Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - American Bandits: Frank and Jesse James (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

American Bandits: Frank and Jesse James (2010)

American Bandits: Frank and Jesse James

American Bandits: Frank and Jesse James (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2010

Žanr:

western

Trajanje:

88 min

Režija:

Fred Olen Ray

Scenarij:

Fred Olen Ray

Glavne uloge:

Jeffrey Combs
  >  Ed Bass
Peter Fonda
  >  Marshal Kane
Tim Abell
  >  Frank James
Siri Baruc
  >  Carrie
Lauren Eckstrom
  >  Mary
Michael Gaglio
  >  Otis
Patrick Gorman
  >  Bartender
Ted Monte
  >  Tyler
Anthony Tyler Quinn
  >  Burdette
Franc Ross
  >  Harley
George Stults
  >  Jesse James
Christopher Weir
  >  Cobb

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: American Bandits: Frank and Jesse James (2010)
    Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 15:01
American Bandits Frank and Jesse James 2010

Žanr: Western

U danima građanskog rata jaka borba za opstanak se nastavila širom državnih granica. Rezultat političkih sukoba između Unije i njenih političkih protivnika je bio taj, da se veliki broj dobrih ljudi
iznenada našao na pogrešnoj strani zakona. Radnja filma prati životni put dva poznata američka odmetnika Džesija i Frenka Džejmsa, uz klasične revolveraške western okršaje.

p.s. prevod će biti završen veoma brzo, pa očekujte prevod u narednih par sati.

Veliki pozdrav. Snajp

Ažurirao snajp - 07.Rujan/Sep.2010 u 15:02
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 16:11
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 16:35
Šta da radim kad sam zaboravan čovek Smile

Zaboravio sam bio da najavim film juče, a kada mi se film sviđa, obično bude gotov za jedan dan (a, ovaj mi se sviđa) Smile

Evo i omota za ovaj film (izgleda da je izašao i na DVD-u) - sada sam malo gledao slike za ovaj film, pa sam i njega pronašao.

I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.