Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sto mislite o 6320?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sto mislite o 6320?

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
merethe View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2005 u 15:13
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Pa dobro koji k..ac merethe seres, kad sam ja kupovao 7650 na bm bio je vrhunski mob, a danas jos uvijek odlicno radi i s njim nikad nisam imao problema. O.K. danas ima sigurno puno boljih mobitela za kupit, al nemoj da se sad pocinjemo vrijedat.

slusaj momak ja nisam nikog direktno vrijedjao,ali sad ti moram rec da si konj kad neznas razliku izmedju proslog i sadasnjeg vremena...naravno da je 7650 bio popularan mob kad je izasao i ko ga je tada kupio to je sasvim druga prica ali u danasnje vrijeme kad razmislis je puno bolje za iste novce kupit puno bolji mob.. ajd sad razmisli o tome sta ja pisem pa se lijepo izvini pa da nastavimo dalje bez konflikata kao i do sada...pozdrav
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2005 u 21:20

Originalno postovano od strane nitrogas nitrogas piše:

daj sliku 6630...
ja ti imam K700i ... ima 40mb memorije i skoro 1mp kameru...
Inace ludnica za party... nema blic nego svijetlo koje svijetli dok ne uslikaš...
tako možeš i snimati u mraku...

Nego sada dolazi njegova nova verzija... neznam koja točno ali kazu da ce biti luudnicaa...

6630 vjerojatno ima memorijske kartice...

Neda mi se uplodat sliku ali mozete ih pogledati na www.gsmarena.com odabirom tog modela pa sastrane pictures slike su prejebene rezolucija 1280*960, da u pravu si ima MMC memorijsku karticu od 64Mb , 10Mb interegrirane memorije i 2MB RAM memorije. mobitel je prebolestan. po pitanju 7650 istina je nemojte se vrijeđat mobitel je bio zvijer kad je izašao, malo je nezgrapan ali je odličan, sada ga više nikom nebi preporučio za kupnju ali prije dvije godine stvari su drugačije stajale, također ukoliko vam je puno za 6630 postoji 6600 koji se sad da nać za 1000kn u oglasniku. K700 odličan mobitel po vanjštini ali ne pruža previše i ima lošu bateriju, lijep je to svakako i kvalitetan ali preskup za ništa, od sada na dalje samo symbiani dolaze u obzir. I nemojte izuzet da 6630 ima UMTS/3G i EDGE.

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2005 u 21:47
ma nije preskup za ništa... pa ako  želiš nokie sa takvim specifikacijama 1000 do 1500gore moraš pljunuti...
Pa kada sam ga išao kupovati lik mi je govorio tako a i sam sam vidio...
drugo je preko oglasa...blabla...

Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2005 u 22:45
tlisak, zar samo nokia ima Symbian mobitele?
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 12:10

Originalno postovano od strane eXecutioner eXecutioner piše:

tlisak, zar samo nokia ima Symbian mobitele?

Ne, gotovo svaki proizvođać mobitela je izbacio barem jedan symbian telefon, barem oni jaći na tržištu ali postoji razlika u Symbiyn-ima, kao što svi znamo to je opetarivni sustav tako postoje i njegove inaćice, najpoznatija je Serija 60 koja je "šarena" po proizvođaćima ali nema Sony ericssona, onda imamo seriju 80 koja pripada seriji Nokijinoh Comunicatora (serija 9xxx), i seriji UIQ koja većinom pripada Sony Ericssopnu a prepznatljiva je po touchscreenovima.

Ovo su za sada svi telefoni sa Symbianom:

Motorola
A1010
A1000

Panasonic
X700
X800

BenQ
P30
P31

Siemens
SX1

Sony Ericsson
P800
P900
P910

Nokia
3650
3230
7650
7610
7710
6600
7610
6630
6680
6681
6670
6260
3660
9300
9500
N-Gage
N-Gage QD
9210i Communicator
9210 Communicator

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 15:19
Sad ću ja ispast glup, no što je symbian?
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 16:56
kazu da je mob bez Symbiana kao DOS, a sa njim kao Win XP...  to je kao razlika
Na vrh
KiDjej View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KiDjej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 16:59
ovo ti je trenutno sada top od nokie. mobitel je haos. samo uzimaj
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 17:42
KiDjej, nisam te skuzio... sto si htio reci? 
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 20:57

Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

Sad ću ja ispast glup, no što je symbian?

Symbian je operativni sustav za mobitele.

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2005 u 12:36

kazu da je mob bez Symbiana kao DOS, a sa njim kao Win XP...  to je kao razlika

he, he vidi se tko cita newse hr.alt.cellular.gsm, tema  Naj ruzniji mob.

:)

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2005 u 08:04
pa cuj, treba se polako ufurati i u to podrucje... mozda, kupim uskore nesto takvo, pa da budem upucen u ta zbivanja... iako su mi blutooth, irda i ostale spike totalna nepoznanica jer moj super-duper siemens C45 nema te mogucnosti...

a sto se tice mobitela - Sony Ericsson mi se ne dopada jer su oni t i k modeli svi nekakavi isti, Siemens necu ni komenirati, pa jedino neka Nokia dolazi u obzir, tj. mobitel sa Symbianom.... 
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2005 u 08:55

A što fali Siemensu? Opet ja spominjem, s65. Čini mi se da ima sve što današnji mobiteli imaju (1,3Mp foto,...)

I još ga je koristi Brad Pitt u Ocean's Twelve. Di'š većeg argumenta za kupovinu?!? Kako ti nije jasno da je baš zbog tog mobitela zbario C. Zeta-Jones u filmu.

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2005 u 10:32
nema Symbian.... 
Na vrh
KiDjej View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KiDjej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2005 u 01:32
6320 je najbolji mobitel od nokie trenutno po mome misljenju. nema bugova nema virusa jak ko zemlja tesko se razbija. mobitel je haos u svakom slucaju. pozalit nece ako ga kupis. 
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2005 u 11:35

Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

A što fali Siemensu? Opet ja spominjem, s65. Čini mi se da ima sve što današnji mobiteli imaju (1,3Mp foto,...)I još ga je koristi Brad Pitt u Ocean's Twelve. Di'š većeg argumenta za kupovinu?!? Kako ti nije jasno da je baš zbog tog mobitela zbario C. Zeta-Jones u filmu.

Mobitel je ok po nekim opcijama i cijena je prihvatljiva no to je Siemens... Nekom je super, kao na primjer tebi i ja cijenim tvoje mišljenje no nebi ga kupio nikad, previše znam o mobitelima da bi kupio Siemensa.

Originalno postovano od strane KiDjej KiDjej piše:

6320 je najbolji mobitel od nokie trenutno po mome misljenju. nema bugova nema virusa jak ko zemlja tesko se razbija. mobitel je haos u svakom slucaju. pozalit nece ako ga kupis. 

6320 uopće ne postoji kao Nokijin model.... Naziv topica je kriv no ako misliš na 6230 ili 6230i da to su odlični telefoni ali su daleko od najboljih Nokijinoh modela.

Originalno postovano od strane <SPAN =bold1><SPAN style=COLOR: white; FONT-FAMILY: Tele-GroteskEEHal; mso-ansi-font-size: 10.0pt; mso-bidi-font-size: 10.0pt><strong>eXecutioner</strong></SPAN></SPAN> eXecutioner piše:

pozdrav
mogu dobiti koristeni mobitel za 1400kn, da li je to previse? i kakav je sam mob, dal valja?

Sad tek vidjeh cijenu, previše, osim ukoliko se radi o malo korištenom mobu i to dobro očuvanom (eventualno ako ima garanciju) jer su novi po oglasniku 230€ cc 1700kn

Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2005 u 11:44
Originalno postovano od strane tlisak tlisak piše:

previše znam o mobitelima da bi kupio Siemensa

Neznam al meni je siemens uvijek bio ok. Ne kužim se uopće u to al ak ima neka velika razlika volio bi ju znat.
Na vrh
KiDjej View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KiDjej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2005 u 12:04
sorry mistake u kucanju
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2005 u 12:58
Ok. Tlišče, kad budem mjenjao mobitel, tebe ću ušarafiti za koju informaciju.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2021 u 22:29

7610 zenskast? pa ako ga moze imati Jackie Chan u New Police Story onda sigurno nije, ne bi to takav frajer imao. ;)

Znam, znam, odgovarati na stare teme je besmisleno i to sve, no ulepšao mi je dan argument iznad 😄 i može se primeniti na sve. 😄

Oko čega god da se dvoumimo, nepotrebno je, Jackie Chan je to nešto već koristio u nekom od svojih dva i po mEleona filmova. A Jackie Chan zna šta radi. Gde ćeš zabavniju i blesaviju životnu vodilju od "What would Jackie do?" 🤭

Ažurirao puppet_master - 02.Rujan/Sep.2021 u 23:24
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.