Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Black Phone (2021) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
TheDudeAbides ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member ![]() ![]() Pridružen: 16.Kolovoz/Aug.2021 Status: Offline Points: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2022 u 09:39 |
Pogledao jučer u kinu, nije loš, al predvidljiv i gluma nije na razini. 6/10
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 43998 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jedan od retkih filmova koje čekam da overim. Doduše, bez velikih očekivanja, tek Derrickson, pa Hawke u drugačijoj roli...dovoljno meni da me zaintrigira.
|
|
![]() |
|
23-sasa-vasic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 21.Veljaca/Feb.2016 Status: Offline Points: 3 |
I ja ga čekam ko ozebo sunce.
|
|
![]() |
|
KrazyM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 22.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 234 |
Što se tiče samog filma, doista je dobar, pogotovo će biti zadovoljni ljubitelji nadnaravnih trilera, a klinci i Hawke su baš pravo dobri u ulogama. Naravno, to je moj doživljaj, te ga preporučujem. Samo ne očekujte koljačinu i krvi do koljena, nego veoma uznemirujuć i podosta emotivan film. |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
https://www.facebook.com/ljetnokinobacvice/ pretpremijera bila 14.6. u ljetnom kinu Bačvice u Splitu...govorim, puno više samo očekivao i, nije da je loš, al stavia bi ga u prosjek
|
|
![]() |
|
KrazyM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 22.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 234 |
Na trenutak sam pomislio da doista muljaš kako si pogledao film, moja greška :)
Za razliku od tebe, ja sam očekivao jako malo od filma, te sam se na kraju fino iznenadio jer dobio sam nešto suprotno od očekivanja. Sa novim hororima sam oprezan od The Nun, jer očekivao sam dosta a dobio VEOMA glup film, pravo mi se zamjerio. Moram nadodati da je soundtrack u The Black Phone odličan, sami rock 70-ih.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Ne vidim što bi imao od toga da lažem da sam gledao, ali dobro :D Što se tiče Hawke-a, oduviijek mi je drag jer bira cijeli spektar zanimljivih naslova (od genijalne Before trilogije, preko Sinistera do Predestinationa i Born to be blue, the Northman...). Možda sam ja kriv jer sam očekiva nešto u rangu The Witch ili Midsommar, a to nisan dobia.
|
|
![]() |
|
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 157 |
Prevod je uradio payutti ✨
|
|
![]() |
|
Dupla ljuta. ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: NIŠ Status: Offline Points: 815 |
Meni leg'o k'o budali šamar.
Hvala na titlu, payutti! |
|
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo. |
|
![]() |
|
Tom Brady ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 25 |
Nije ovo toliko loše, mada na momente malo naivno urađen. Ali kakvi filmovi izlaze u zadnje vreme (govorim o američkoj kinematografiji) ovo je sasvim ok.
|
|
![]() |
|
deklica ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 18.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: KG Status: Offline Points: 91 |
Auuu, ja nemam reci koliko je glup film... I otkud ovolike ocene, šta je sa ljudima? Ili se US kinematografija toliko srozala...
|
|
![]() |
|
IgaBiva ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 29.Studeni/Nov.2016 Status: Offline Points: 323 |
Sasvim korektan film!
|
|
![]() |
|
maki666 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 14.Ožujak/Mar.2022 Status: Offline Points: 0 |
zanimljiiv.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 2552 |
Baš ukratko, ok mi je uvid i poruka koji su autori želeli da pošalju , prvo mislim da sve vise uzima maha ( mada i to zavisi od vise stvari) i nikom ništa,intezivira se kako prolazi vreme, a drugo da ne funkcionise, a u sklopu drugog i od same osobe, nema pravila. Sve ostalo na stranu sto mi se nije svidelo, dosta stvari je moglo kreativnije, a ne onako naivno, u nekim scenama i `smesno`, retro uvek upali, horor je samo zbog natprirodnog korišćenog u... i taj deo mi je ok. Dakle komotno sam mogao i da preskocim film, ne bih nista propustio.
Ažurirao AlexDeLarge - 19.Srpanj/Jul.2022 u 21:45 |
|
![]() |
|
bgvracar ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 1971 |
Osim creepy maski koje Ethan Hawke menja tokom filma, ništa vredno pomena što se horor žanra tiče, ovde nema. I na kraju dočekamo smandrljan kraj. Ono kako se klinac oslobodio, graniči se sa SF-om.
![]() |
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 2552 |
Pa da, osim telefona i... mozda snova , maska ali takve su koristili i kod pljacki banaka npr. i u drugim situacijama, da, nema vise elemenata za horor. A jeste naivan, neozbiljn, beg kao i bor... i u konacnom... ali kako da `opravdaju` telefon, sticanje..., podrsku..., i ostalo, tu ima jos jedna ili dve nelogicnosti, tako da je tu trebalo kreativnije, a ne najprostije i `smesno` resenje.
Ažurirao AlexDeLarge - 19.Srpanj/Jul.2022 u 22:00 |
|
![]() |
|
Goran87BG ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Rujan/Sep.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 368 |
Meni dobar... možda su malo preterali sa tučama klinaca od 10-12 god, kamenice, noževi, pesničenje kao da gledam kineski borbeni a ne tinejdž horor. I da, mogli su malo da razrade negativca... (ko, kako, zašto, bila šta da dobijemo neki smisao)
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 43998 |
Slično ovde, zapravo ne moram išta dodati ![]() Film me je prosto uvukao u svoj mikrosvet. To je ono što sam najviše i voleo kod npr Kinga (zašto bi Joe Hill bio pa drugačiji), sve je to već viđeno, kod njega je i po sredi više decenija samorecikliranja a opet je bezmalo sve ipak u samim likovima, pripovedanju, zgrabi li vas i uvuče li u sebe ili ne. Black phone je sa mnom u tome bio uspešan, najkraće. Svašta je moglo tu drugačije, svakako originalnije, dodati još neki sloj negativcu, ma...gomila toga. Svejedno, iznad svega ostaje da su mi priča, glumci, sam ton filma i svet unutar koga postoji, prijali.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |