Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Almodovar pobedio u Veneciji (08.09.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori |
Korisnik | |
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Online Points: 8919 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2024 u 20:50 |
Neću da komentarišem Almodovara , gledao sam baš ranija ostvarenja, nešto mi se svidelo, nešto ne, mislim da je i on bio iznenađen, deluje kao da je dobio za `životno delo`. Od filmova očekujem Joker: Folie à Deux i The Brutalist .
|
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4652 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Pa bokte jebo.
Sutra ide prva GL epizoda jer je meni stvarno ovoga dosta. Ne danas jer sam prepijan. |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1548 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
To bejaše onaj što cijeli lajf snimaše filmovi o trandže i pederi???? Glavni admiral LGBTQ pokreta, uživajte! P.S. Nije Pedro, nego Peder. Almodovar, što voli analni utovar.
Ažurirao Mizi - 08.Rujan/Sep.2024 u 19:36 |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 37 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Video sam trejler za ovaj film bash pre neki dan i ne znam bash kakvo bi imao mishljenje. Tilda Swinton mi zna da bash chesto igra u nekim sumnjivim projektima, pa tako je mozda i ovaj ) A josh pritom imam josh jednu sumnju. Sad kad sam video da je Almadovar, to josh vishe vuche na nekakvu sumnju ) Znachi Almadovar iza kamera , a Tilda Swinton ispred...Hmm..nije bash da obecava. A pritom i Julianne Moore nije imuna na neke floop-ove tj. promashaje. Ali tema je kao ok. Bilo kako bilo, postoji daljinski, pa ako mi se ne svidi, mogu ga prekinuti kad god hocu )
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |