Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Commuter (2018) |
Odgovori | Stranica <123> |
Korisnik | |||
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member Pridružen: 29.Studeni/Nov.2016 Status: Online Points: 444 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
||
Clanci nisu isto sto i recenzije. Pomesala si vesti (koje samo ja stavljam) i recenzije (koje pisu i drugi, osim mene najvise Robin).
|
|||
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1895 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Na toj adresi su, slikovito rečeno guz do guza, i članci i recenzije, nissam ih ja miješala nego stoje kako stoje.
Daj mi neki naslov od robina (i tih "drugih", ako ih ima).
|
|||
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Ne postoji zvanican stav sajta kada se radi o kritici nekog filma. Sve recenzije pisu clanovi u svoje ime i potpisani su sa svojim nickom. Svaki clan koji zeli pisati na prvoj stranici, moze se javiti vlasniku sajta Nikoli sa svojim predlogom o cemu zeli pisati. Na zalost do sada se clanovi nisu masovno prijavljivali, zato IgaBiva ima toliko posla. Na donjoj slici vidi se sortiranje po sadrzaju tih tesktova. |
|||
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|||
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(1)
|
||
E, pa sad. Trebalo bi sama to da otkrijes. Recimo, na prvoj strani, kad otvoris recenzije, imas 2 Robinove...
|
|||
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1895 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
||
Ne postoji, ali nekad je običnom članu teško raspoznati što je što. Primjerice, ja ulazim par puta na dan po neke titlove koje trebam i svaki puta me bubne pravo međ oči bahati, nebulozni naslov "ovaj film je uvreda za razum". Kako ga mogu shvatiti nego kao zvanični stav (ispisan najkrupnijim mogućim fontom)?! Čitaj zaredom komentare forumaša na tih nekoliko tema pa ćeš skužit o čemu pišem. Kolega ima puno posla ali ga loše odrađuje. Prstohvat mućkanja glavom i veća doza odmjerenosti bi bili od koristi.
Sve što sam ovdje napisala izazvano je reakcijama forumaša na tvoje (dakle TVOJE) recenzije, ne Robinove. Raspoloženje forumaša je po meni jedna od bitnijih stvari na forumu, pa moje postove shvati kao par blagih sugestija kako bi moglo biti bolje. Ažurirao subrianca - 03.Veljaca/Feb.2018 u 17:23 |
|||
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(2)
|
||
bahati, nebulozni naslov - Subrianca, ponovo tvoje mišljenje, na granici s vređanjem. Nema veze, idemo dalje. Neka svačije delo svedoči o tome ko ga načini...
|
|||
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
To je moj dojam, bio i ostao. Po meni, nikakvog vrijeđanja tu nema.
|
|||
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6273 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Khm, od ovoga mogu serijali da se naprave. Mislim na slaganje i neslaganje, lepo pisanje i ružno itd, itd, ali se uvek svedu na običnu prepirku. Pošto sam pisao opise filmova i pošto znam da postoji granica do koje mogu da ga "opisujem", siguran sam da bi tako trebalo i sa recenzijama. Naravno, uz lični pečat autora. @IgaBiva Lično mislim da je "truli paradajz" sasvim prosečan "plaćenički"sajt i da ima velikih propusta, iako se samo postavi opis, a onda krene ili hajka ili hvalospevi. Zato mislim da mi možemo i trebamo bolje. Na žalost, postoji tema koja je u stvari dvojnik ove, tj dve, dnevnici gledanja, jer je rezultat na obe isti, prepirke. Moj predlog je da već kad odgledaš film i želiš da napišeš recenziju uporediš svoje mišljenje sa zvaničnim i dokumentuješ. To bi meni lično bilo od pomoći prilikom izbora da li da se gleda. |
|||
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23753 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Geostorm - već viđeno, klasičan hroničan nedostatak kreativnosti u Holivudu. Non-stop, pomešao sam sa Nikolas Kejdžom. Ipak, filmove Liama sa ovakvom tematikom zaobilazim u širokom krugu. Možda je prvi put zabavno, ali mix Non-Stop + Taken 1,2,3 = neka, hvala lepo. * dobro, pogledao bih Liama u Beogradskom GSP-u kako kao službenik/kontrolor Bus-Plus ide da ulovi švercera u busu.
Naravno da ne postoji. Bilo bi besmisleno da tako nešto postoji. Možda na nekom totalitarnom sajtu i postoji. Kod nas - NE.
Ovo se zove "administratorsko nakašljavanje" i uvek mi ulepša dan. Ažurirao Danilo-Naissus - 11.Veljaca/Feb.2018 u 14:53 |
|||
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 211 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Soldinjo hvala za prevod 👍
|
|||
buici
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 07.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Nista posebno, nadao sam se necemu zanimljivijem, uzbudljivijem.
|
|||
lotus019
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 26.Kolovoz/Aug.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Korktno, volim Liama lezu mu ovakve uloge, ocena 3+
|
|||
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 2627 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Posle dužeg vremena, Amerikanci iznedriše triler koji je tačno po mom ukusu. Primetan je upliv Hičkokovske atmosfere u filmu (veliki broj sumnjivih likova na malom prostoru ) a Liam Neeson u takvom okruženju pliva kao riba u vodi. Jedina zamerka vezana za film su pojedine akcione scene koje zaista deluju nerealno (neprestana iskakanja iz voza u voz, a isti se raspadaju, neverovatna izbegavanja sudara i sl.).
|
|||
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1551 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Evo gledam ga upravo. Odlican kao i uvek Nison. Slicno filmu Nonstop i ovo je takodje vrh vrhova. Znaci svaki Liamov film kida
|
|||
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11161 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Meni nije baš sjeo. Neeson dobro nosi svojih 60 banki, no takve akcione scene su stvarno za puno mlađe ljude. Mislim ovdje oružje ne igra, samo mišići. Priča je pomalo pojednostavljena. Instant zabava, ima Liam hrpu boljih filmova.
|
|||
jocoiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Celje Status: Offline Points: 91 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Čitav scenarij loš-več sto puta videno-promašaj barem za mene-i g.Neeson ovde ne radi ono što zna-godine -treba druge uloge
|
|||
ameo02
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2013 Lokacija: HR Status: Offline Points: 657 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
evo, da te utješim, tako i on misli. izjavio je to u jednom intervjuu, da zna da je stvar takva kakva je, i da je više typecastan kao akcijski superhero, al da više jednostavno ne može. godine dotuku čovjeka. mislim da mu je ovo zadnji akcijski, ako se ne varam.
|
|||
|
|||
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1276 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Neeson odličan ovde. Film je ok,ali je previše i čudno zamršen. Da je u ovom filmu igrao neki mladji glumac ovaj film bi bio mnogo loš. Neeson je uspeo da opet dobro odigra svoju ulogu,ali mislim da ne treba da glumi više borilačke scene u filmovima, i Neeson je najavio da nastavlja sa snimanjem akcionih filmova i dalje, jer neće još u penziju(još je mlad tek mu je 66god.).
|
|||
stula
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 06.Veljaca/Feb.2017 Lokacija: zemlja Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
klasican liamov film.. solidan uradak za pogledat, ali akcijske scene su zivi uzas.. nesto prestrasno.
|
|||
Freak37
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 122 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
||
Moze da prodje !
|
|||
Odgovori | Stranica <123> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |