi ulete u ljevo uho,izlete kroz desno i obrnuto,fora te raznorazni šumovi i onda buaaaaa...zombi izleti,guba!
Neznam,meni ok prva sezona,dobro,ima mi par čudnih situacija gdje sam ostao malo zbunjen ali neću sad o tome!
OK serija...malo za promjenu,drugaćija od drugih i isto jedva čekam drugu sezonu!
|
||
|
||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Frank Darabont, kreator serije i režiser pilot epizode napustio je The Walking Dead!
Jedan od prvih razloga je buđet serije.Manjak novca nije se osjetio samo na produkciji, već i na manjim plaćama za većinu zaposlenih na ovom projektu. Darabont je pokušao ispraviti “nepravdu” ali nije išlo. Kap koja je prelila čašu bila je svađa između Darabonta i AMC-a oko kvalitete jedne epizode iz nove sezone. Po Darabontu epizoda je bila užasna i brdo materijala je bilo na granici iskoristivosti, ali njegov stav je u žustroj svađi potpuno odbačen. Dugogodišnji Spielbergov suradnik Darabont bio je zvijezda vodilja serije, a uskoro ćemo vidjeti kakve će reperkusije njegov odlazak imati na kvalitetu The Walking Deada. Druga sezona počinje sljedećeg mjeseca, a iz kabelske mreže AMC izbacili su neke pojedinosti o tijeku prikazivanja ove iznimno očekivane serije. Kažu da će premijerna epizoda, koja će se prikazati 16. listopada, trajati punih 90 minuta. izvor horrorhr
|
||
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Skratit ću sa ovim postom jer počnem pisati teško da ću se moći zaustaviti. U ovoj seriji je jedino valjala prva epizoda prve sezone, sve ostalo je Mislio sam će se nešto popraviti u drugoj sezoni, ali su tek tu zasrali
Kako koja epizoda prolazi sve se više pitam, nije li ovo neka Santa Barbara ili Dinastija smještena u postapokaliptičnu Ameriku Imam osjećaj kao da ponovo gledam Skyline jer su likovi i njihova razmišljanja otprilike tu negdje
|
||
What can change the nature of a man?
|
||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Stvarno je odlazak Darabonta promijenio tijek serije i ova sezona je duplo lošija od prve.
Vidi se da nemaju para i nekog kao Darabont, tko bi im dao prave smjernice. Radije gledam Death Valley, gdje se kidam od smijeha od napucavanja zombija, vampira i vukodlaka. Serija je prvoklasna sprdačina.
Ažurirao Salvador - 26.Studeni/Nov.2011 u 18:14 |
||
Uspavana Sarma
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 08.Svibanj/May.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 36 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
Kraj prvog dela druge sezone su zaista odradili maestralno! Jedva čekam februar i nove epizode :)
|
||
Odgovori | Stranica <1 23456 18> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |