Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Spectacular Now (2013) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
A2D2 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2013 u 16:15 |
The Spectacular Now (2013)
![]() imdb Jezik: engleski Režija: James Ponsoldt Scenario: Scott Neustadter, Michael H. Weber Uloge: Shailene Woodley, Miles Teller, Jennifer Jason Leigh, Brie Larson Žanr: comedy/drama Ocjena na imdb: 6,8/10 Sinopsis Suttel Keely (Miles Teller) živi za trenutak. On je maturant, šarmantan i samoljubiv. Živi za zabavu, voli svoj posao kao prodavač u butiku muške robe i ne razmišlja o planovima za budućnost. Nakon što ga djevojka ostavi, Sutter se napije i prenoći na travnjaku,a prvo lice koje ugleda je Aimee (Shailene Woodley). Ona je drugačija, ima planove za budućnost, obožava čitati Sci-fi romane i nema momka. Oni su zajedno nespojivi ali ipak postoji ono nešto... Film je premijerno prikazan na ovogodišnjem Sundanceu i pobrao je solidne kritike. Dvoje glavnih glumaca dobilo je posebnu nagradu za svoje uloge. Uglavnom svi su se složili da bi se ovaj film naročito svidio pokojnom John Hughesu kraju tinejđerskih filmova 80-ih godina... Trailer Izvor: wikipedija PRIJEVODA NEMA Ažurirao A2D2 - 23.Lipanj/Jun.2013 u 16:16 |
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Online Points: 16372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prevod je najavio mahoni ![]() |
|
![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. |
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Online Points: 16372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |