Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sto mislite o 6320? |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |||
merethe ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member ![]() ![]() Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2005 Lokacija: Norway Status: Offline Points: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
slusaj momak ja nisam nikog direktno vrijedjao,ali sad ti moram rec da si konj kad neznas razliku izmedju proslog i sadasnjeg vremena...naravno da je 7650 bio popularan mob kad je izasao i ko ga je tada kupio to je sasvim druga prica ali u danasnje vrijeme kad razmislis je puno bolje za iste novce kupit puno bolji mob.. ajd sad razmisli o tome sta ja pisem pa se lijepo izvini pa da nastavimo dalje bez konflikata kao i do sada...pozdrav ![]() |
|||
![]() |
|||
tlisak ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ˙°¤. mirotvorac .¤°˙ Pridružen: 06.Rujan/Sep.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 785 |
||
Neda mi se uplodat sliku ali mozete ih pogledati na www.gsmarena.com odabirom tog modela pa sastrane pictures slike su prejebene rezolucija 1280*960, da u pravu si ima MMC memorijsku karticu od 64Mb , 10Mb interegrirane memorije i 2MB RAM memorije. mobitel je prebolestan. po pitanju 7650 istina je nemojte se vrijeđat mobitel je bio zvijer kad je izašao, malo je nezgrapan ali je odličan, sada ga više nikom nebi preporučio za kupnju ali prije dvije godine stvari su drugačije stajale, također ukoliko vam je puno za 6630 postoji 6600 koji se sad da nać za 1000kn u oglasniku. K700 odličan mobitel po vanjštini ali ne pruža previše i ima lošu bateriju, lijep je to svakako i kvalitetan ali preskup za ništa, od sada na dalje samo symbiani dolaze u obzir. I nemojte izuzet da 6630 ima UMTS/3G i EDGE. |
|||
![]() |
|||
nitrogas ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2003 Status: Offline Points: 561 |
||
ma nije preskup za ništa... pa ako želiš nokie sa takvim specifikacijama 1000 do 1500gore moraš pljunuti...
Pa kada sam ga išao kupovati lik mi je govorio tako a i sam sam vidio... drugo je preko oglasa...blabla... |
|||
![]() |
|||
eXecutioner ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 22.Ožujak/Mar.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 594 |
||
tlisak, zar samo nokia ima Symbian mobitele?
|
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ˙°¤. mirotvorac .¤°˙ Pridružen: 06.Rujan/Sep.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 785 |
||
Ne, gotovo svaki proizvođać mobitela je izbacio barem jedan symbian telefon, barem oni jaći na tržištu ali postoji razlika u Symbiyn-ima, kao što svi znamo to je opetarivni sustav tako postoje i njegove inaćice, najpoznatija je Serija 60 koja je "šarena" po proizvođaćima ali nema Sony ericssona, onda imamo seriju 80 koja pripada seriji Nokijinoh Comunicatora (serija 9xxx), i seriji UIQ koja većinom pripada Sony Ericssopnu a prepznatljiva je po touchscreenovima. Ovo su za sada svi telefoni sa Symbianom: Panasonic BenQ Siemens Sony Ericsson Nokia |
|||
![]() |
|||
toknezev ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 21.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 1292 |
||
Sad ću ja ispast glup, no što je symbian?
|
|||
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum. |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 22.Ožujak/Mar.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 594 |
||
kazu da je mob bez Symbiana kao DOS, a sa njim kao Win XP... to je kao razlika
|
|||
![]() |
|||
KiDjej ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 11.Travanj/Apr.2005 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 46 |
||
ovo ti je trenutno sada top od nokie. mobitel je haos. samo uzimaj
|
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
KiDjej, nisam te skuzio... sto si htio reci?
|
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
Symbian je operativni sustav za mobitele. |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
he, he vidi se tko cita newse hr.alt.cellular.gsm, tema Naj ruzniji mob. :) |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
pa cuj, treba se polako ufurati i u to podrucje... mozda, kupim uskore
nesto takvo, pa da budem upucen u ta zbivanja... iako su mi blutooth,
irda i ostale spike totalna nepoznanica jer moj super-duper siemens C45
nema te mogucnosti...
a sto se tice mobitela - Sony Ericsson mi se ne dopada jer su oni t i k modeli svi nekakavi isti, Siemens necu ni komenirati, pa jedino neka Nokia dolazi u obzir, tj. mobitel sa Symbianom.... |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 21.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 1292 |
||
A što fali Siemensu? Opet ja spominjem, s65. Čini mi se da ima sve što današnji mobiteli imaju (1,3Mp foto,...) I još ga je koristi Brad Pitt u Ocean's Twelve. Di'š većeg argumenta za kupovinu?!? Kako ti nije jasno da je baš zbog tog mobitela zbario C. Zeta-Jones u filmu. |
|||
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
nema Symbian....
![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 11.Travanj/Apr.2005 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 46 |
||
6320 je najbolji mobitel od nokie trenutno po mome misljenju. nema
bugova nema virusa jak ko zemlja tesko se razbija. mobitel je haos u
svakom slucaju. pozalit nece ako ga kupis.
|
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
Mobitel je ok po nekim opcijama i cijena je prihvatljiva no to je Siemens... Nekom je super, kao na primjer tebi i ja cijenim tvoje mišljenje no nebi ga kupio nikad, previše znam o mobitelima da bi kupio Siemensa.
6320 uopće ne postoji kao Nokijin model.... Naziv topica je kriv no ako misliš na 6230 ili 6230i da to su odlični telefoni ali su daleko od najboljih Nokijinoh modela.
pozdrav Sad tek vidjeh cijenu, previše, osim ukoliko se radi o malo korištenom mobu i to dobro očuvanom (eventualno ako ima garanciju) jer su novi po oglasniku 230€ cc 1700kn
|
|||
![]() |
|||
euforia ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 486 |
||
Neznam al meni je siemens uvijek bio ok. Ne kužim se uopće u to al ak ima neka velika razlika volio bi ju znat. |
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
sorry mistake u kucanju
|
|||
![]() |
|||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
||
Ok. Tlišče, kad budem mjenjao mobitel, tebe ću ušarafiti za koju informaciju.
|
|||
|||
![]() |
|||
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 71388 |
||
Znam, znam, odgovarati na stare teme je besmisleno i to sve, no ulepšao mi je dan argument iznad 😄 i može se primeniti na sve. 😄 Oko čega god da se dvoumimo, nepotrebno je, Jackie Chan je to nešto već koristio u nekom od svojih dva i po mEleona filmova. A Jackie Chan zna šta radi. Gde ćeš zabavniju i blesaviju životnu vodilju od "What would Jackie do?" 🤭 Ažurirao puppet_master - 02.Rujan/Sep.2021 u 23:24 |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |