Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Naegen namu sojunghan neo Aka My Lovely Angel (2021) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 2552 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2023 u 22:13 |
Odličan je film. Hvala za prevod!
|
|
![]() |
|
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prevod je uradio Kunshin ✨
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 3294 |
Ne shvaćaš. Bježim od drama ko vrag od tamjana. To što si ti napisao... Skidam i gledam čim stignem. |
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 43998 |
Nisam baš siguran da bi se tebi odveć mogao dopasti, za tako šta bi već morao biti ipak nešto još ozbiljniji u toj svojoj temi, proširiti je malo. No probaj, ja pa i pisah baš tako kako pisah da bi ga ljudi gledali.
Usput, uzeo sam mucho drama, pa i nešto melodrama, upravo zato što mi se i učinilo da su slabije pokrivene, šta ima veze, rekoh već da svakako "moram" gledati manje-više sve da bih imao jasnu ili makar kompletniju sliku o eto sada korejskim novijim.
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 3294 |
'bo te iss. Drama. Ko to više gleda? Skidam. ![]() |
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 43998 |
My Lovely Angel (2021)
Ponovo sam pred sobom imao od velikih studija nezavisan film o usamljenom momku čija jedna od radnica
naglo umire, ostajući mu dužna, te ovaj odlazi u njen stan kako bi se uspeo dočepati ičega što bi mogao
iskoristiti, gde nalazi samo gluvu i slepu sedmogodišnju devojčicu. Sa ma koliko svojim sebičnim
ciljevima, upravo u toj tužnoj zavisnosti malecke od njega, uprkos nemogućnosti komunikacije sa tako malom,
hendikepiranom osobicom, ovaj magarac se postepeno vezuje za nju, ostvarujući kontakt putem dodira. Priča se dakle bazira prvenstveno na tom specifičnom, ljudskom putovanju, povezivanja jednog bića ka drugom,
delom dotiče nespremnost sistema da se pruži adekvatna pomoć na ovaj način ugroženima, sva lepota filma je, meni,
baš u tom postepenom, korak po korak zbližavanju, ljudskoj povezanosti. Dopao mi se i zato što ne tone u tipično
dublju korejsku melodramu gde je olako udaviti se u patetici, ovde se ipak slavi nešto dublje, bez namere
da pošto-poto mami suze gledateljima baveći se kakvim jeftinijim emocijama "na prvu loptu", neizbežno mi je bilo
zamisliti se nad sudbini ko zna koliko dece koja su do ove mere lišena kontakta sa svojim orkuženjem. U najvećoj meri efektan, emotivan, ljudski. Maleckovićka je duša premila.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |