Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Subtitle Edit - sinc. i izrada prijevoda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121314 |
Korisnik | ||
LEMONZOO ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member ![]() ![]() Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: 01010110 011010 Status: Offline Points: 2672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
LjubicaSP ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator ![]() ![]() upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 48227 |
|
Slažem se, samo novim prevodiocima treba malo detaljnije objašnjenje
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Jugiboy ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Pridružen: 14.Svibanj/May.2024 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 70 |
|
Hvala mnogo Znači moraju da se promene i parametri u SubtitleCheck 0.2. koji ste mi preporučili. Promenio sam. Uzgred, od kada ovo radim pratim i titlove na ozbiljnim TV stanicama. Kao da baš nisu svi po standardima foruma. Pozdrav!
|
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator ![]() ![]() upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 48227 |
|
Pa i nisu, zavisi koliko su ozbiljni
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
bane55 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 20.Sijecanj/Jan.2022 Status: Offline Points: 4 |
|
Zdravo,
Imam sledece probleme: 1. Kako da promenim velicinu Fonta? 2. Kako da promenim razmak izmedju linija? Trenutno manje bitno: 3. Kako da promenim boju Fonta? 4. Kako da dodam black ili transparent background? Classic Sub Rip (SRT): Advanced Sub Station Alpha (ASS) radi bez problema, nisam siguran da li sam promenio nesto u podesavanjima pa ima mala promena u razmaku Fonta slika 1 i slika 2. _______________________________ Blu-ray sup - ne cita ga TV uopste. (Video sam pustio sa fleske na TV) |
||
![]() |
||
brgljez ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 14.Travanj/Apr.2007 Status: Offline Points: 124 |
|
poz,
SE prvi put sam naišao na ovako nešto... kad je izgenerirao waveform i pustim play u 11 sekundi linija na waveform stane nekih 5 sekundi i onda nastavi ići dalje (2 puta resetirao). što utječe na izgovoreno kasnije, ali ne i na sam titl. da li se itko susreo s tim i da li zna u čemu je problem? hvala. |
||
- Cigarette?
- Yes, i know. |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Iskreno, ne znam, mada mi se dešavalo. Izgleda da je problem u samom videu, pa je bolje da skineš neki drugi s kojim je sve u redu.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Black Raven ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1420 |
|
Kad si skidao fajl tu ti je zakočio net ili komp na sekund i napravio prekid, ili je takav loš fajl, ako ne smeta titlu onda nastavi dalje. Stariji filmovi imaju često takve prekide a noviji filmovi ređe tako prekidaju.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 121314 |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |