Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Walking Dead (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Walking Dead (2010)

The Walking Dead

The Walking Dead (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Živi mrtvaci

Godina:

2010

Žanr:

drama, triler, horor

Trajanje:

44 min

Autor:

Angela Kang
, Frank Darabont

Glavne uloge:

Andrew Lincoln
  >  Rick Grimes
Chandler Riggs
  >  Carl Grimes
Norman Reedus
  >  Daryl Dixon
Melissa McBride
  >  Carol Peletier
Lauren Cohan
  >  Maggie Greene
Steven Yeun
  >  Glenn Rhee
Danai Gurira
  >  Michonne
Sonequa Martin-Green
  >  Sasha Williams
Emily Kinney
  >  Beth Greene
Norman Reedus
  >  Daryl Dixon
Christian Serratos
  >  Rosita Espinosa
Josh McDermitt
  >  Dr. Eugene Porter
Alanna Masterson
  >  Tara Chambler
Danai Gurira
  >  Michonne
Christian Serratos
  >  Rosita Espinosa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 161718
Korisnik
Poruka
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2022 u 20:26
Ne mogu biti objektivan jer obozavam seriju,od samog pocetka do sada.A pljuvacine ima dosta.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2022 u 20:37
Originalno postovano od strane CroHOOLIGAN CroHOOLIGAN piše:

Je se isplati gledati ovu sezonu? I da li je to zadnja , ti ima li neki zaključak priče....gledao sam prve 2 epizode sad ove sezone ( valja 10ta) i presporo mi radnja ide , nekako na silu cjede likove ... Iskreno prve 2vije možda 3 sezone super, onda sve na preskok , jedino mi je sezona s onom alfom i krdom zombija bila tak tak od novijih, ...pa ako je ko pogledao zadnju sezonu nek mi napiše je mi se isplati gledati, ili da samo pogledam zadnju epizodu

Ako si izdrzao do sada, dovrsi je.Red bi bilo.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2022 u 14:34
Sam kraj ove epizode je napravljen u formi navlakuše za buduće spin-off serije i mini-serije sa parcijalnim učešćem pojedinih glumaca iz serije. Možda će najinteresantnija biti ona sa Rikom i Mišon, pošto je odlazak tih likova iz serije bio pod velom misterije.

Meni lično ova sezona nije nešto legla. Priča nije bila neinteresantna, naprotiv, ali je to daleko od onog intenziteta koju je imala sa recimo Niganom kao glavnim negativcem. Pomenuti lik je nakon pada, u potpunosti trivijalizovan, sveden na marginu ove priče. Tada je serija i doživela svoj vrhunac, nakon čega sledi silazna putanja. Moram priznati i da su mi pojedini likovi koji su sukcesivno uvođeni u priču, bili poprilično bledi i neubedljivi (naročito ova poslednja gej-gluvonema ekipa). Nakon kovid prekida, u prvi plan je istaknuta metafora sa liberalnom, dubokom državom kao i druga politički korektna sr... koja trenutno tište američko društvo.

Sve u svemu, serija je imala svoje uspone i padove, ali je meni lično obeležila prethodnu deceniju, uz pojedina TV ostvarenja poput Dekstera i Mentaliste. Thumbs Up

Ažurirao bgvracar - 01.Prosinac/Dec.2022 u 10:10
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2022 u 10:17
Biće ovde još toga, samo će verovatno naziv biti malo promenjen tj dodato nešto. Neće se oni lako odreći dobre zarade. Inače, serija mi nikada nije bila nešto specijalno. U početku bila mnogo bolja, kasnije je kvalitet dosta opao.
Na vrh
jtl View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj jtl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2022 u 14:03
Serija je počela fenomenalno, međutim kasnije sezone su strašno loše. Iza sezone sa kanibalima u Terminusu, serijal je daleko od ove ocjene od 8.3 na imdb i jedva je gledljiv. Lično, serijal mi nije ispunio očekivanja, jako je upropaštena odlična početna priča i jedva sam čekao da se završi. Kraj serijala je također loš.
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2022 u 14:06
Uzivao od pocetka do zavrsetka
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2022 u 14:18
Nadam se da je STVARNO kraj.
Na vrh
mirelovac View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirelovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2022 u 17:43
Serija je bila ok sve do sezone kada je Nigan poražen. Posle je bilo samo razvlačenje pite, bez ideje. Ali gledala se finansijska strana. Nastavio sam prevod samo "zbog stare slave", i jer su sve ostale bile zauzete. Ali nije ni prva ni zadnja koja je dobro počela a loše završila.
spartacus
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2022 u 18:54
Konačno kraj!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2022 u 21:18
Originalno postovano od strane mirelovac mirelovac piše:

Serija je bila ok sve do sezone kada je Nigan poražen. Posle je bilo samo razvlačenje pite, bez ideje. Ali gledala se finansijska strana. Nastavio sam prevod samo "zbog stare slave", i jer su sve ostale bile zauzete. Ali nije ni prva ni zadnja koja je dobro počela a loše završila.

Lepo receno 👌
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2022 u 21:22
Hvala ti na prevodima u ime nas koji smo voleli da gledamo ovu seriju do kraja.A nije nas bas malo bilo.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2023 u 09:12
Pridružujem se zahvalama kao lojalni fan franšize. Smile
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2023 u 12:26
Pa serija je snimana dokle god je bio i strip.Naravno dosta toga je izmenjeno ali uglavnom se drzala stripa i zavrsava se tamo gde i strip. Tako da je naravno gledan finansijska strana ali snimana je zbog stripa toliko.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 161718
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,531 sekundi.