Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bez granits (2015) |
Odgovori |
Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2016 u 22:49 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Bez granits (2015) Režija: Rezo Gigineishvili, Karen Oganesyan Scenarij: Rezo Gigineishvili, Alisa Khmelnitskaya Žanr: Komedija Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 90 min Aleksandr Adabashyan Oleg Basilashvili Milos Bikovic Anna Chipovskaya Inna Churikova Elena Khodzhaeva Egor Koreshkov Ravshana Kurkova Film „Bez granica“, ili među-narodna komedija, sastoji se iz više komičnih ljubavnih priča smeštenih u Moskvi, Jerevanu i Tbilisiju. Iako nepovezane i različite, one pričaju jedinstvenu priču o tome da ljubav ne zna za granice. Jednu od glavnih rola tumači srpski glumac Miloš Biković i to je već njegov treći film na ruskom jeziku. Prvi je bio „Sunčanica“ u režiji Nikite Mihalkova, a drugi „Duhless 2“ u režiji Romana Prigunova, koji se i u filmu „Bez granica“ potpisuje kao režiser. Biković je snimio, odnosno snima, još najmanje 2 filma ruske produkcije, koji se planiraju za 2016, odnosno 2017. godinu. Prevod je najavio i tekst za temu uradio: carnojevic |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |