Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Što trenutno igrate? |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 464748 |
Korisnik | |
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4925 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neko nije igrao Baldur's Gate 3. Ko? |
|
![]() |
|
Hogar Strašni ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 55506 |
Ne kažem da ne igram te igre, nego da mora da mi bude mnooooogo zanimljiva igra da bih rešio da trpim takav pristup igri. Isto važi i za FPS igre. I ne, nikada mi nijedna igra neće učiniti takav gameplay zanimljivim, koliko god remek-delo bila. Ko voli neka uživa, svi volimo nešto različito, ali meni je real time oduvek bio mnogo draži od turn based.
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
yolix83 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 25.Srpanj/Jul.2007 Status: Offline Points: 2190 |
Ja počeo nešto malo Oblivion ali je Clair Obscur uzeo sve moje vrijeme, Oblivion će morati malo pričekati. Ali dobro, ja volim turn based igre. Ovdje je fazon još što ima taj real time element gdje moraš da radiš dodge, parry, skok i counter attack itd. Oni to zovu reactive turn based. Za svakog neprijatelja su napravili te animacije kojie su dizajnirane da te zbune da promašiš tajming, moraš ih malo skontati. Funkcioniše to veoma dobro. Definitivno najbolji mjesec ikad na GP. Dva potencijalna GOTY kandidata Blue Prince i Clair Obscur i onda još remaster obožavanog klasika shadowdropan a Doom iza ćoška viri. Ni ne računam South of Midnight i sve ostalo što je bilo. Najbolje se vidi iz toga koliko su se ovi Sony fanboys uzjogunili, nije slučajno što baš sada ima milion postova kao kupujte igre, podržite devove, nemojte iznajmljivati, Game Pass uništava gejming industriju, bla, bla... Do sad im je bio narativ da su igre na Game Pass-u sranje, svaka je bila "Game Pass slop" "another Game Pass fodder" itd. sad ne mogu to napisati pa onda ostaje samo virtue signaling, kao oni brinu za devove, duše moje. ![]() |
|
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 55506 |
Meni je to fanbojovanje sa obe strane smešno. Mislim, i dalje smatram da GamePass kao koncept delom opstaje jer mu je vlasnik prebogat, ali iz ugla korisnika koji koristi i to i PS+, GamePass je daleko bolji i to je jedino što treba da mi bude bitno. Da su se potrudili da sa ovakvom ponudom izađu kada je krenula ova generacija konzola, možda bi bolje prošli. Blue Prince ne smem ni da probam dok ne budem imao više slobodnog vremena. U svakom slučaju, fenomenalan mesec, a deluje kao da će se nastaviti ovim tempom.
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 25.Srpanj/Jul.2007 Status: Offline Points: 2190 |
Ja ne vjerujem da kakva god je ponuda bila da bi im konzole bile išta bolje. Jer sve što je u ponudi možeš da dobiješ i na PC-u.Njihove konzole su za hardcore fanove i za ljude koji neće PC. A biće još gore sad kad se odreknu ekskluziva skroz.
Opstaju i druge pretplate, Ubisoft isto stavlja Day 1 igre na svoju pertplatu, EA takođe ima na PC tier na koji daje Day 1 igre. Microsoft izgubi jedino na svojim first party igrama možda ali one se i dalje prodaju na drugim platformama. Starfield je bio 3. najprdavanija igra na Steamu te godine kad je izašao, evo sad ovaj Oblivion gomila ljudi igraju na Steam kao i na Playstation. Third party dealove ne rade nikakve skupe, nikad ne plate neku baš AAA igru nas pretplatu. Većinom su to indie igre ili debitantske igre novog studija kao npr. ovaj Clair, Obscur, Lies of P, Atomic Heart, Wuchang: Fallen Feathers itd. Pa ako ubodu hit ubodu. Šta znam, postoji ta teorija da Microsoft posluje sa gubitkom GP ali nisam siguran da vjerujem u to jer skoro svaki projekat su ubili. Plus Phil Spencer je nekoliko puta govorio da je GP održiv. Juče su baš imali finansijski izvještaj, jedino im hardver pao opet 6% ali ostalo sve sjajno. Xbox content and services narasle 8% cloud gaming im prešišao brojku od 150 miliona sati streamanih što im je rekord Gaming prihod narastao 5% PC Game Pass narastao ogromnih 45% i to je bez ovog sad perioda jer pokriva period od januara do marta ovaj kvartal samo. Fenboje na obe strane sve mutiram ili blokiram po mrežama, ostavio samo par trolčića koji su zapravo zanimljivi i imaju smisla za humor. ![]() Ali baš je skočio broj anti Game Pass postova u zadnje vrijeme, zato pominjem. Ovaj mi je bio šampion, čovjek priča o nasledstvima. ![]() ![]() |
|
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4925 |
Ma dajte ljudi...
Nije problem u tim nekakvim subscription modelima niti u igraćim platformama. Ekskluzive koje ne prestaju to biti nakon godinu dvije su definitivno loša stvar, ali ne i nešto najgore. Kockarske prevare na telefonima su zlo koje malo po malo uništava gejming industriju. Umjesto igara, ljudima se podmeće ingejm dućane koji zapravo prodaju čipove za kockanje. |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Mobilni gejming ni ne gledam kao neki pravi gejming iako su dio industrije. Nešto od toga se jeste prelilo u pravi tradicionalni gejming ali istinske pay to win igre su ostale uglavnom na telefonima.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 464748 |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |