Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Duel (1971) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 5728 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2023 u 09:22 |
Pa da slažem se sa komentarima, mada kad pogledate bitno je i ko je pisao scenario na osnovu svoje priče, a imao je uticaja i u drugim sferama stvaralaštva. Mislim da uskoro treba da izadje i jedan dokumentarac o snimanju datog film, nesto ga dugo najavljuju, mada nesto sam i citao i gledao o snimanju istog. Da i meni spada definitivno u Spilbergova najbolja ostvarenja, i druga su tu ali su i teme drugačije, pa mi baš nije za poredjenje koji mi je bolji . I da izasao je 2160PReMuX
Ažurirao AlexDeLarge - 21.Studeni/Nov.2023 u 10:38 |
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 816 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po meni najbolji Spilbergov
|
|
![]() |
|
aleksandar-kojic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 05.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: Gradiška Status: Offline Points: 46 |
Vrh vrhova!!!
|
|
![]() |
|
IgaBiva ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 29.Studeni/Nov.2016 Status: Offline Points: 366 |
Legendarni!
|
|
![]() |
|
aleksayu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1414 |
Remek delo . Obavezni klasik. Ocena 10/10
|
|
![]() |
|
NikolaJe ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() ![]() Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4057 |
Ja sam se iscimao zbog trilera kad je pao na kutiju sa zmijom i tarantulom...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Butch Coolidge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() Pridružen: 21.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: ZG Status: Offline Points: 563 |
baš dobar film!
|
|
<font color=RED>Prijatelj: Što radiš?[/COLOR] <font color=CYAN>Butch Coolidge: Prevodim neki film.[/COLOR] <font color=RED>Prijatelj: Pa zašto jednostavno ne skineš prijevod s Titlova?[/COLOR] |
|
![]() |
|
NikolaJe ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() ![]() Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4057 |
Duel (1971) Žanr: Akcija, Misterija, Triler Režija: Steven Spielberg Scenario: Richard Matheson Trajanje: 90 min. Jezik: Engleski Dennis Weaver ... David Mann Jacqueline Scott ... Gospođa Mann Eddie Firestone ... Vlasnik kafea Lou Frizzell ... Vozač autobusa Poslovni komutator je progonjen od strane zlonamernog vozača velikog kamiona. Prevod je uradio: diogen151 Ažurirao NikolaJe - 18.Listopad/Oct.2014 u 20:37 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |