| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann Aka The 100-Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann Aka The 100-Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared (2013)Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2014 u 16:32 |
|
The 100-Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared (2013) "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" (originalni naslov) ![]() Žanr: Avantura, Komedija Trajanje: 114 min Država: Švedska, Hrvatska Jezik: Švedski, Nemački, Engleski, Španski, Francuski, Ruski Režija: Felix Herngren Scenario: Felix Herngren, Hans Ingemansson Uloge: Robert Gustafsson ... Allan Karlsson Iwar Wiklander ... Julius David Wiberg ... Benny Mia Skäringer ... Gunilla Jens Hultén ... Gäddan Bazirano na bestseleru Jonasa Jonassona. Priča o Alanu Karlsonu, vedrom starcu koji na svoj 100. rođendan iskače kroz prozor čvrsto rešen da starački dom u Malmćepingu ne bude mesto na kojem će skončati svoj vek, dobija svoj zaplet kada stari prisvaja kofer jednog kriminalca. To će pokrenuti niz događaja i dovesti ga u vezu sa mnogim interesantnim likovima. Kako se klupko događaja zamotava tako se odmotava život Alana Karlsona, koji se, kako se ispostavilo, u pravo vreme nalazio na mestima na kojima se rešavala budućnost Evrope i sveta: učestvovao je u ratu Španaca i Španaca, večerao je sa Trumanom, ručao sa Mao Cedungom, sprečio atentat na Čerčila, Rusi su ga jurili da im otkrije tajnu atomske bombe, a on je, pobegavši iz sibirskog gulaga, preko Severne Koreje stigao na Bali, gde je 15 godina živeo od američkog novca namenjenog razvoju zemalja Dalekog istoka smehotresna istorija modernog sveta! izvor: mk Prevod uradio kvrle Ažurirao bojan969 - 04.Rujan/Sep.2014 u 19:32 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2014 u 19:41 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |