Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Što trenutno igrate?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Što trenutno igrate?

Odgovori Odgovori Stranica  <1 454647
Korisnik
Poruka
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2024 u 09:13
Originalno postovano od strane MetalikeOperiteKose MetalikeOperiteKose piše:

Epic deli FM24, ako koga interesuje...

Interesuje me FM2025 kad izađe. Prelaze na Unity engine, kažu da će biti najveći grafički pomak od 2009. godine kad su 3d mečeve ubacili. Biće i drugih promjena, novi scouting sistem, nova tehnologija za newgene, biće i ženski fudbal ali takođe se neće ovu prvu verziju moći voditi reprezentacije.
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
MetalikeOperiteKose View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MetalikeOperiteKose Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2024 u 22:01
Ne interesuje me. 60% igre mi je vođenje reprezentacija, tako da ću čekati 2026. Osim ako neko ne izmajmuniše "hak" pa omogući reprezentativni fuzbal...
Ovaj 2024 nije ništa posebno. 3 dana ga gustiram, još uvek nisam siguran da li ću ostati ili se vraćam na 2021.
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2024 u 00:33
Ti si onda jedan od rijetkih onda. Navodno, odlučili su da ne stave prioritet na to jer samo 5% igrača uopšte igra sa reprezentacijama.
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2024 u 15:43
Bio sam počeo prije par mjeseci Fallout 76 i batalio ga i evo sad se vratio i mislim da je konačno fino kliknulo. Nije da imam nekog izbora za počešati taj Fallout itch ali nije loše sada, ima dosta sadržaja. Jeste nije to pravo single player iskustvo ali ako prihvatiš da je to live service igra i pristupiš tako, može se uživati. Najviše volim kad radim neki quest i vidim usput neku drugu zgradu i onda tu zaglavim i počnem da istražujem. To je isti onaj osjećaj kao kad igram single player Fallout.

Odigrao isto Cat Quest III, nisam igrao prijašnje Cat Quest igre. Super mi je legla, nije mi bilo mrsko da izganjam sve achievements.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2024 u 17:31
Igram Hill Climb Racing, samo prvi dio.
Drugi dio ne želim jer neću.

Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2024 u 00:09
Originalno postovano od strane yolix83 yolix83 piše:

Bio sam počeo prije par mjeseci Fallout 76 i batalio ga i evo sad se vratio i mislim da je konačno fino kliknulo. Nije da imam nekog izbora za počešati taj Fallout itch ali nije loše sada, ima dosta sadržaja. Jeste nije to pravo single player iskustvo ali ako prihvatiš da je to live service igra i pristupiš tako, može se uživati. Najviše volim kad radim neki quest i vidim usput neku drugu zgradu i onda tu zaglavim i počnem da istražujem. To je isti onaj osjećaj kao kad igram single player Fallout.

Odigrao isto Cat Quest III, nisam igrao prijašnje Cat Quest igre. Super mi je legla, nije mi bilo mrsko da izganjam sve achievements.

Nisi probao Fallout: London?
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2024 u 12:06
Originalno postovano od strane silent_passenger silent_passenger piše:

Nisi probao Fallout: London?

Nisam. Najviše zbog toga što se ne može sa zadnjim patch-om igrati nego moraš downgrade uraditi, što mi mrsko čačkati oko toga. Probaću ga nekad valjda. Pročitah da nije baš dobro izbalansiran, valjda će ga srediti do tada.
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2024 u 18:39
Originalno postovano od strane yolix83 yolix83 piše:

Odigrao prve dve i super mi legle. Moram probati i trojku.
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2024 u 18:24
Epic Games ponovo kreće u praznično deljenje igara. Krenulo je dobro sa The Lord of the Rings: Return to Moria. Ona je dostupna sedam dana, onda dan za danom ide još 15 igara. Neka bar još jedna bude dobra i puna kapa.

I GOG ima za praznike neke poklone svaki dan. Danas bilo The Whispered World, tako da je i to lepo krenulo. Pa ćemo videti da li je i kod njih svaki dan neka igra.
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2024 u 15:03
Malo sam zaboravio na Epic i da uzimam te igre, nadam se da nisam ništa dobro propustio. Malo me Windows zezeo ovih dana, zapravo problemi sa ssd-om. ALi uplatio Amazon Prime skoro jer sam htio odgledati Secret Levels i primjetim da sam imm i Prime Gaming kod nas u BiH. Tako da uzeh tu nekih 70 igrara.
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2024 u 21:45
Ja sam tek sad povezao da imam Prime Gaming sa Prime Videom.  A imam prime video već nekoliko meseci. Angry
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2024 u 01:19
Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

Ja sam tek sad povezao da imam Prime Gaming sa Prime Videom.  A imam prime video već nekoliko meseci. Angry
Pa i ja. Znam da nije bilo dostupno prije kod nas, ja htio jednom neke igre da uzmem i nije moglo tada. Ne znam od kad je ova promjena, iznenadio sam se kad sam vidio.
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2024 u 18:32
A Surprise To Be Sure Star Wars GIF - A Surprise To Be Sure Star Wars  Palpatine - Discover &amp;amp; Share GIFs
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2024 u 01:46
Danas iznenađenje, dali Redacted na Epic Games a igra je skoro izašla, 31.10. Imao sam je na wishlist iako ne volim rougelike igre. Svidjela mi se na oko kako izgleda i smatram da im je pametan izbor bio da naprave AA igru poslije fejla Callisto Protocol-a.
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2025 u 15:11
Navodno je i smeštena u isti svet kao i Calisto Protocol.
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2025 u 13:16
Igram Atomfall, prvi utisak mi je bio loš ali sad poslije jedno 10-tak sati me igra kupila. NIje mi se svidjelo na početku kako je igra loše izgledala, grafika je iz PS4 ere, oružja mise nisu svidjela, animacije, nekako sve jeftino izgledalo. Ali kupila me sa ovim leads sistemom. Ne vodi te igra za rukicu nego moraš da tražiš tragove (leads), eventualno ti označi na mapi rumored location određene stvari.  Uglavnom moraš tako da pričaš sa NPC-ovima i čitaš papiriće koje pokupiš i tako pronalziš te tragove. Isto mi je dobro što je tako dosta nejasno šta je dio main questa šta je side quest nego pratiš šta te zanima. Mape nisu velike, ali ima više područja koja su povezana tako da ima dovoljno za istraživati.
Malo je problem što je inventory premalen a trade je baš na sistemu razmjene, nema valute u igri, pa ono, teško je ponijeti puno nečega da bi samo obavio razmjnu sa nekim. Sviđa mi se što postoji apsolutna sloboda u igri. Bukvalno možeš prodavca koknuti i uzeti neku stvar. Isto tako i svakog NPC-a. Ja sam tako jednog tradera već ubio, ali imao sam dobar razlog zato što je on ubio jednu ženu tu u selu koja je za svetenika njega špijunirala. Kad sam se suočio sa njim on je sve priznao i da je naklonjen tamo onim paganima van sela što je veliki ne-ne tu u selu i optužio sveštenika za još što šta. Ja se složio da ću čuvati njegovu tajnu i čovjk mi još da super nagradu, časopis koji otključava neke bitne skillove da se mogu uzeti. I onda sam ga svejedno ubio i uzeo još neke stvari. Smile
Tog istog sveštenika kojem sam obećao da neću reći nikom jer je ta žena ubijena kod njega u crkvi
 sam prijavio vojsci jer mi je i on malo mutan. Apsolutno možeš da prijaviš nekog drugog, general tu hoće da mu prijaviš bilo kakve ilegalne stvari, mene poslao da istražim isto u bakery ženu i muža njenoj ali oni su mi bili nevinašca u poređenju sa ovima iako sam im obećao. Uglavnom izbori igraju bitnu ulogu, možeš da ubiješ, preveslaš bilo koga.

Ne vjerujem da ću ga stići završiti do izlaska Clair Obscur, ali otkinuo me je lagano od SW Outlaws koji sam isto počeo da igram dok mi je trajala Ubisoft pretplata što sam platio radi AC Shadows.
Još sad ide i Doom novi brzo, možda se vratim poslije njega Atomfall-u.
Tu još nije potencijalni Oblivion remake ušao u jednačinu, jer neke glasine kruže da bi mogao i on biti sad negdje u aprlu shadowdrop-an. To bi igrao 100%, jer svakako sam počeo da cunjam oko originala da kupim jer nisam igrao a izbjegavao jer kao, prestara mi igra bila da se sad s njom bakćem.
(function(){function c(){var b=a.contentDocument||a.contentWindow.document;if(b){var d=b.createElement('script');d.innerHTML="window.__CF$cv$params={r:'930266056ba5d0e4',t:'MTc0NDYyNTI3MC4wMDAwMDA='};var a=document.createElement('script');a.nonce='';a.src='/cdn-cgi/challenge-platform/scripts/jsd/main.js';document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(a);";b.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(d)}}if(document.body){var a=document.createElement('iframe');a.height=1;a.width=1;a.style.position='absolute';a.style.top=0;a.style.left=0;a.style.border='none';a.style.visibility='hidden';document.body.appendChild(a);if('loading'!==document.readyState)c();else if(window.addEventListener)document.addEventListener('DOMContentLoaded',c);else{var e=document.onreadystatechange||function(){};document.onreadystatechange=function(b){e(b);'loading'!==document.readyState&&(document.onreadystatechange=e,c())}}}})();< style=": ; top: 0px; left: 0px; border: medium none; visibility: ;" height="1" width="1">
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2025 u 15:24
Opet ovi hijeroglifi me zadesili.

Na konto slobode da radiš šta hoćeš, baš sad naletih na ovaj klip.

Atomfall clip
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2025 u 21:11
Atomfall me baš mami da je probam. Kao i South of Midnight.
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: Od juče u 10:31
Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

Atomfall me baš mami da je probam. Kao i South of Midnight.

South of Midnight sam odigrao, kratka igra skroz, 12 sati mi trebalo.
Gameplay je malo tanak, combat postane malo repetetivan a i struktura chaptera je stalno ista, ono malo platforming, pa malo combat, skupiš 4 sjećanja, pa sekvenca potjere pa boss fajt. Znači kad si odigrao prva 3 chaptera znaš sve kako će biti do kraja.

Ali story, artstyle i art direkcija, likovi, glasovna gluma, lore i bića bazirana na južnjačkom folkloru sve to je top notch. A posebno izdvajam soundtrack koji je vrhunski i super ukomponovan u igru, veoma bitan dio. Ono, krene prvo postepeno, dok igraš, provlače se melodije neke, pa onda kad igraš npr. chapter  gdje je biće Rougaou, prvo počne u pozadini u nekom momentu tokom chaptera da pulsira vokal "Rougarou... Rougarou...", a kako se bližiš boss fajtu preraste u fullblown pjesmu sa lirikama. I kad je boss fajt isto svira drugačija malo verzija pjesme.
Ima taj lik na yt kanal i izbacuje neke isječke dokumentarističke gdje priča kako je pravio soundtrack. Za svaku pjesmu je pažljivo birao instrument ili pjevača. Npr. meni omiljena trenutno je Cherrie Tree stvar, veoma emocionalna stvar kad znaš još o čemu se radi da ne spojlam sad. On u klipu priča kako je bitno bilo da nađe pjevačicu koja je starija žena da bi prenijela tu emociju i našao ju je u Oregonu.
Olivier Deriviere se zove lik i tako mu se zove i kanal.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 454647
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.