Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jiokeseo on Pansa AKA The Judge from Hell (2024) |
Odgovori |
Korisnik | |
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2018 Status: Offline Points: 303 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2025 u 22:03 |
Vise je za decu i omladinu. Scenario je taj nivo. Nije bas za ozbiljnije gledanje. Vrte se u krug iz epizode u epizodu. Ako bas nemate sta da radite, pogledajte. Ocena 5.
|
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4714 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Da ne ostanem dužan, pa da prepišem što sam napisao na drugom mjestu kao offtopic - inače ne komentiram serije, ali tu i tamo nađem iznimku.
Kad je tek krenula pogledao prve 2 epizode i rekao zbogom. Dijalozi su anime, pa slijedom toga i likovi u određenoj mjeri ispadaju karikaturalni. Tek što sam napisao da odustajem, vrag mi nije dao mira i odgledao sam potom još 2 epizode. I sad ću nove 2. Problem, moj, je taj što ti karikaturalni likovi, a i bezobrazno podvaljena nepotrebna romantika, uz glavnu temu (sve se vraća i plaća) kombiniraju ono što ameri zovu guilty pleasure, a ja ne znam kako prevesti. Osim brutalnih scena ništa nije po mom ćejfu, ali mi je izgrebala podsvijest da moram nastaviti gledati ovo... Sranje? Zaključak ono ukratko (zasad): Jedna od najgorih korejskih serija koju sam vidio, ali iz one kategorije toliko loša da je dobra. |
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |