Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Yellowstone (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Yellowstone (2018)

Yellowstone

Yellowstone (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Yellowstone

Godina:

2018

Žanr:

drama, western

Trajanje:

60 min

Autor:

John Linson
, Taylor Sheridan

Glavne uloge:

Forrie J. Smith
  >  Lloyd Pierce
Denim Richards
  >  Colby Mayfield
Jefferson White
  >  Jimmy Hurdstrom
Brecken Merrill
  >  Tate Dutton
Kelsey Asbille
  >  Monica Dutton
Luke Grimes
  >  Kayce Dutton
Cole Hauser
  >  Rip Wheeler
Kelly Reilly
  >  Beth Dutton
Kevin Costner
  >  John Dutton
Wes Bentley
  >  Jamie Dutton
Gil Birmingham
  >  Thomas Rainwater
Jen Landon
  >  Teeter
Ryan Bingham
  >  Walker
Ian Bohen
  >  Ryan
Kevin Costner
  >  John Dutton

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka Obrnut redosled
Shadow07. View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Yellowstone (2018)
    Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2024 u 03:22
Meni jedna od boljih serija ikada, napravljena fenomenalno, mozda je malo vise ono kao amerikanci pa malo ku.....e, ali u sustini je serija top, glavni lik kako tako je morao jednom da ode ali kad pogledas i predhodne serije https://www.imdb.com/title/tt13991232/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_18, 1883( jedna od naj boljih prica ikada iako je americka) i https://www.imdb.com/title/tt18335752/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_3 1923, ovo je stvarno dobra stvar, meni mozda naj bolja 1883 ali sve u svemu sve tri serije su vrh, 0,1 % da je istina ( ?? ) jako dobro i lepo odradjeno, ko nije gledao preporuka, ali prvo 1883, pa 1923 i na kraju Yellowstone.....
Na vrh
Cobra1978 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cobra1978 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2024 u 03:58
Nadam se da će u B dijelu pete sezone sve da ih pobiju kako bi se serija završila, pošto je očugledno prifalilo ideja
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2023 u 17:32
Vjerojatno sam u manjini, no ova 5. sezona za mene je definitivno najslabija. Priča gubi zamah, ponavlja se, kao i likovi. Malo mi je inverzija navrh glave. Čas jaki, jedu malu djecu, pa onda slabučki i jadni. Fotografija je još uvijek vrh. tako da Vam ne trebaju dokuimentarci. Snimke Yellowstonea iz helikoptera ili drona su petina svake epizode. Likovi kauboja na konjima u smiraju sunca, blablabla... Još uvijek gledam po inerciji, no kako se čini tek drugi dio pete sezone bude opet stari dobri Yellowstone.Cool
Robin Obični- najobičniji
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2023 u 15:00
Za one koji gledaju seriju da ne brinu, sezona 5 ce imati jos sest epizoda
Na vrh
pisko111 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pisko111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2022 u 18:57
@iamnjegos00 hvala puno na nastavku prevodjenja serije Big smileBig smileBig smileBig smileBig smile
Na vrh
joniyashi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joniyashi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2022 u 19:45
@iamnjegos00 ponovo veliko hvala za prevod epizode 4
Na vrh
gogos View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gogos Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2022 u 21:52
@iamnjegos00 veliko hvala i od mene postovanje
Na vrh
randomemo View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj randomemo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2022 u 19:35
@iamnjegos00, pridruzujem se cestitkama.
Na vrh
joniyashi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joniyashi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2022 u 18:51
@iamnjegos00 hvala na prevodu epizode 3,
i hvala unapred na narednim epizodama.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2022 u 10:43
Hvala i od mene, pomislih da će biti za čitavu sezonu ali nema veze, znači prevod za svaku epku Thumbs Up

Btw, nije zbog mene, svakako ne gledam išta sa domaćim titlovima, no morao sam da se blesavim u temi jer je stipest pitao za moju devojku, pa tek nastavih da akam temu ne bi li bilo upadljivije, da bi neko od prevodilaca eventualno primetio veću potražnju za titlovima.  

Odgledah prvu sezonu samo, sve je bilo na mestu ali nije uspela serija da me zaintrigira dovoljno da bih je nastavio, iako volim Costnera, sjajno mi je i podneblje, tek mi je svet tih bogatih veleposednika izrazito dalek. Možda i nastavim, po zainteresovanosti deluje kao da se razvijala potom u dobrom pravcu...ili pre počnem od početka ponovo jer naravno zaboravih koješta. LOL
Na vrh
joniyashi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joniyashi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2022 u 08:28
Hvala puno
Na vrh
randomemo View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj randomemo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2022 u 21:36
Poslana i druga epizoda na objavu. Uživajte.
Dalje necu moci, stvarno nemam vremena .
Pozdrav
Na vrh
gogos View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gogos Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2022 u 11:15
randomemo  najlepše hvala postovanje
Na vrh
randomemo View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj randomemo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2022 u 23:48
Objavljen prevod, samo uzivajte ;)
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2022 u 23:33
Ko je protiv tenziju, neka ide u penziju!

Je li davim ja vas?

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2022 u 21:07
Ma mi smo pod stalnim tenzijama ionako LOL i kada je sve lepo i milo, pevaju slavuji, sunce sija, mi momentalno izmislimo makar kakvu tenziju, podelu, da ne bude sve med i mleko. Mora se imati konflikt u drami, u likovima i među njima, kažu dramaturzi. ApproveLOL I Balkanci. LOL

Neka toga, hvala tebi najlepše za hvatanje u koštac sa prevodom pete sezone, učinićeš mnoge srećnim Thumbs Up
Na vrh
randomemo View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj randomemo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2022 u 21:03
kako bi smo spustili tenzije prevod prve epizode je objavljen.
Nije neko savršenstvo u tehničkom smislu ali ću ga ispraviti naknadno. sad ne mogu, nema šanse :)
Uživajte !
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2022 u 20:34
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Originalno postovano od strane randomemo randomemo piše:

Ja sam krenuo sa prevodom prve epizode , pete sezone... mislim da će biti gotovo danas ili nekad sutra ako stignem.

Pozdrav

E, ovo si odlično napisao nekad sutra.
Mene je jedan majstor zavlačio sa tim izgovorom, morao sam posle sam da prevedem.
A ti bi mogao pročitati pravila ponašanja na forumu    i ovo 
i svima će biti bolje. 
A kad već umeš da prevodiš, aj' malo češće zasuči rukave i obraduj nekoga sa prevodom.
Uživaj.
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2022 u 20:27
Originalno postovano od strane joniyashi joniyashi piše:

Stvarno, jel zna neko kad će prevod?
Uskoro ce i treća epizoda.
S obzirom da se radi dobrovoljno i bez nadoknade, 
kad prevodilac bude imao vremena i volje da prevede.

Informacije da li i ko planira nešto da prevodi potraži ovde
Na vrh
randomemo View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj randomemo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2022 u 15:19
hahaha. Ako hoćeš precizno, trenutno sam na 120 liniji od 800tinjak ali imam i nekih obaveza pa tako da ...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.