Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022)

The Lord of the Rings: The Rings of Power

The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Gospodar prstenova: Prstenovi moći

Godina:

2022

Žanr:

drama, akcija, fantazija, avantura

Autor:

Patrick McKay
, John D. Payne

Glavne uloge:

Dylan Smith
  >  Largo Brandyfoot
Megan Richards
  >  Poppy Proudfellow
Ismael Cruz Cordova
  >  Arondir
Morfydd Clark
  >  Galadriel
Robert Aramayo
  >  Elrond
Charlie Vickers
  >  Halbrand
Owain Arthur
  >  Prince Durin IV
Nazanin Boniadi
  >  Bronwyn
Daniel Weyman
  >  The Stranger
Benjamin Walker
  >  High King Gil-galad
Peter Mullan
  >  King Durin III
Lloyd Owen
  >  Elendil
Charles Edwards
  >  Celebrimbor
Sara Zwangobani
  >  Marigold Brandyfoot
Cynthia Addai-Robinson
  >  Queen Regent Míriel

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 6>
Korisnik
Poruka
Black Panther View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Panther Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2022 u 23:38
Pakao!
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2022 u 13:38
Ok serija, ali previše kulturna, nema psovki, kurvanja i ostalog. Dajte bre malo kidanje udova, vađene creva, one varge ujedaju ko čivave. Gledljiva, lepa serija, ali za decu.
Na vrh
dekao View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dekao Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2022 u 15:37
Pogledao sam prvu epizodu ali me ne drži za dalje. Ima taj vizuelni jezik koji je postavio Džekson u prvoj trilogiji ali nema narativ. Za sebe mogu reči da sam Tolkinov obožavalac ali ovo što je ovde prikazano on prosto nije napisao. Uzeli su imena, mape, kostur njegovog sveta i sve to iskasapili i stvorili neki nakaradni univerzum sa crnim hobitima, vilenjacima i patuljcima. Gde su patuljci mogli da postanu tako crni ako žive u pećinama? Vilenjaci imaju neke Elvisovske frizure i kilave pokušaje mudrovanja. Sve je nekako usiljeno i preforsirano. Sa onakvim budžetom mogli su da naprave mnogo bolju seriju a napravili su konzumerski proizvod. Od mene ocena - LOŠE.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2022 u 16:06
Originalno postovano od strane dekao dekao piše:

Pogledao sam prvu epizodu ali me ne drži za dalje. Ima taj vizuelni jezik koji je postavio Džekson u prvoj trilogiji ali nema narativ. Za sebe mogu reči da sam Tolkinov obožavalac ali ovo što je ovde prikazano on prosto nije napisao. Uzeli su imena, mape, kostur njegovog sveta i sve to iskasapili i stvorili neki nakaradni univerzum sa crnim hobitima, vilenjacima i patuljcima. Gde su patuljci mogli da postanu tako crni ako žive u pećinama? Vilenjaci imaju neke Elvisovske frizure i kilave pokušaje mudrovanja. Sve je nekako usiljeno i preforsirano. Sa onakvim budžetom mogli su da naprave mnogo bolju seriju a napravili su konzumerski proizvod. Od mene ocena - LOŠE.

Imaš prijatelmkd od mene za komentar, deko!
Na vrh
landras View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj landras Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2022 u 08:39
bezveze!
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2022 u 01:37
Je'l igra ovde Bilbo Bagins, bez njega je sve bezveze?
Ako bude snimana druga sezona, biće žestoko!
Pozdrav za Tolkina, sva sreća što je mrtav jer ovo da je dočekao to bi ga ubilo.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2022 u 02:00
Koliko sam uocio do sada podeljeni su utisci, uopsteno. prijateljima se ne svidja, ali dobro, gledace se i komentarisati, kako protice vreme.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2022 u 02:10
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Sta ga znam meni nije losa,bolje mi i ovo kad napisu novu pricu pa ga gledam kao nesto novo nego da uzmu i masakriraju neko delo i izmene ga do neprepznatljivosti( Zaduzbina)

AlexdeLarge ocekujem tvoj komentar na Sandman,nikako da napises a bas me zanima

Poceo sam da citam ponovo posle duzeg vremena, cirka `petnaesak` godina , pa cu gledati seriju , verovatno cu prvi dati komentar ako me neko ne prestigne, jeste izvan teme, s namerom stavljam ovde, ali u medjuvremenu zeleo sam da cujem Gejmena o istoj, vesto je izbegao promenu o Death, ostalo mogu da prihavtim sa rezervom npr.
https://www.youtube.com/watch?v=3e54llvV_tc&t=231s
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2022 u 14:12
Ne znam vidim da ovde ima mnogo negativnih komentara, ali po meni ovo je prava epska fantastika kakva treba i da bude.Ljudi su poceli sve i svasta da nazivaju epskom fantastikom ali skoro nijedna serija nije to. Meni je ovo mnogoo bolje od ovog novog Game of thrones,neko rece fali krvi ,ne slazem se sa tim i ne treba da bude mnogo krvi sve moze i drugacije da se isprica. Prica nije losa i na kraju krajeva sve se bazira na originalnoj trilogiji .Sad gluma je ono sto bas nije na najvisem nivou ali kod mene prolazi i bas mi prija da je gledam.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2022 u 17:15

Ne znam vidim da ovde ima mnogo negativnih komentara, ali po meni ovo je prava epska fantastika kakva treba i da bude.Ljudi su poceli sve i svasta da nazivaju epskom fantastikom ali skoro nijedna serija nije to. Meni je ovo mnogoo bolje od ovog novog Game of thrones,neko rece fali krvi ,ne slazem se sa tim i ne treba da bude mnogo krvi sve moze i drugacije da se isprica. Prica nije losa i na kraju krajeva sve se bazira na originalnoj trilogiji .Sad gluma je ono sto bas nije na najvisem nivou ali kod mene prolazi i bas mi prija da je gledam.

Ja ni ovo nisam gledao, samo sam preneo da su utisci podeljeni medju prijateljima, znam da je i pre izlaska bila prica o patuljcima, ...  itd. po svetskim forumima, i da se pisalo sve i svasta, i da je izbio picvajz :). Gledacu verovatno i necu se oslanjati na knjige i Tolkinov materijal, necu uporedjivati. Slicno i za House of the Dragon, i nju cu da gledam i da se ne obazirem na knjige `VATRA i KRV` (Fire & Blood), mada najavljen je za oktobar  i The Rise of the Dragon u stilu `Svet LEDA I VATRE`(The World of Ice & Fire).  Sandman-a  ponovo citam i nekako osecam da je prva sezona dobra, ali iznecu utiske.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2022 u 12:26
Ajde Alex brze malo to citaj,sve kritike su odlicne za Sandmana ali nikako da se nakanim da pocnem.Mnogo mi se serija skupilo pa nemam ni vremena.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2022 u 12:43

Ajde Alex brze malo to citaj,sve kritike su odlicne za Sandmana ali nikako da se nakanim da pocnem.Mnogo mi se serija skupilo pa nemam ni vremena.

Hocu, ali kad da stignem od posla i svega, i meni se nakupilo, citam i Silmarilion ponovo posle 13 godina. zaborave se stvari, tj. da se podsetim nekih stvari od pocetka, i uporedo  Preludijum i nokturna,Lutkina kuca, Zemlja snova verovatno to pokriva prva sezona. Da kazu ljudi da im se Sandman svidja, ovu seriju sam poceo.  Javljam uskoro utiske za Sandman-a a i za `prstenove`. 

Ažurirao AlexDeLarge - 21.Rujan/Sep.2022 u 16:16
Na vrh
papryka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papryka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2022 u 12:56
i za ovo sranje je amazon dao one silne pare....ma bravo.ovo je sramota i uspoređivati sa the lord of the rings
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2022 u 00:18
Originalno postovano od strane papryka papryka piše:

i za ovo sranje je amazon dao one silne pare....ma bravo.ovo je sramota i uspoređivati sa the lord of the rings

Imaju novca, pa zbog toga rasipaju na raznorazna stanja.
Mislim, sranja...

AcaNholivud
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2023 u 23:26
I...odgledah najzad. Kako i sta sam ocekivao, odlicno sam prosao. Dobra serija. Bas dobra. Nemam nekih zamerki, mogu skupa da gledaju i deca i odrasli, sto znaci da nema "onih" scena ili sam ih prespavao.  Wink

Ocena 7.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2023 u 10:04
klass

Pa upravo to sto sam i rekao prava epska fantastika,kakva se nekad pisala da opet ne ponavljam. ovo kasnije je u sustini sve sapunice i telenovele sa zmajevima.
Evo pocinje i druga sezona Tocak sudbine,meni se i to svidelo iako nisu neke kritike.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2023 u 19:34
Probao ja ovo ali nisam mogao da pohvatam ko, šta, kome i zašto, bukvalno, em bunovan, skršen svojim mukama, mislima kojekuda, pri svemu mi Tolkinov svet nije bio odveć blizak ni u detinjstvu, kamoli tek sada, voleo Hobita kao dete, no LOtR sam pokušavao makar tri puta čitati bezuspešno sve to moje petnaeste godine, kada mi je bilo suviše kasno za taj tip priče (volim fantasy ali ga bitno drugačije doživljavam od Tolkinove predstave žanra, pa bio on kakav god rodonačelnik), no makar iščitah to sve tada. Filmovi su mi bili prelepi, šta god pa mislio o likovima i priči, te sam, da bih imao kakvu-takvu šansu za ovu vražiju seriju, uzeo da ponovim extended verzije filmova, možda mi potom bude makar nešto iole jasnije i bliže za praćenje dotične. 

Ažurirao puppet_master - 24.Veljaca/Feb.2023 u 20:01
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2023 u 20:08
Koliko se sećam o prstenovima moći i trećem dobu se govori na kraju Silmariliona. Možda se neko bolje seća. Meni je mozda kod Martina `Vatra i krv`i nastavak  bilo teze da pohvatam, nego Silmarilion, mada i on mi je bio tezak, sva sreca pa ima indeks i dodatak, naravno i loze, pa koliko toliko mozes da se podsetis na kojoj strani se pominje.

Ažurirao AlexDeLarge - 24.Veljaca/Feb.2023 u 20:18
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2023 u 20:17
To definitivno nisam mogao iščitati, pokušavao par puta, nije išlo, no meni to zapravo ide u prilog sa serijom, ako mi je baš do nekog dela, čitam ga, koliko god bio zaljubljen u filmski jezik, nije mi preko potrebna adaptacija (osim ukoliko nije sve i svašta izmenjeno, onda mi može biti interesantna, ili ako nisam čitao delo naravno LOL nažalost, često se drže previše dela koja sam čitao, što meni najčešće onda ne biva interesantno, više volim svoj um, slike i mesta na koja me on šalje, od bilo čije tuđe predstave istih stvari, mada ima izuzetaka, da ne širim priču). Ako uspem ponovo da se izborim sa LOtR filmovima, čitav dan se bijem sa prvim doduše, biće mi potom sve friškije u glavi pa ću se možda lakše prebaciti u seriju.  
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2023 u 21:03
Ne znam jesam li iole precizniji bio, dakle ne pokušavam da ponovim LOtR jer kao mislim da je radnja iz nekog blesavog razloga ista u Rings of Power, već da bih ušao u taj svet a ne priču, prošlo je neko vreme od kako nisam boravio u njemu, pa da bih iz moje perspektive mogao lakše pratiti seriju, moram ući u svet autora, ne nužno inače, već tek ovoga puta jer sam zbog pedesetih stvari pogubljen LOL Pride su lepi na oko filmići, pa što da ne, lako ću ugasiti ako mi baš ne bude išlo, ne gori mi igde LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 6>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.