Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Silo (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Silo (2023)

Silo

Silo (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Silos

Godina:

2023

Žanr:

drama, misterij, znanstvena fantastika

Trajanje:

49 min

Glavne uloge:

Rebecca Ferguson
  >  Juliette
Iain Glen
  >  Dr. Pete Nichols
Robert Ryan
  >  Uptop Resident
Will Patton
  >  Deputy Marnes
Ferdinand Kingsley
  >  George Wilkins
Caitlin Zoz
  >  Kathleen Billings
Rita McDonald Damper
  >  Midder
Tim Robbins
  >  Bernard
Shane McRae
  >  Knox
Manoj Anand
  >  Uptop Maintenance Worker
Angela Yeoh
  >  Karins
Christian Ochoa Lavernia
  >  Amundsen
Harriet Walter
  >  Martha Walker
Helene Maksoud
  >  Nurse Alice
Common
  >  Sims

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka Obrnut redosled
Shadow07. View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Silo (2023)
    Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2024 u 19:51
Prva sezona dok smo se malo navikli skripala ali druga sezona ide bas kako treba, jedna od boljih serija od ovog zanra...
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2024 u 09:44
Druga epizoda več mnogo bolja,,,
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2024 u 13:40
Prva epizoda druge sezone prilično dosadna. Videćemo...
Na vrh
mpix View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mpix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2024 u 18:09
15.11. kreće druga sezona
"The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera" - Dorothea Lang
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2024 u 10:09
Originalno postovano od strane Black Raven Black Raven piše:

Veoma dobra serija. Ima potencijal da bude odlična serija, ali ,trenutno, ne zaslužuje svoju veliku 8,4 Imdb ocenu, više je za 7-7,5 ocenu.

Slažem se. Nekima možda prespora, ali nije loša. Thumbs Up
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2023 u 17:44
Kako u deset epizoda presipati iz supljeg u prazno. Ocena 4. 
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2023 u 21:10
Serija o ničemu. U prve dvije epizode otvore nam toliko toga, da bi se većinu sezone bavili nekim internim stvarima i pizdarijama.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2023 u 20:13
Jeste podseca na Wayward pines ali ona je bila vise Scifi od Silo ,i meni je i ta serija bila bas dobra ,i dan danas mi nije jasno kako i zasto je ona prekinita. Sto se tice Silo ne znam ,ja nisam uopste razocaran razvojem cak stavise se i odvija onako kako sam i mislio i opet sam zadovoljan. Bas mi prija i zao mi je sto je vec 10 epizoda
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2023 u 17:40
Jes, slažem se sa ar8c u potpunosti. Dobro je to, ali ne razvija se baš u epohalnom ritmu, kako je izgledalo. Najavljena je već druga sezona.
Podseća me atmosferično malo na https://titlovi.com/serije/wayward-pines-2934339/
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2023 u 17:32
Hm, nakon početnog entuzijazma malo mi splasnuli utisci. Ostala još jedna epizoda, ali ne verujem da će finale nešto dramatično promeniti. Nekako sam nakon prvih par epizoda video veći potencijal i kao da se u međuvremenu malo zastalo. Očekivao sam malo više fantazije, nekih originalnih detalja, ali suštinski ovo je jedna skroz klasična priča o manipulaciji, kontroli, autoritarnoj, da ne kažem tiranskoj vlasti, ljudskoj prirodi i slabosti... Jedino što je ambijent izmenjen i za pozornicu je iskorišćen silos u vidu košnice za ugroženu ljudsku zajednicu.

Ne bi me iznenadilo da nam se pruži samo deo razjašnjenja i da se napravi podloga za dalju mužu ove tematike. Zapravo, iznenadio bih se da tako ne bude. Ali, da ne budem pogrešno shvaćen, ovo je jedna sasvim OK serija u koju se komotno može investirati vreme. Nema mnogo sličnih danas na tržištu. Jedino što sam nakon starta očekivao nešto više i apetit mi je baš bio porastao.
Na vrh
dmauka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dmauka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2023 u 15:23
Još jedna studija o ljudskom ponašanju u ograničenom okruženju. SF? Možda, ali ne utiče na radnju serije. Ograničen prostor, želja za vlašću, kontrolom, zločini i kazne, teorije zavere, sve je tu. Podseća na onu seriju sa kupolom.
Na vrh
novikorisnik12 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novikorisnik12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2023 u 04:09
OOOdlična, odlična..

Evo na godišnjem, reko idem odgledat Sucession jer nije bilo vremena, jebnem to i vrtim po Kodiju što se trenutno gleda?
Vidim Silo, ajde reko bar jednu epizodu da vidim, kad ono drm-mr  ostade do zadnje epizode, jednom išao pišat i jednom jeo..

E to je po meni serija, kad me tako zaokupi, ne sjećam se.. Baš je dobra.. sad treba dočekat ove dvije zadnje epizode :)
al preporuka
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2023 u 15:47
Baciću oko na spomenute preporuke, a za Severance bi mi bilo žao da nisam pogledao prvu sezonu sve i da sam znao da nastavka neće biti, a da usput nema ni naznaka o nekakvom logičnom raspletu. Što reče Ben Stiller, ideja je mnogo, ali niko trenutno ne zna kako će se rasplesti priča jer i nadležni žele da puste da se stvari odvijaju u skladu sa raspoloženjem i inspiracijom.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2023 u 09:01
Uvek drug,a to za cliffhanger opekao sam se za dve meni omiljene The OA i Raised by wolves 
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2023 u 08:41
Pa da jeste odložena, razlozi se navode skakojaki, od sukoba unutar ekipe, problema oko scenarija  gledanosti i cene epizode, itd, pa se pričalo da su naručili i treću i četvrtu sezonu, ko će ga znati.

I ja jedva čekam da vidim nastavak, ali zato i sačekam da vidim da li je zaokružena sezona, da li se planira nastavak, još je `crnje` ,a dešavalo se,  ako npr. posle druge ili treće, a ima cliffhanger, prekinu. U krajnjem,  ne razumem ako je nešto dobro, a malo fali, ne snime film,  i u konačnom zaokruže svoje delo.

Hvala kjovo za preporuke.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2023 u 08:20
Da u pravu si ja nisam detaljnije gledo,iskreno iznervirao se. Daj boze da nastave stvarno bi bilo greota. Evo preporuka za jos dve dobre serije po meni,da ne otvaram nove teme. Moze ko hoce. Mrs Davis i The big door prize,probajte meni su legle.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2023 u 16:45
Užas ako otkažu Severance pre nego što daju neki rasplet i zaokruže stvari! Ali ne bi me čudilo, publike za stvari koje iziskuju makar malo naprezanja onoga između ušiju ima zabrinjavajuće malo i u konstantnom je opadanju

Uzgred, sad baš čitam da jeste odložena, a ne i skroz otkazana, navodno zbog ovog štrajka scenarista koji je najavljen u Hollywoodu. Kada god da je urade rado ću je dočekati, mada ne bi iznenadilo ni da se od toga skroz odustane...

Ažurirao ar8c - 16.Svibanj/May.2023 u 16:54
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2023 u 07:44
Slazem se sa ar8c ,treca epizoda i najbolja i dobija serija sad neki novi pravac,odlicna po meni. Inace Severance ce izgleda otkazati ,i ne bi me cudilo posto najbolje serije uglavnom otkazu posle 1,2 sezone.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2023 u 16:01
Meni se nakon prve tri epizode sviđa kuda je krenula ova priča i kako se realizuje. Nisam čitao štivo, materija mi je skroz nepoznata pa nema poređenja te vrste u mom slučaju. Malo sam strepeo, dosta toga me je razočaralo u poslednje vreme, ali eto, nakon Severance prva serija kojoj se rado prepuštam i iščekujem rasplet.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2023 u 21:46
Da svi su čekali treću da se prevede , valjda je `Znanje` izdavač, da jeste

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.