Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Chempion mira (2021) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
aleksayu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2023 u 23:11 |
Ne svidja mi se film. Podpuno amerikanizovan uradjen u maniru holiwudskih blockbastera. Nema trunke ruske duse i filinga. Meni je bio zanimljiv zbog raznih sahovskih bizarnosti i politicke pozadine koja je pratila ovaj maratonski mec jer sam i sam igrao ozbiljnoi sah jedno vreme. Razvuceno .
Ocena 5/10
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bice film na Festu 2023.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jedva cekam da neko ovo prevede. Stari lisac Viktor Korncoj je igrao aktivno i posle svoje 80 godine za Svajcarsku gde se bio nastanio posle SSSRa. Bio je jedan od najvecih ''nervcika'' u svetu saha , sav u tikovima na licu, velikog temperamenta!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |