Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Commuter (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Commuter (2018)

The Commuter

The Commuter (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

104 min

Režija:

Jaume Collet-Serra

Scenarij:

Ryan Engle
, Byron Willinger
, Philip de Blasi

Glavne uloge:

Liam Neeson
  >  Michael MacCauley
Sam Neill
  >  Captain Hawthorne
Elizabeth McGovern
  >  Karen MacCauley
Jonathan Banks
  >  Walt
Vera Farmiga
  >  Joanna
Andy Nyman
  >  Tony
Patrick Wilson
  >  Alex Murphy
Clara Lago
  >  Eva
Nila Aalia
  >  Sherri
Killian Scott
  >  Dylan
Dean-Charles Chapman
  >  Danny MacCauley
Roland Møller
  >  Jackson
Shazad Latif
  >  Vince
Florence Pugh
  >  Gwen
Ella-Rae Smith
  >  Sofia

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Commuter (2018)
    Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 10:30
I ovo isto dok izadje dobra snimka :(
Na vrh
Ljubazmaj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ljubazmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2018 u 13:09
Ako moze odgovor na ovo pitanje? Interesuje me da pogledam film, ali nema prevoda, hoce li ih biti za ovaj film I po mogucnosti da bude na srpskom jeziku🙂
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2018 u 13:28

Ovaj hoće sigurno. Samo se strpi i ne koristi članak da bi zamolio za prevod. Smile

Piši u "Potražnji prevoda". Wink  

Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
Ljubazmaj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ljubazmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2018 u 14:25
Hvala ti nov sam pa ne znam gde treba da pitam nemoj mi zameriti, najbolji ste🙂
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2018 u 14:38

Naravno da ti nije zamereno, Dobro nam došao. Smile

Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
Sanjin17 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sanjin17 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 01:25
Mogli bi malo realnije da pisete recenziije,jer citajuci ove vase covek ne bi gledao apsolutno nista Ako od svakog filma ocekujemo Kuma,Titanica ili nesto slicno onda se grdno varamo. Ili makar naglasite da je ovo vase subjektivno misljenje a ne da savetujete da li neko da gleda ili ne gleda.Bzv.
Na vrh
milebrasa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milebrasa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 06:48
avion,voz, sta je sledece, beogadski metro
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 09:14
Originalno postovano od strane Sanjin17 Sanjin17 piše:

Mogli bi malo realnije da pisete recenziije,jer citajuci ove vase covek ne bi gledao apsolutno nista Ako od svakog filma ocekujemo Kuma,Titanica ili nesto slicno onda se grdno varamo. Ili makar naglasite da je ovo vase subjektivno misljenje a ne da savetujete da li neko da gleda ili ne gleda.Bzv.
I pozitivne i negativne recenzije su krajnje subjektivne, teško da mogu biti drugačije. 
Nego biraj na bazi zdravog razuma, a usput ga uvijek možeš isključit (osim ako si u kinu).

Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 09:31
Ne sumnjam da je ovo vrhunski film. Samo da je bar 50% dobar kao Nonstop i uzivacu :)
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
Sanjin17 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sanjin17 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 09:59
Originalno postovano od strane filips88 filips88 piše:

Ne sumnjam da je ovo vrhunski film. Samo da je bar 50% dobar kao Nonstop i uzivacu :)

Sumnjaj jer "strucnjaci i vrhunski kriticari" ovde kude sve sto izadje.
Ako budes ovde citao recenzije veruj mi nista neces gledati.
Pogledao film,tipicno Liam odlican,film zabavan drzi paznju,zadovoljan izasao sa projekcija kao i vecina sa iste.
Na vrh
Sanjin17 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sanjin17 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 10:03
Originalno postovano od strane subrianca subrianca piše:

Mogli bi malo realnije da pisete recenziije,jer citajuci ove vase covek ne bi gledao apsolutno nista
Ako od svakog filma ocekujemo Kuma,Titanica ili nesto slicno onda se grdno varamo.
Ili makar naglasite da je ovo vase subjektivno misljenje a ne da savetujete da li neko da gleda ili ne gleda.Bzv.

I pozitivne i negativne recenzije su krajnje subjektivne, teško da mogu biti drugačije. 
Nego biraj na bazi zdravog razuma, a usput ga uvijek možeš isključit (osim ako si u kinu).

Slazem se ali vecina recenzija nosi istu poruku - Nista ne valja,izbegavajte i sl... Dodjem ovde procitam recenziju pa odem odgledam film kad ono dve razlicite stvari.
Mogu se sloziti da filmovi nisu odlicni bajni savrseni,ali too much je reci za skoro svaki nista ne valja.
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 10:46
@Sanjin druze ne obracam ti ja paznju na recenzije. Po meni su dosta glupe te analize i kad bih se upravljao njima ne bih odgledao ni jedan film LOL
Prvenstveno odgledam trailer filma, u vecini slucajeva je presudan, ako i nije onda pogledam reviev korisnika da vidim kakve su dali ocene, ako i to ne presudi skidam ga na svoju ruku Big smile
ALi uvek nesto od tih stavki odgovara i preusmeri me na film tako da retko kad se napravi greska ali opet desi se ponekad Smile

If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 12:08

Originalno postovano od strane subrianca subrianca piše:

Mogli bi malo realnije da pisete recenziije,jer citajuci ove vase covek ne bi gledao apsolutno nista
Ako od svakog filma ocekujemo Kuma,Titanica ili nesto slicno onda se grdno varamo.
Ili makar naglasite da je ovo vase subjektivno misljenje a ne da savetujete da li neko da gleda ili ne gleda.Bzv.

Slazem se ali vecina recenzija nosi istu poruku - Nista ne valja,izbegavajte i sl... Dodjem ovde procitam recenziju pa odem odgledam film kad ono dve razlicite stvari.
Mogu se sloziti da filmovi nisu odlicni bajni savrseni,ali too much je reci za skoro svaki nista ne valja.
"Recenzent" ne shvaća odgovornost dvometarskog naslova koji te bubne u glavu svaki put kad uđeš na sajt. Nejde to tako...bojapaprichica

Ti sanjine ne čitaj "recenzije" od ovog uvijek istog lika, nego se malko posveti temama o pojedinim filmovima gdje ne vlada jednoumlje nego mi koji gledamo filmove upišemo svatko svoje mišljenje i čitajući nas uglavnom skužiš dobre i loše strane filma kojeg kaniš pogledati.

Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 13:34
"Recenzent" je upravo uradio malu rekapitulaciju svojih recenzija na ovom sajtu. Do sada sam odgledao 66 filmova, od kojih je 31 imao pozitivnu recenziju, a 25 negativnu. Ko ne veruje, može da ih prebroji i pročita. Sve, a ne samo naslove...
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 13:45
Pričali smo već o tome.

Kad si u povlaštenoj situaciji da se tvoj tekst o filmu prezentira kao zvanični stav ovog sajta, ne smiješ sebi dopustit brljotine kakvih imaš.
Dakle, ne smiješ jedno smeće od filma okrstit uvredom za razum, dočim za drugo, isto takvo filmsko smeće napisati oduševljeno - "oduvao"!
Jer većina članova čita ono što je naslovljeno najvećim fontom, malo tko će zavirit u naše diskusije o filmovima i tu ubrati preporuke...
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 14:34
Ne razumem odakle ti to da je moje misljenje zvanican stav sajta. To je bas preterana tvdnja. Uostalom, nisam jedini koji objavljuje recenzije. Za svaki film postoje oni koji se slazu s mojim misljenjem i oni koji se ne slazu. To je potpuno normalno. Da je suprotno nesto bi bas bilo cudno...
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 14:38
A to da je geostorm - oduvao, jednostavno je igra reci. Tvoj stav da je u pitanju smece od filma je mnogo radikalniji i netolerantniji prema svima kojima se film svidja, a sudeci po komentarima ispod recenzije - ima ih!
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 16:05
Originalno postovano od strane IgaBiva IgaBiva piše:

Ne razumem odakle ti to da je moje misljenje zvanican stav sajta. To je bas preterana tvdnja. Uostalom, nisam jedini koji objavljuje recenzije. Za svaki film postoje oni koji se slazu s mojim misljenjem i oni koji se ne slazu. To je potpuno normalno. Da je suprotno nesto bi bas bilo cudno...
Pa to je očito. 
Kad god uđem na sajt bubne me u čelo preveliki naslov i otvori padajući niz drugih naslova od jednog istog autora, tebe. Ako i ima drugih recenzenata očito su brižno sakriveni u paralelnoj stvarnosti.

Vidim po komentarima da to smeta većinu forumaša za koje si ti "vaš recenzent"; ispada da je njihov sajt za titlove izvrijeđao solidan film koji se po njima može gledati.

Glede mojeg termina smeće - ja to sebi mogu dopustit jer nisam zvanični recenzent sajta LOL
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 16:23
Draga Subrianca, napisi neku recenziju, pa ti budi na naslovnoj. Tu se unosi smenjuju kako ko napise novu recenziju. Jedino malo duze stoji ona u prvom boksu koji je rezervisan za recenziju nekog aktuelnog blokbastera.
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 16:36
Nije to izmeđ tebe i mene nego su sve recenzije tvoje, odi tamo pa se uvjeri, eto ti link

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.