Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Black Phone (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Black Phone (2021)

The Black Phone

The Black Phone (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

horor

Trajanje:

102 min

Režija:

Scott Derrickson

Scenarij:

Scott Derrickson
, Joe Hill
, C. Robert Cargill

Glavne uloge:

Ethan Hawke
  >  The Grabber
Jeremy Davies
  >  Mr. Shaw
James Ransone
  >  Max
Mark Riccardi
  >  Umpire
Ron Blake
  >  EMT
Jacob Moran
  >  Billy
Brady Hepner
  >  Vance Hopper
Hailey Nicole Ralston
  >  Fight Kid
Chris TC Edge
  >  Fireman
Gina Jun
  >  Bruce's Mother
Jordan Isaiah White
  >  Matty
Brady Ryan
  >  Matt
Kristina Arjona
  >  Mrs. Fulgrim
Madeleine McGraw
  >  Gwen Shaw
Robert Fortunato
  >  Patrolman #2
Braxton Alexander
  >  Jackass#2
J. Gaven Wilde
  >  Moose
Banks Repeta
  >  Griffin
Reagan Shumate
  >  Teen Girl #1
Mason Thames
  >  Finney Shaw

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
TheDudeAbides View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TheDudeAbides Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Black Phone (2021)
    Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2022 u 09:39
Pogledao jučer u kinu, nije loš, al predvidljiv i gluma nije na razini. 6/10
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2022 u 10:14
Jedan od retkih filmova koje čekam da overim. Doduše, bez velikih očekivanja, tek Derrickson, pa Hawke u drugačijoj roli...dovoljno meni da me zaintrigira. 
Na vrh
23-sasa-vasic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 23-sasa-vasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2022 u 11:37
I ja ga čekam ko ozebo sunce.
Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2022 u 17:34
Originalno postovano od strane TheDudeAbides TheDudeAbides piše:

Pogledao jučer u kinu, nije loš, al predvidljiv i gluma nije na razini. 6/10
Kako si mogao pogledati film u kinu ako izlazi tek 23.06. a ti si komentirao 15.06.? Doista bi volio čuti gdje si gledao?
Što se tiče samog filma, doista je dobar, pogotovo će biti zadovoljni ljubitelji nadnaravnih trilera, a klinci i Hawke su baš pravo dobri u ulogama. Naravno, to je moj doživljaj, te ga preporučujem. Samo ne očekujte koljačinu i krvi do koljena, nego veoma uznemirujuć i podosta emotivan film.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TheDudeAbides Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2022 u 09:59
https://www.facebook.com/ljetnokinobacvice/ pretpremijera bila 14.6. u ljetnom kinu Bačvice u Splitu...govorim, puno više samo očekivao i, nije da je loš, al stavia bi ga u prosjek
Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2022 u 09:48
Na trenutak sam pomislio da doista muljaš kako si pogledao film, moja greška :) Za razliku od tebe, ja sam očekivao jako malo od filma, te sam se na kraju fino iznenadio jer dobio sam nešto suprotno od očekivanja. Sa novim hororima sam oprezan od The Nun, jer očekivao sam dosta a dobio VEOMA glup film, pravo mi se zamjerio. Moram nadodati da je soundtrack u The Black Phone odličan, sami rock 70-ih.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TheDudeAbides Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2022 u 10:10
Ne vidim što bi imao od toga da lažem da sam gledao, ali dobro :D Što se tiče Hawke-a, oduviijek mi je drag jer bira cijeli spektar zanimljivih naslova (od genijalne Before trilogije, preko Sinistera do Predestinationa i Born to be blue, the Northman...). Možda sam ja kriv jer sam očekiva nešto u rangu The Witch ili Midsommar, a to nisan dobia.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2022 u 00:21
Prevod je uradio payutti ✨
Na vrh
Dupla ljuta. View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2022 u 15:39
Meni leg'o k'o budali šamar.
Hvala na titlu, payutti!
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2022 u 18:12
Nije ovo toliko loše, mada na momente malo naivno urađen. Ali kakvi filmovi izlaze u zadnje vreme (govorim o američkoj kinematografiji) ovo je sasvim ok.
Na vrh
deklica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deklica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2022 u 03:49
Auuu, ja nemam reci koliko je glup film... I otkud ovolike ocene, šta je sa ljudima? Ili se US kinematografija toliko srozala...
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2022 u 10:03
Sasvim korektan film!
Na vrh
maki666 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maki666 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2022 u 23:24
zanimljiiv.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2022 u 16:09
Baš ukratko, ok mi je uvid i  poruka koji su autori želeli da pošalju , prvo mislim da sve vise uzima maha ( mada i to zavisi od vise stvari) i nikom ništa,intezivira se kako prolazi vreme, a drugo da ne funkcionise, a u sklopu drugog i od same osobe, nema pravila. Sve ostalo na stranu sto mi se nije svidelo, dosta stvari je moglo kreativnije, a ne onako naivno, u nekim scenama i `smesno`, retro uvek upali, horor je samo zbog natprirodnog korišćenog u... i taj deo mi je ok. Dakle komotno sam mogao i da preskocim film, ne bih nista propustio.  

Ažurirao AlexDeLarge - 19.Srpanj/Jul.2022 u 21:45
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2022 u 21:08
Osim creepy maski koje Ethan Hawke menja tokom filma, ništa vredno pomena što se horor žanra tiče, ovde nema. I na kraju dočekamo smandrljan kraj. Ono kako se klinac oslobodio, graniči se sa SF-om. Confused
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2022 u 21:43
Pa da, osim telefona i... mozda snova , maska  ali takve su koristili i kod pljacki banaka npr. i u drugim situacijama, da, nema vise elemenata za horor. A jeste naivan, neozbiljn, beg kao i bor... i u konacnom...  ali kako da `opravdaju` telefon, sticanje..., podrsku...,  i ostalo, tu ima jos jedna ili dve nelogicnosti, tako da je tu trebalo kreativnije, a ne najprostije i `smesno` resenje.

Ažurirao AlexDeLarge - 19.Srpanj/Jul.2022 u 22:00
Na vrh
Goran87BG View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goran87BG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2022 u 15:14
Meni dobar... možda su malo preterali sa tučama klinaca od 10-12 god,
kamenice, noževi, pesničenje kao da gledam kineski borbeni a ne tinejdž horor.
I da, mogli su malo da razrade negativca... (ko, kako, zašto, bila šta da dobijemo neki smisao)
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2022 u 17:59
Originalno postovano od strane Dupla ljuta. Dupla ljuta. piše:

Meni leg'o k'o budali šamar.

Slično ovde, zapravo ne moram išta dodati Thumbs Up

Film me je prosto uvukao u svoj mikrosvet. To je ono što sam najviše i voleo kod npr Kinga (zašto bi Joe Hill bio pa drugačiji), sve je to već viđeno, kod njega je i po sredi više decenija samorecikliranja a opet je bezmalo sve ipak u samim likovima, pripovedanju, zgrabi li vas i uvuče li u sebe ili ne. Black phone je sa mnom u tome bio uspešan, najkraće. Svašta je moglo tu drugačije, svakako originalnije, dodati još neki sloj negativcu, ma...gomila toga. Svejedno, iznad svega ostaje da su mi priča, glumci, sam ton filma i svet unutar koga postoji, prijali. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.