Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Martyrs (2015) |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
valkanela
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member Pridružen: 30.Listopad/Oct.2010 Status: Offline Points: 247 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2016 u 19:28 |
Martyrs (2015) Uloge: Troian Bellisario, Caitlin Carmichael, Kate Burton Djevojka i njena prijateljica tragaju za zlostavljačima iz djetinjstva. Slučajno pronađu zlostavljače, ali niti ne slute da njihovo otkriće vodi do opskurnog kulta i mnogo ostalih žrtava. Ažurirao valkanela - 22.Sijecanj/Jan.2016 u 12:41 |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Online Points: 1650 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Podpuni je americki idiotizam praviti rimejk remek dela, kao sto je martyrs. Ovo samo moze da padne glupim amerima na pamet. Ovo sigurno necu gledati.
|
|
valkanela
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Eto ga: http://titlovi.com/titlovi/martyrs-223362/Isprobavam novi software za automatsko prevođenje, izgleda mi OK.
|
|
Alreadydead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 20.Listopad/Oct.2015 Status: Offline Points: 657 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
valkanela, takvi titlovi nisu dozvoljeni.
Uzgred, najavio sam titl za ovaj film. Prevodim na srpski. Tvoj titl je na hrvatskom, tako da nema veze. Ne odustajem, a i onako sam stigao do pola.
|
|
fAzazel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator Nečastivi Pridružen: 11.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Zenica, BiH Status: Offline Points: 2056 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
30
00:05:18,720 --> 00:05:21,963 I sneak into the kitchen when Sister Rachel was doing her beads. 25 00:05:18,720 --> 00:05:21,963 Ušuljala sam se u kuhinju, časna Rachel radi svoje kolače. ....i tu se gasi film dok ne izađe normalan prevod. |
|
|
|
valkanela
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
@Alreadydead: Tako je, nema veze. To je pravilno razmišljanje. Just do it, bez nepotrebnog napada sujete i nervnog sloma.
@Fazlija: Brate, zaboravio si nas prosvijetliti kakav bi bio ispravan prijevod, sa sve drugim okom na radnju filma.
|
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14914 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
F. nisi reko da ti i brat prevodi
|
|
fAzazel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator Nečastivi Pridružen: 11.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Zenica, BiH Status: Offline Points: 2056 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Naravno.
Ušuljala sam se u kuhinju dok je sestra Rachel molila krunicu. Ako nešto ne znaš, ima rubrika A ovo ću prevesti kao... da ne lupaš bezveze kad već nisi čovjek od riječi, pa ne štrajkuješ. Ažurirao fAzazel - 22.Sijecanj/Jan.2016 u 13:57 |
|
|
|
Alreadydead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sad vidim da je i adm1r okacio prevod na srpskom... Nastavljam. Svejedno, necu sad da odustanem na polovini.
Ažurirao Alreadydead - 22.Sijecanj/Jan.2016 u 14:00 |
|
fAzazel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ako si već došao do pola, ne odustaj.
|
|
|
|
Alreadydead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(1)
|
Ipak cu da nastavim. Bice prevoda danas najverovatnije.
|
|
valkanela
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
24 25 Trebao si samo pogledati red dolje i usnimiti oblik kolača (hint: drugo oko). Vidim ja da si ti bacio oko na Cerseinu babu,al nemaš šanse kraj mene. Đaba ti...
|
|
fAzazel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(1)
|
Sigurno ne izgledaju kao perle sa brojanice. Ponovo u školu i uči geometrijske oblike. A kekse joj pokazuje. Ne mora biti genije pa da za da se na njih odnosi to da su topli. I piše se "džaba".
|
|
|
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14914 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
pardon ali moja baba se ne druži s onima koji prevode filmove s opaticama Stara komunjara
|
|
valkanela
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Reci babi da imamo mnogo toga zajedničkog... Još ako voli kolačiće @fazazel: Zamolio bih te da ukloniš onu svoju nepromišljenu opasku na stranici gdje je moj prijevod, vidiš da nisi u pravu.
Ažurirao valkanela - 22.Sijecanj/Jan.2016 u 14:44 |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(1)
|
i ti našao glinene brojanice za naručit u obliku kolačića? da dokažeš tvrdnju
upalila taj film , mala očigledno priča kako je maznula te kolačiće dok je časna molila krunicu Znači prvi dio nema veze s kolačima nego priča kako se ušuljala u kuhinju dok je časna molila krunicu, i tada pruža ruku s kolačima i veli da su topli još |
|
fAzazel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(1)
|
Stojim kod svoje tvrdnje i pričekaću da kolega Alreadydead uradi titl bez kolača, keksa i ostalih slatkiša.
|
|
|
|
valkanela
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Fazla, jes' to ti???Vidim ja da će ovaj šrot od filma pogledati tko stigne, he he...
Haj' se vi i dalje družite, idem ja da pročitam novu knjigu od Lee Childa 'Živa meta', nekako mi sjela... A i štrajkam, jbg.
Ažurirao valkanela - 22.Sijecanj/Jan.2016 u 15:54 |
|
adm1r
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator Pridružen: 25.Studeni/Nov.2015 Lokacija: Gradiška Status: Online Points: 2850 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
ja sam to preveo kao da je pravila krunice iliti brojanice. ne razumijem se toliko u religiozne stvari,ali znam da nije mislila na kolače. gugl mi nije pomogao mnogo oko toga. kolače je je samo pokazala. međutim, film je ionako PG13 verzija mnogo boljeg francuskog originala tako da ni najsavršeniji prevod neće popraviti dojam ovog filma. ali, eto... šta je tu je. o ukusima se ne raspravlja.
|
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(1)
|
Zato je teta C. kao mala čitala u Crkvi, prije nego se upisala u partiju s babom
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |