Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Lion King (2019) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2019 u 18:10 |
Prijevod je uradio Telegon 👍
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator ![]() ![]() Legio VII Claudia Pia Fidelis Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 17223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Može neki komentar ili ocena (ko je ovo odgledao)?
![]() ![]() Jel' radnja isti ili drugačija u odnosu na original ??? ![]() |
|
![]() |
|
Telegon ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 09.Studeni/Nov.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 62 |
Evo, pošto sam preveo film i vidim da ima onih kojima bi to značilo, daću jedan sud koji je pre svega subjektivan, te ne mora biti tačan.
Svakako, nije loše, ima lepote u njemu, kao i u orginalu. Film je pre svega rimejk kao takav, ali ima i nekih novina. Moja ocena je 6.5/10
![]() |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator ![]() ![]() Legio VII Claudia Pia Fidelis Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 17223 |
Hvala na komentaru.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Boozywoozy ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() +glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2432 |
Nema sumnje da ovako nesto moze biti lose. Prije svega crtani je obiljezio nasa djetinjstva tako da jedva cekam pogledati ovo. Mislim da ce da me vrati malo unazad da se opet osjecam kao klinac sto i jeste najljepse doba ljudskog zivota. Neka bezbrizna vremena.
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |