Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mađarski buntovnički najgledaniji (01.10.2024.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mađarski buntovnički najgledaniji (01.10.2024.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka Obrnut redosled
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mađarski buntovnički najgledaniji (01.10.2024.)
    Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2024 u 19:13
Madjari imaju sasvim ok kinematografiju, pre svega bih izdvojio serije na primer Aranyélet je odlichna serija kakvu ''ovi prostori'' ( ex yu ) mogu samo da sanjaju, ali da li je u pitanju produkcijska inekcija u vidu HBO, sigurno ili npr. Netflix, ali ''ove zemlje'' ( ex yu ) mogu o tome samo da sanjaju. Jedino je jedna serija bila u hbo produkciji mislim da se zove Uspjeh neshto tako i to je uradjeno neshto zajednichki. Ali da se vratim na temu o ovom filmu. Necu ga gledati, jer po ko zna koji put cu preskochti film koji je dobio nekakvu nagradu na festivalu ali to je bash simptomatichno. Recimo ja mnogo volim tursku kinematografiju, bilo tofilmvi, serije ili mini serije, da sad ne nabrajam, ali neverovatno da sam prekinuo 2 ili 3 turska filma jer subili predosadni a bash ti filmovi su podobijali nekakve nagrade, ali eto.. I josh neshto za ovaj madjarski film, po trejleru bih rekao da je neshto poprilichno gushachki, tj. dosadno. A i uvod je nekakav da se pomisli da je to neshto protiv sistema, pomislish da je nekakav tinejdzer u sukobi protiv sistema, kad ono neko deturishte u glavnoj ulozi)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.