Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Romanzo di una strage Aka Piazza Fontana: The Italian Conspiracy (2012) |
Odgovori |
Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2014 u 17:00 |
Hvala Gaco |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
Bardemov sin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user Pridružen: 20.Ožujak/Mar.2012 Lokacija: Dejton, Ohajo Status: Offline Points: 490 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
ovo deluje interesantno.
|
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3256 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Romanzo di una strage (2012) * Piazza Fontana: The Italian Conspiracy * IMDb Režija: Marco Tullio Giordana Scenarij: Marco Tullio Giordana, Sandro Petraglia Žanr: Drama Jezik: Talijanski Država: Italija, Francuska Trajanje: 129 min Valerio Mastandrea ... Luigi Calabresi Pierfrancesco Favino ... Giuseppe Pinelli Michela Cescon ... Licia Pinelli Giorgio Colangeli ... Federico Umberto D'Amato Laura Chiatti ... Gemma Calabresi Fabrizio Gifuni ... Aldo Moro Omero Antonutti ... Giuseppe Saragat Luigi Lo Cascio ... Giudice Paolillo Thomas Trabacchi ... Marco Nozza Giorgio Marchesi ... Franco Freda Film je inspiriran istinitom pričom o bombaškom napadu na banku u Milanu, koji se je dogodio 12. decembra 1969. Istragu koja je dovela do najvećeg potresa u talijanskom društvu je vodio policijski kapetan Luigi Calabresi. NAGRADE: Film je dobitnik 10 nagrada i 22 nominacije. Prevod je najavio: Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |