Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Commuter (2018) |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |||
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1551 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 10:30 |
||
I ovo isto dok izadje dobra snimka :(
|
|||
Ljubazmaj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 28.Prosinac/Dec.2017 Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Ako moze odgovor na ovo pitanje? Interesuje me da pogledam film, ali nema prevoda, hoce li ih biti za ovaj film I po mogucnosti da bude na srpskom jeziku🙂
|
|||
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6273 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Ovaj hoće sigurno. Samo se strpi i ne koristi članak da bi zamolio za prevod. Piši u "Potražnji prevoda".
|
|||
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|||
Ljubazmaj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 28.Prosinac/Dec.2017 Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Hvala ti nov sam pa ne znam gde treba da pitam nemoj mi zameriti, najbolji ste🙂
|
|||
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6273 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Naravno da ti nije zamereno, Dobro nam došao. |
|||
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|||
Sanjin17
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2018 Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Mogli bi malo realnije da pisete recenziije,jer citajuci ove vase covek ne bi gledao apsolutno nista
Ako od svakog filma ocekujemo Kuma,Titanica ili nesto slicno onda se grdno varamo.
Ili makar naglasite da je ovo vase subjektivno misljenje a ne da savetujete da li neko da gleda ili ne gleda.Bzv.
|
|||
milebrasa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 07.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
avion,voz, sta je sledece, beogadski metro
|
|||
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1895 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
I pozitivne i negativne recenzije su krajnje subjektivne, teško da mogu biti drugačije. Nego biraj na bazi zdravog razuma, a usput ga uvijek možeš isključit (osim ako si u kinu). |
|||
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1551 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Ne sumnjam da je ovo vrhunski film. Samo da je bar 50% dobar kao Nonstop i uzivacu :)
|
|||
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|||
Sanjin17
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Sumnjaj jer "strucnjaci i vrhunski kriticari" ovde kude sve sto izadje. Ako budes ovde citao recenzije veruj mi nista neces gledati. Pogledao film,tipicno Liam odlican,film zabavan drzi paznju,zadovoljan izasao sa projekcija kao i vecina sa iste. |
|||
Sanjin17
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Slazem se ali vecina recenzija nosi istu poruku - Nista ne valja,izbegavajte i sl... Dodjem ovde procitam recenziju pa odem odgledam film kad ono dve razlicite stvari. Mogu se sloziti da filmovi nisu odlicni bajni savrseni,ali too much je reci za skoro svaki nista ne valja. |
|||
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
@Sanjin druze ne obracam ti ja paznju na recenzije. Po meni su dosta glupe te analize i kad bih se upravljao njima ne bih odgledao ni jedan film
Prvenstveno odgledam trailer filma, u vecini slucajeva je presudan, ako i nije onda pogledam reviev korisnika da vidim kakve su dali ocene, ako i to ne presudi skidam ga na svoju ruku ALi uvek nesto od tih stavki odgovara i preusmeri me na film tako da retko kad se napravi greska ali opet desi se ponekad |
|||
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|||
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1895 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
"Recenzent" ne shvaća odgovornost dvometarskog naslova koji te bubne u glavu svaki put kad uđeš na sajt. Nejde to tako... Ti sanjine ne čitaj "recenzije" od ovog uvijek istog lika, nego se malko posveti temama o pojedinim filmovima gdje ne vlada jednoumlje nego mi koji gledamo filmove upišemo svatko svoje mišljenje i čitajući nas uglavnom skužiš dobre i loše strane filma kojeg kaniš pogledati. |
|||
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 29.Studeni/Nov.2016 Status: Offline Points: 449 |
Opcije posta
Thanks(2)
|
||
"Recenzent" je upravo uradio malu rekapitulaciju svojih recenzija na ovom sajtu. Do sada sam odgledao 66 filmova, od kojih je 31 imao pozitivnu recenziju, a 25 negativnu. Ko ne veruje, može da ih prebroji i pročita. Sve, a ne samo naslove...
|
|||
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Pričali smo već o tome.
Kad si u povlaštenoj situaciji da se tvoj tekst o filmu prezentira kao zvanični stav ovog sajta, ne smiješ sebi dopustit brljotine kakvih imaš. Dakle, ne smiješ jedno smeće od filma okrstit uvredom za razum, dočim za drugo, isto takvo filmsko smeće napisati oduševljeno - "oduvao"! Jer većina članova čita ono što je naslovljeno najvećim fontom, malo tko će zavirit u naše diskusije o filmovima i tu ubrati preporuke... |
|||
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(1)
|
||
Ne razumem odakle ti to da je moje misljenje zvanican stav sajta. To je bas preterana tvdnja. Uostalom, nisam jedini koji objavljuje recenzije. Za svaki film postoje oni koji se slazu s mojim misljenjem i oni koji se ne slazu. To je potpuno normalno. Da je suprotno nesto bi bas bilo cudno...
|
|||
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(2)
|
||
A to da je geostorm - oduvao, jednostavno je igra reci. Tvoj stav da je u pitanju smece od filma je mnogo radikalniji i netolerantniji prema svima kojima se film svidja, a sudeci po komentarima ispod recenzije - ima ih!
|
|||
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(1)
|
||
Pa to je očito. Kad god uđem na sajt bubne me u čelo preveliki naslov i otvori padajući niz drugih naslova od jednog istog autora, tebe. Ako i ima drugih recenzenata očito su brižno sakriveni u paralelnoj stvarnosti. Vidim po komentarima da to smeta većinu forumaša za koje si ti "vaš recenzent"; ispada da je njihov sajt za titlove izvrijeđao solidan film koji se po njima može gledati. Glede mojeg termina smeće - ja to sebi mogu dopustit jer nisam zvanični recenzent sajta
|
|||
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(1)
|
||
Draga Subrianca, napisi neku recenziju, pa ti budi na naslovnoj. Tu se unosi smenjuju kako ko napise novu recenziju. Jedino malo duze stoji ona u prvom boksu koji je rezervisan za recenziju nekog aktuelnog blokbastera.
|
|||
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Nije to izmeđ tebe i mene nego su sve recenzije tvoje, odi tamo pa se uvjeri, eto ti link
|
|||
Odgovori | Stranica 123> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |