Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Commuter (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Commuter (2018)

The Commuter

The Commuter (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

104 min

Režija:

Jaume Collet-Serra

Scenarij:

Ryan Engle
, Byron Willinger
, Philip de Blasi

Glavne uloge:

Liam Neeson
  >  Michael MacCauley
Sam Neill
  >  Captain Hawthorne
Elizabeth McGovern
  >  Karen MacCauley
Jonathan Banks
  >  Walt
Vera Farmiga
  >  Joanna
Andy Nyman
  >  Tony
Patrick Wilson
  >  Alex Murphy
Clara Lago
  >  Eva
Nila Aalia
  >  Sherri
Killian Scott
  >  Dylan
Dean-Charles Chapman
  >  Danny MacCauley
Roland Møller
  >  Jackson
Shazad Latif
  >  Vince
Florence Pugh
  >  Gwen
Ella-Rae Smith
  >  Sofia

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Korisnik
Poruka
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 16:46
Clanci nisu isto sto i recenzije. Pomesala si vesti (koje samo ja stavljam) i recenzije (koje pisu i drugi, osim mene najvise Robin).
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 16:50
Na toj adresi su, slikovito rečeno guz do guza, i članci i recenzije, nissam ih ja miješala nego stoje kako stoje.

Daj mi neki naslov od robina (i tih "drugih", ako ih ima).

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 17:05

Ne postoji zvanican stav sajta kada se radi o kritici nekog filma.

Sve recenzije pisu clanovi u svoje ime i potpisani su sa svojim nickom.

Svaki clan koji zeli pisati na prvoj stranici, moze se javiti vlasniku sajta
Nikoli sa svojim predlogom o cemu zeli pisati.

Na zalost do sada se clanovi nisu masovno prijavljivali, zato IgaBiva
ima toliko posla. Wink

Na donjoj slici vidi se sortiranje po sadrzaju tih tesktova.

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 17:11
E, pa sad. Trebalo bi sama to da otkrijes. Recimo, na prvoj strani, kad otvoris recenzije, imas 2 Robinove...
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 17:13
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

Sve recenzije pisu clanovi u svoje ime i potpisani su sa svojim nickom.

Svaki clan koji zeli pisati na prvoj stranici, moze se javiti vlasniku sajta
Nikoli sa svojim predlogom o cemu zeli pisati.

Na zalost do sada se clanovi nisu masovno prijavljivali, zato IgaBiva
ima toliko posla. Wink

Ne postoji, ali nekad je običnom članu teško raspoznati što je što.

Primjerice, ja ulazim par puta na dan po neke titlove koje trebam i svaki puta me bubne pravo međ oči bahati, nebulozni naslov "ovaj film je uvreda za razum". 
Kako ga mogu shvatiti nego kao zvanični stav (ispisan najkrupnijim mogućim fontom)?!
Čitaj zaredom komentare forumaša na tih nekoliko tema pa ćeš skužit o čemu pišem.

Kolega ima puno posla ali ga loše odrađuje. Prstohvat mućkanja glavom i veća doza odmjerenosti bi bili od koristi.

Originalno postovano od strane IgaBiva IgaBiva piše:

E, pa sad. Trebalo bi sama to da otkrijes. Recimo, na prvoj strani, kad otvoris recenzije, imas 2 Robinove...

Sve što sam ovdje napisala izazvano je reakcijama forumaša na tvoje (dakle TVOJE) recenzije, ne Robinove. 
Raspoloženje forumaša je po meni jedna od bitnijih stvari na forumu, pa moje postove shvati kao par blagih sugestija kako bi moglo biti bolje.

Ažurirao subrianca - 03.Veljaca/Feb.2018 u 17:23
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 17:36
bahati, nebulozni naslov - Subrianca, ponovo tvoje mišljenje, na granici s vređanjem. Nema veze, idemo dalje. Neka svačije delo svedoči o tome ko ga načini...
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 17:42

bahati, nebulozni naslov - Subrianca, ponovo tvoje mišljenje, na granici s vređanjem. Nema veze, idemo dalje. Neka svačije delo svedoči o tome ko ga načini...
To je moj dojam, bio i ostao. 
Po meni, nikakvog vrijeđanja tu nema.
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 18:13

Khm, od ovoga mogu serijali da se naprave.LOL

Mislim na slaganje i neslaganje, lepo pisanje i ružno itd, itd, ali se uvek svedu na običnu prepirku.

Pošto sam pisao opise filmova i pošto znam da postoji granica do koje mogu da ga "opisujem"LOL, siguran sam da bi tako trebalo i sa recenzijama. Naravno, uz lični pečat autora.

@IgaBiva

Lično mislim da je "truli paradajz" sasvim prosečan "plaćenički"sajt i da ima velikih propusta, iako se samo postavi opis, a onda krene ili hajka ili hvalospevi. Zato mislim da mi možemo i trebamo bolje. Na žalost, postoji tema koja je u stvari dvojnik ove, tj dve, dnevnici gledanja, jer je rezultat na obe isti, prepirke. LOL

Moj predlog je da već kad odgledaš film i želiš da napišeš recenziju uporediš svoje mišljenje sa zvaničnim i dokumentuješ. To bi meni lično bilo od pomoći prilikom izbora da li da se gleda.

Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2018 u 14:48

A to da je geostorm - oduvao, jednostavno je igra reci. Tvoj stav da je u pitanju smece od filma je mnogo radikalniji i netolerantniji prema svima kojima se film svidja, a sudeci po komentarima ispod recenzije - ima ih!

Geostorm - već viđeno, klasičan hroničan nedostatak kreativnosti u Holivudu.
Non-stop, pomešao sam sa Nikolas Kejdžom.
Ipak, filmove Liama sa ovakvom tematikom zaobilazim u širokom krugu. Možda je prvi put zabavno, ali mix Non-Stop + Taken 1,2,3 = neka, hvala lepo.

* dobro, pogledao bih Liama u Beogradskom GSP-u kako kao službenik/kontrolor Bus-Plus ide da ulovi švercera u busu.     
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

Naravno da ne postoji. Bilo bi besmisleno da tako nešto postoji. Možda na nekom totalitarnom sajtu i postoji. Kod nas - NE.    
Originalno postovano od strane mahoni mahoni piše:

Khm,...lol

Ovo se zove "administratorsko nakašljavanje" i uvek mi ulepša dan.   

Ažurirao Danilo-Naissus - 11.Veljaca/Feb.2018 u 14:53
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2018 u 21:41
Soldinjo hvala za prevod 👍
Na vrh
buici View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj buici Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2018 u 16:59
Nista posebno, nadao sam se necemu zanimljivijem, uzbudljivijem.
Na vrh
lotus019 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lotus019 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2018 u 10:19
Korktno, volim Liama lezu mu ovakve uloge, ocena 3+
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2018 u 00:16
Posle dužeg vremena, Amerikanci iznedriše triler koji je tačno po mom ukusu. Primetan je upliv Hičkokovske atmosfere u filmu (veliki broj sumnjivih likova na malom prostoru Smile) a Liam Neeson u takvom okruženju pliva kao riba u vodi. Jedina zamerka vezana za film su pojedine akcione scene koje zaista deluju nerealno (neprestana iskakanja iz voza u voz, a isti se raspadaju, neverovatna izbegavanja sudara i sl.).
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2018 u 00:22
Evo gledam ga upravo. Odlican kao i uvek Nison. Slicno filmu Nonstop i ovo je takodje vrh vrhova. Znaci svaki Liamov film kida Thumbs Up
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2018 u 07:35
Meni nije baš sjeo. Neeson dobro nosi svojih 60 banki, no takve akcione scene su stvarno za puno mlađe ljude. Mislim ovdje oružje ne igra, samo mišići. Priča je pomalo pojednostavljena. Instant zabava, ima Liam hrpu boljih filmova.
Na vrh
jocoiva View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jocoiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2018 u 14:18
Čitav scenarij loš-več sto puta videno-promašaj barem za mene-i g.Neeson ovde ne radi ono što zna-godine -treba druge uloge
Na vrh
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2018 u 20:15
Originalno postovano od strane jocoiva jocoiva piše:

i g.Neeson ovde ne radi ono što zna-godine -treba druge uloge

evo, da te utješim, tako i on misli. izjavio je to u jednom intervjuu, da zna da je stvar takva kakva je, 
i da je više typecastan kao akcijski superhero, al da više jednostavno ne može. godine dotuku čovjeka. Confused mislim da mu je ovo zadnji akcijski, ako se ne varam.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2018 u 21:13
Neeson odličan ovde. Film je ok,ali je previše i čudno zamršen. Da je u ovom filmu igrao neki mladji glumac ovaj film bi bio mnogo loš. Neeson je uspeo da opet dobro odigra svoju ulogu,ali mislim da ne treba da glumi više borilačke scene u filmovima, i Neeson je najavio da nastavlja sa snimanjem akcionih filmova i dalje, jer neće još u penziju(još je mlad tek mu je 66god.).
Na vrh
stula View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2018 u 15:49
klasican liamov film.. solidan uradak za pogledat, ali akcijske scene su zivi uzas.. nesto prestrasno.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2018 u 21:49
Moze da prodje !
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.