Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sportska prognoza Premier League
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sportska prognoza Premier League

Odgovori Odgovori Stranica  123 283>
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sportska prognoza Premier League
    Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2017 u 21:02
Sad imam predlog za jednu forumsku igricu ako ima zainteresovaniih - "Sportska prognoza Premier League"

Tipujemo ligu i pravimo tabelu. Fiksevi i 4 dvoznaka (ili troznak umjesto dva dvoznaka)

Primjer za prvo kolo:

Arsenal - Leicester 1
Watford - Liverpool 2
Chelsea - Burnley 1
Crystal Palace - Huddersfield 1 (X)
Everton - Stoke 1
Southampton - Swansea 1 (X)
WBA - Bournemouth X (1)
Brighton - Man City 2
Newcastle - Tottenham 2 (X)
Man Utd - West Ham 1

Glavni znak jedan bod, zagrada pola. 

Potrebno je samo po par min između dva kola da se ispune parovi, a ja bih obavljao ono što potroši malo više vremena - računanje i pravljenje tabele.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2017 u 21:54
Da vidimo.

Arsenal - Leicester 1 (X)
Watford - Liverpool 2 (X)
Chelsea - Burnley 1
Crystal Palace - Huddersfield 1
Everton - Stoke 1
Southampton - Swansea 1 (X)
WBA - Bournemouth 1
Brighton - Man City 2
Man Utd - West Ham 1
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2017 u 22:17
Arsenal - Leicester 1
Watford - Liverpool X (2)
Chelsea - Burnley 1
Crystal Palace - Huddersfield 1 (X)
Everton - Stoke 1
Southampton - Swansea 1 (2)
WBA - Bournemouth 1
Brighton - Man City 2
Man Utd - West Ham 1
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2017 u 00:59

Arsenal - Leicester         1 (X)
Watford - Liverpool         2
Chelsea - Burnley         1
Crystal Palace - Huddersfield     1 (X)
Everton - Stoke            1
Southampton - Swansea         1
WBA - Bournemouth         X (2)
Brighton - Man City         2
Newcastle - Tottenham         2
Man Utd - West Ham         1 (X)
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2017 u 09:03
Nekako mi se čini da ćemo prvo kolo svi riknut na Cityju. LOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2017 u 10:01
Jučer City "ubio" Čekičare. Ovi su izgledali ko šmrkavci neorganizirani... Nije loš City, onaj mali ćelavi Silva je izgleda sve bolji...
Na vrh
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2017 u 15:47
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

Jučer City "ubio" Čekičare. Ovi su izgledali ko šmrkavci neorganizirani... Nije loš City, onaj mali ćelavi Silva je izgleda sve bolji...

Prijateljske utakmice su ipak samo to - prijateljske. Čak i kad trener kaže drukčije, u glavi podsvjesno ostaje da se nema što izgubiti. Zato sam i stavio mogući X na West Ham kod Man U.

Inače, vjerjem da bi ovo mogla biti jako dobra sezona za City - ne toliko zbog transfera, iako su dobro kupovali, već što bi potpuno zdravi Gabriel Jesus mogao nastaviti tamo gdje je stao prije ozljede u prošloj sezoni - klinac ima sve predispozicije da jednog dana bude kandidat za Zlatnu loptu.

Kad smo kod Arsenala - onaj dvoznak nije tliko sumnja u njih koliko povjerenje u Leicester - iako se još ne zna što će biti s Mahrezom, a to je veliki plus ili minus za njih.

Kao najveće (ugodno) iznenađenje očekujem Huddersfield Town, a Swansea, Newcastle i Burnley mi se čine kao najveći kandidati za ispadanje, no tek ćemo vidjeti...
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2017 u 18:05
BTW. Mislio sma gledati prijateljsku Burnley - Hannover 96, ali gostujući navijači pobrinuli su se napraviti prekid i nerede - letjele su stolice...

Frau Merkel i Boni su odgovorne za ovo - morale su bolje odgojiti svoje sugrađane. Cool
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2017 u 21:42
Četvoro, znači ispunjen minimum sa jednog manjeg foruma gdje igramo takve igrice LOL

Ako neko preskoči jedno kolo mogao bi da se oprosti od prvog mjesta, tako da je najbolje ako preskoči da dobije bod manje od najslabijeg iz tog kola (ili isto kao on).

Da otvorimo novu temu? Ovako se postovi prognoze pogube.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2017 u 00:30
Samo me prije otvaranja teme interesuje jeste li za 1 ili za 2:

1) 6 fikseva i 4 dvoznaka / 7 fikseva, 2 dvoznaka i 1 troznak / 8 fikseva i 2 troznaka

2) 6 fikseva i 4 dvoznaka

Primjer za troznak: WBA - Bournemouth X (1,2)
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2017 u 09:33
Mislim da je jedan troznak dovoljan.
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2017 u 09:42
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

tebi nijeLOLLOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2017 u 15:32
Čisto zbog logike (profesionalna deformacija) - mislim da je A opcija prihvatljiva:

dakle - 2 dvoznaka= 1 troznak pa onda kombinacija 6 fikseva i 4 dvoznaka ili 6 fikseva i 2 dvoznaka i 1 troznak ili 6 fikseva i 2 troznaka.

Iako mislim da troznake vjerojatno nećemo ni koristiti - opet - matematički su neisplativi...

Što se bodovanja tiče, možda bi lakše bilo da za fiks pogodak bude 2 poena, a za "dopunski" pogodak 1?
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2017 u 17:27
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

tebi nijeLOLLOL

Ovaj danas pijan blebeće po cijelom forumu. LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2017 u 21:02
Originalno postovano od strane silent_passenger silent_passenger piše:

Iako mislim da troznake vjerojatno nećemo ni koristiti - opet - matematički su neisplativi...

Što se bodovanja tiče, možda bi lakše bilo da za fiks pogodak bude 2 poena, a za "dopunski" pogodak 1?
Tako sam i ja mislio za troznak, bio sam i protiv korišćenja, ali sam ga kasnije često koristio. 

Može sistem poena 2-1
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2017 u 19:54
još malo, pali motore, brm-brm------

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2017 u 23:20
Kako su se ponadali ovi sa dvoznakom LOL
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2017 u 23:53
Čuj hrabroga. LOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2017 u 11:19
jel se može uopće igrati  1 (2), kao što sam ja odigrao na jednom paru?? Ako ne može da preinačim dok se još može. Mislim nije dvoznak već 12, što je u regularnoj ponudi a ne razradi ponude...Ajd Chucky odgovori do 16 sati.
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2017 u 12:05
Mislim da bi to moglo proć kao dvoznak, ako se ostali slože, takvi su i koeficijenti, kao dvoznak...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 283>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.