Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jiokeseo on Pansa AKA The Judge from Hell (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Jiokeseo on Pansa AKA The Judge from Hell (2024)

Jiokeseo on Pansa

Jiokeseo on Pansa (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

drama, kriminalistički, fantazija

Trajanje:

70 min

Glavne uloge:

Kim In-kwon
  >  Koo Man-do
Kim Young-ok
  >  Oh Mi-ja
Oh Han-kyul
  >  Yoo Min-joon
Kim Ji-hoon
  >  Park Dong-hun (Detective)
Park Ji-hoon
  >  Ko Eun-seop (Detective)
Choi Dong-goo
  >  Jeong Sun-ho
Lee Ga-yeon
  >  Joo Da-hui
Lee Kyu-han
  >  Jung Gyu-tae
Park Shin-hye
  >  Kang Bit-na
Kim Kwang-kyu
  >  An Dae-yong
Lee Mi-do
  >  Seo Hwa-seon (Criminal chamber 16 judge)
Kim Hong-pa
  >  Jung Jae-gul
Kim Jae-hwa
  >  Jung Myeong-sook
Lee Kyu-hoi
  >  Na Young-jin
Park Ji-yeon
  >  Yoo Jung-im

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka Obrnut redosled
klass View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Jiokeseo on Pansa AKA The Judge from Hell (2024)
    Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2025 u 22:03
Vise je za decu i omladinu. Scenario je taj nivo. Nije bas za ozbiljnije gledanje. Vrte se u krug iz epizode u epizodu. Ako bas nemate sta da radite, pogledajte. Ocena 5. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2024 u 00:51
Da ne ostanem dužan, pa da prepišem što sam napisao na drugom mjestu kao offtopic - inače ne komentiram serije, ali tu i tamo nađem iznimku.

Kad je tek krenula pogledao prve 2 epizode i rekao zbogom.
Dijalozi su anime, pa slijedom toga i likovi u određenoj mjeri ispadaju karikaturalni.
Tek što sam napisao da odustajem, vrag mi nije dao mira i odgledao sam potom još 2 epizode.
I sad ću nove 2.

Problem, moj, je taj što ti karikaturalni likovi, a i bezobrazno podvaljena nepotrebna romantika, uz glavnu temu (sve se vraća i plaća) kombiniraju ono što ameri zovu guilty pleasure, a ja ne znam kako prevesti.
Osim brutalnih scena ništa nije po mom ćejfu, ali mi je izgrebala podsvijest da moram nastaviti gledati ovo... Sranje?

Zaključak ono ukratko (zasad):
Jedna od najgorih korejskih serija koju sam vidio, ali iz one kategorije toliko loša da je dobra.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.