Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Roundup: No Way Out (2023) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2023 u 09:42 |
Prevod je uradio Kardiovask. Terorist ✨
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Online Points: 5268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala za prevod Kardio! Oko prvog dela sam promnio mišljenje sagledavši ga iz drugog ugla, drugi mi se nije svideo, hajde da vidimo i treći.
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 3511 |
Nema se ovdje šta puno prdoklačiti. Ista ekipa radi red po gradu (a i šire) usput dajući posao bolničkim specijalizantima za lomove raznih vrsta. Ekipa zna da je priča šupačka (opet neke droge) pa su zato dali sebi oduška i razvalili scene tabačine uz dobru dozu humora pojačanu teroristovim titlovima. Ako koga zanima, četvrti nastavak sada već franšize je na monažnom stolu i očekujte ga uskoro, ali neće biti zadnji, peti i šesti su već naručeni. Ja ću se sigurno nauživati do penzije, ne znam za vas.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Online Points: 5268 |
Prvi deo iako mi se prvi put nije svideo , mi je najbolji. Nema, tabanje bez granica, malo se ponavljaju sa humorom, uz nove likove, da droga, gansteraj i korumprani pa znamo ko. Tako je, ko voli, nek izvoli.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |