Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Menu (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Menu (2022)

The Menu

The Menu (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Meni

Godina:

2022

Žanr:

komedija, triler, horor

Trajanje:

107 min

Režija:

Mark Mylod

Scenarij:

Seth Reiss
, Will Tracy

Glavne uloge:

Ralph Fiennes
  >  Chef Slowik
John Leguizamo
  >  Movie Star
Janet McTeer
  >  Lillian
Paul Adelstein
  >  Editor
Reed Birney
  >  Richard
Christina Brucato
  >  Katherine
Nicholas Hoult
  >  Tyler
Rebecca Koon
  >  Linda
Judith Light
  >  Anne
Jon Paul Allyn
  >  Boat Waiter
Mel Fair
  >  Boatman
Satoru Ito
  >  Chef
Peter Grosz
  >  Sommelier
Hong Chau
  >  Elsa
Rob Yang
  >  Bryce
Aimee Carrero
  >  Felicity
Arturo Castro
  >  Soren
Adam Aalderks
  >  Jeremy Loucks
Mark St. Cyr
  >  Dave
Anya Taylor-Joy
  >  Margot
Michael A. Dean
  >  Chef

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Menu (2022)
    Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2022 u 13:09
Ovaj film nema veze sa hororom, totalni sarkazmom i cinizmom vođen triler koji odise blagom napetoscu i još blažom tajanstvenoscu. Nisam bas odusevljen, film je sasvim u redu napravljen, ali sam ja ocito nesto drugo ocekivao, posebno sta se radnja priblizavala vrhuncu i raspletu, čini mi se da je evidentno da se redatelj nije na najspretniji nacin snašao u misiji "kako zavrsiti film". Za Anyu i Ralpha plus.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2022 u 14:48
Unatoč Iginom entuzijazmu i bez obzira što ti veliš da je ovo triler a ja sam triler ovisnik, preskočit ću ga.

Previše je naspamano desetki na imdb-u.
Meni je više pun k. plaćenih oglasa tamo podvaljenih kao rivju od šljama koji bi ubio nekoga za sto eura.
Još više od njih mi se gadi usputna bagra koja misli da ću im tek tako povjerovati da je film bolji od Hičkokovih, a koji nemaju sve i samo desetke.

Svijet nije savršen, ali bogami ne vjerujem ni da je ovaj film.

Da me netko ne shvati pogrešno,
Nemam ništa protiv gurmanskih filmova ni serija, azijci ih snimaju ko blesavi pa sam pogledao neke već i ima baš dobrih i zabavnih.
Ovdje mi samo smetaju lažni utisci. Da nije toga, vjerojatno bih film otrčao gledati jer je triler.

Ažurirao JoxerTM - 18.Studeni/Nov.2022 u 14:53
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2022 u 14:59
Pa dobro, kada utihne hype makar, šta znam uostalom, dopao mi se Igin osvrt pa me film kako-tako zaintrigirao, gledaću svakako a kada...bumo videli. 
Na vrh
mendo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mendo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2022 u 18:05
Dobro! Citao sam vec prije o tom filmu, a ti si kumovao mojoj konacnoj odluci da ga pogledam. Volim sarkazam, pa i stravu ako ima smisla. No... ovo sa Citizen Kane !? Americka akademija je ovaj film svrstala na prvo mjesto na listi 100 najboljih filmova svih vremena i proglasila ga najboljim od najboljih filmova (sic!). Po meni to je jedan jako los film koji uopce ne zasluzuje da bude na toj listi. Bijedna prica i los scenario, a o reziji da ne pricam. Igrani film koji vise od polovice odradi narator za mene nemoze u prvu ligu. Orson Welles i autori su uzeli za temu jednu vanserijsku licnost americke kulture, politike, pa i americke povijesti sa, obicnom covjeku, nezamislivim zivotom. Imali su toliko materijala, nevjerojatan zivotni put, toliko uspjeha, toliko neuspjeha, skandala, drustvene moci, bogatstva, svega, a napravili su taj Citizen Kane, bijedani filmski uradak. Zanimljivo je da je npr. Forest Gump tek negdje oko devedesetog mjesta, ako se dobro sjecam.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2022 u 19:13
Pa sta znam i mene je zaintrigirao, nisam citao komentar(e) videh u bioskopu najavu za njega i poljski `Bez tragova`. Ali o tom-potom , videcemo.

Ažurirao AlexDeLarge - 18.Studeni/Nov.2022 u 19:27
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2022 u 22:55
Gledao sam film u bioskopu.Totalno besmislen film , cisto sranje na bazi pseudofilozofiranja...
Na vrh
dzems0 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzems0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2022 u 18:26
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Gledao sam film u bioskopu.Totalno besmislen film , cisto sranje na bazi pseudofilozofiranja...
Hvala!
Chepe
Na vrh
thebranko10 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj thebranko10 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2022 u 03:45
Kad će hrvatski titlovi?
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2023 u 21:36
Prevod je uradio Bambula ✨
Na vrh
homemultimediabox View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj homemultimediabox Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2023 u 21:25
Ovo je filmčina. Preporuka 9/10
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2023 u 21:54
Uz ovakvu preporuku, odmah skidam i gledam.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2023 u 23:53
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Uz ovakvu preporuku, odmah skidam i gledam.

Jelda.
Kratak i jasan aksiom, i to sa numeričkom formulom iz fizike.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2023 u 00:02

Citiraj Jelda.Kratak i jasan aksiom, i to sa numeričkom formulom iz fizike.

Pa dobro sad, šta da se radi.
Što ti nisi dao preporuku, pre sam od tebe očekivao,
odbio si ga odmah.
Na vrh
Munzeland View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Munzeland Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 10:32
Nekada se moglo verovati ocenama na IMDB-u, već neko vreme očigledno ne! Film nije za to da se prekine u toku gledanja, ali na kraju filma čoveku bude žao što nije. Sve u svemu, loše
Na vrh
robi75 View Drop Down
member
member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robi75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 12:30
Dobar, bas dobar film. Nikada se nije moglo i ne moze niti ce se moci verovati ocenama na imdb-u. Ko se iole razume u film zna o cemu govorim.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 13:48

Sta je tebi ovde dobro?
Na vrh
Munzeland View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Munzeland Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 14:11
On se razume u film i ocene pa da mu verujemo 🤷🏻‍♂️
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 18:06

Alex pises zbrda zdola niko te nije razumeo sta pisesSmile
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 18:45
Da, slazem se, ovo sam pisao jer sam pisao u tri teme istovremeno, i na jos jednom forumu. I htedoh da uredim, i obrisem greskom.

Ažurirao AlexDeLarge - 06.Sijecanj/Jan.2023 u 18:54
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 18:51
Mislio sam  Aleksa  sledece,da kad ti napises da je nesto sr.... niko te ne pita zasto . Sledece ako smatras da je filozofiranje napisi zasto mislis, daj dve tri recenice sa argumentima, a to se podrazumeva  ako vec od nekog ocekujes da ti da odgovor zasto npr nije .To sam mislio. A rekoh da mi se svideo film, mislim da nije filozoforianje i da su mogli laganije bez nekih stvari, ali dobro izbor autora.

Ažurirao AlexDeLarge - 06.Sijecanj/Jan.2023 u 19:14
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.