Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Spooks: The Greater Good (2015) |
Odgovori |
Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14128 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2015 u 23:52 |
Spooks: The Greater Good (2015)
Žanr: Akcija, Drama, Triler Režija: Bharat Nalluri Scenarij: Jonathan Brackley (screenplay), Sam Vincent (screenplay), 1 more credit » Država: Velika Britanija Trajanje: 104 min Uloge: Kit Harington ... Will Holloway Tuppence Middleton ... June Jennifer Ehle ... Geraldine Maltby Lara Pulver ... Erin Watts Elyes Gabel ... Qasim Peter Firth ... Harry Pearce Opis: Spooks: The Greater Good je filmska ekranizacija Britanske špijunske TV serije “Spooks” koja je počela sa prikazivanjem još 2002. godine i potrajala dobrih deset sezona prije nego što je ugašena 2011. godine. Radnja filma se zapravo nastavlja na zadaju sezonu, točnije četiri godina nakon nemilih događaja iz zadnje epizode saznajemo da je karizmatični terorist Adam Qasim pobjegao iz pritvora MI5 tijekom rutinske primopredaje, a legendarni Harry Pearce, vođa protuterorističkog odijela je kriv za to. Osramoćen i prisiljen na ostavku on odglumi samoubojstvo skokom u Temzu. No kada teroristički udar na samo srcu MI5 u Londonu postane neizbježan, Harry Pearce se “vrati iz mrtvih” i pridružuje svom starom prijatelj i štićeniku Willu Crombieu u očajničkom pokušaju da spriječe Qasimove smrtonosne ambicije i te da se iskupi za svoj neuspjeh. topcinemamovie.com |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11281 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Je l' ovo ovaj macan koji ništa ne zna?
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14128 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Nisam nista procitao ni pogledao trejler, samo cu da skinem film i da uzivam kao sto sam uzivao u 10 sezona Spooksa, sjajna serija, neponovljiva.
|
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
|
zele
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 01.Studeni/Nov.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 58 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Dobar
|
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 90101 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Spooks: The Greater Good (2015) je pravi špijunski triler koji sam
mogao do kraja da razumem a samim tim i da ocenim jer za to treba
predznaje. Film se nastavlja na seriju
MI-5 ( 2002–2011) iliti Spooks koju sam gledao i on je u stvari nadgradnja iste. Oboje su praznik za oči jer pored glavolomke nude i akciju koja nije holivudska jer je
lišena spektakla.
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |