Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Unforgivable (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Unforgivable (2021)

The Unforgivable

The Unforgivable (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Neoprostivo

Godina:

2021

Žanr:

drama, kriminalistički

Trajanje:

112 min

Režija:

Nora Fingscheidt

Scenarij:

Peter Craig
, Courtenay Miles
, Hillary Seitz
, Sally Wainwright

Glavne uloge:

Sandra Bullock
  >  Ruth Slater
Vincent D'Onofrio
  >  John Ingram
Richard Thomas
  >  Michael Malcolm
W. Earl Brown
  >  Mac Whelan
Viola Davis
  >  Liz Ingram
Linda Emond
  >  Rachel Malcolm
Andrew Francis
  >  Corey
Tom Guiry
  >  Keith Whelan
Paul Moniz de Sa
  >  Contractor
Jude Wilson
  >  Daniel Ingram
Neli Kastrinos
  >  Katie (5 Yrs)
Jon Bernthal
  >  Blake
Rob Morgan
  >  Vincent Cross
Jess McLeod
  >  Hannah Whelan
Aisling Franciosi
  >  Katherine Malcolm
Will Pullen
  >  Steve Whelan
Emma Nelson
  >  Emily Malcolm
Orlando Lucas
  >  Ryan Ingram

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Unforgivable (2021)
    Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2021 u 00:24
Dobar film 👍
Na vrh
dakiva View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dakiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2021 u 20:10
Vaistinu dobar film.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2021 u 18:08
Odličan film!
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2021 u 11:10
Film je uredu , ali mislim da Sandri Bullock ne stoji uloga .
Na vrh
Goran87BG View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goran87BG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2021 u 23:28
Jedan od boljih filmova ove godine.
Priča, gluma, sve je odlično odrađeno.
Sve preporukeThumbs Up
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2021 u 21:09
Ovo je cista drama. Nisam gledao Unforgiven iz 2009, hteo sam pre ovog filma, ali nisam imao strpljenja.

Meni se licno sveukupno nije svideo. Dobro je krenuo, ali mislim da je mogao bolje da se realizuje. Mogu da analiziram ali ima previse stvari.

Medjutim, svideo mi se karakter i temperament Ruth Slater , kao i nacin ponasanja nekih likova, realna prica, kao sto je i scenarista otvorio par tema o kojima se i dalje diskutuje, i koje bar kratkotrajno bar dok traje film, i neposredno nakon zavrsetka, navode na razmisljanje.
Na vrh
sosna View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sosna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2021 u 10:37
Odličan film! 
Na vrh
banisa2006 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2021 u 02:46
Sandra Bullock je ista kao i Jamie Lee Curtis...Koju god ulogu da dobije odglumi maestralno...bez obzira da li si radi o drami hororu komediji ili trileru....Kad je neko prosto vanserijski glumac to je tako...Licno obe obozavam i svaki njihov film je za moj ukus odlican..a one obe toliko harizmaticne da nema dalje..
Na vrh
Illuminati View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Illuminati Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2021 u 01:16
Preporuka,dobar film.
My Beautiful Dark Twisted Fantasy
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2021 u 19:59
Gledaće se, hvala na komentarima, no ja temu otvorih jer sam mislio da je ovo kakav novi film sa Halle Berry u ulozi kakvog MMA borca...sve sam pomešao LOL
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2021 u 22:14
Thumbs UpOKClap
Vladika
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2021 u 22:38
Top film, vala pogodio me dosta...jedan od boljih u poslednjih par godina!
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2021 u 20:06
Svideo mi se, podseća na tragičnost junaka domaćeg filma (gleda mi se Kuduz sada, gde to da nađem sa seederima, kukala mi majka). Bullock odlična, ne tek zbog šminke i garderobe, zbilja je sjajna ovde, ekspresivna, bol se da osetiti. Dobra i podrška epizodista, bez nje bi nešto Sandrinih scena bilo manje efektno. Da li je kraj ipak hollywoodski, šta znam, njezin lik ga je zaslužio a i mislim da mi je bila potrebna jedna ovakva, neka i klasična, ljudska priča. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2021 u 20:16
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

(gleda mi se Kuduz sada, gde to da nađem sa seederima, kukala mi majka).. 

Ima na YT.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2021 u 20:18
Hvala Smile tačno bih rudario ko zna koliko po trackerima nepotrebno LOL zaboravih na YT
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2021 u 20:26
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Hvala Smile tačno bih rudario ko zna koliko po trackerima nepotrebno LOL zaboravih na YT

Nema na cemu, mada bolje rudariti kriptovalute;),  bunariti kao iz filma Velika frka :), a kopati po tracker-ima ;). Pozdrav
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2021 u 20:34
Pare kvare ljude LOL , neće mi išta lakše biti ni sa kripto varijantama, sve i da sam vešt sa tako čime, a nisam. Vazda nešto naopako kopam ili rudarim, rovarim, bunarim. LOL No, ozbiljno, nadam se da neću ikada imati novca, samo bih ga potrošio ionako, pa mi dođe na isto LOL 
Pozdrav
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2023 u 13:55
dobar film. Sandra Bullock dobro odglumela
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,766 sekundi.