Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The First World War (2003) |
Odgovori |
Korisnik | |
SripleTix
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member Pridružen: 05.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Slovenia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2015 u 06:18 |
Poklon i hvala ti za titlove.
|
|
Sodom
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator Pridružen: 28.Veljaca/Feb.2013 Status: Offline Points: 666 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Nadam se da sam prevodom ove dokumentarne serije doprineo boljem shvatanju Velikog rata i njegovim posledicama koje osećamo čak i danas!
|
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Prevode je najavio Sodom |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11281 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
The First World War (2003)Žanr: Istorijski, Dokumentarni
Režija: Marcus Kiggell, Simon Rockell, Corina Sturmer Jezik: Engleski Narator: Jonathan Lewis Televizija ima tendenciju da posmatra Prvi svetski rat kroz veo suza, uočavajući samo tragičan gubitak života. Ova serija skida 90 godina kratkovidosti, kako bi povratila realnost rata. Ovo je bio globalni sukob od početka, koji je uključio nacije sa svih kontinenata i ljude svih klasa i rasa. Korišćenjem novih arhivskih snimaka i specijalno snimljenih materijala sa autentičnih lokacija iz 22 države, ova višeslojna serija ruši mitove i daje odgovore na ključna pitanja, počevši od porekla rata pa do njegovog gorkog kraja. Univerzalno priznat kao jedan od najboljih dokumentarnih serijala ikada napravljenih o Velikom ratu, Prvi svetski rat je snažan, originalan i zaista sveobuhvatan pogled na sukob. IMDB:http://www.imdb.com/title/tt0426688/ Prevod radi igor_MD Ažurirao CSInvestigator - 04.Listopad/Oct.2010 u 21:26 |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |