Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Silo (2023) |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1339 |
Opcije posta
Thanks(1)
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2023 u 19:01 |
Veoma dobra serija. Ima potencijal da bude odlična serija,
ali ,trenutno, ne zaslužuje svoju veliku 8,4 Imdb ocenu, više je za 7-7,5 ocenu.
Ažurirao Black Raven - 10.Svibanj/May.2023 u 19:15 |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 8912 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Slažem se, nadam se da će biti , ali videćemo do 30. juna.
|
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1004 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odgledao samo prvu epizodu zasad je dobra ali jos je rano .
|
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 213 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Seriju prevodi hidden_gem 💎
|
|
fikus-x
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 09.Prosinac/Dec.2014 Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Silos,Smena i Prašina.Čitao sam prva dva dela,treća nije prevedena.Knige su dobre,drže pažnju.
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Da svi su čekali treću da se prevede , valjda je `Znanje` izdavač, da jeste |
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 619 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Meni se nakon prve tri epizode sviđa kuda je krenula ova priča i kako se realizuje. Nisam čitao štivo, materija mi je skroz nepoznata pa nema poređenja te vrste u mom slučaju. Malo sam strepeo, dosta toga me je razočaralo u poslednje vreme, ali eto, nakon Severance prva serija kojoj se rado prepuštam i iščekujem rasplet.
|
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1004 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Slazem se sa ar8c ,treca epizoda i najbolja i dobija serija sad neki novi pravac,odlicna po meni. Inace Severance ce izgleda otkazati ,i ne bi me cudilo posto najbolje serije uglavnom otkazu posle 1,2 sezone.
|
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Užas ako otkažu Severance pre nego što daju neki rasplet i zaokruže stvari! Ali ne bi me čudilo, publike za stvari koje iziskuju makar malo naprezanja onoga između ušiju ima zabrinjavajuće malo i u konstantnom je opadanju
Uzgred, sad baš čitam da jeste odložena, a ne i skroz otkazana, navodno zbog ovog štrajka scenarista koji je najavljen u Hollywoodu. Kada god da je urade rado ću je dočekati, mada ne bi iznenadilo ni da se od toga skroz odustane... Ažurirao ar8c - 16.Svibanj/May.2023 u 16:54 |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Da u pravu si ja nisam detaljnije gledo,iskreno iznervirao se. Daj boze da nastave stvarno bi bilo greota. Evo preporuka za jos dve dobre serije po meni,da ne otvaram nove teme. Moze ko hoce. Mrs Davis i The big door prize,probajte meni su legle.
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Pa da jeste odložena, razlozi se navode skakojaki, od sukoba unutar ekipe, problema oko scenarija gledanosti i cene epizode, itd, pa se pričalo da su naručili i treću i četvrtu sezonu, ko će ga znati. I ja jedva čekam da vidim nastavak, ali zato i sačekam da vidim da li je zaokružena sezona, da li se planira nastavak, još je `crnje` ,a dešavalo se, ako npr. posle druge ili treće, a ima cliffhanger, prekinu. U krajnjem, ne razumem ako je nešto dobro, a malo fali, ne snime film, i u konačnom zaokruže svoje delo. Hvala kjovo za preporuke.
|
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Uvek drug,a to za cliffhanger opekao sam se za dve meni omiljene The OA i Raised by wolves
|
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Baciću oko na spomenute preporuke, a za Severance bi mi bilo žao da nisam pogledao prvu sezonu sve i da sam znao da nastavka neće biti, a da usput nema ni naznaka o nekakvom logičnom raspletu. Što reče Ben Stiller, ideja je mnogo, ali niko trenutno ne zna kako će se rasplesti priča jer i nadležni žele da puste da se stvari odvijaju u skladu sa raspoloženjem i inspiracijom.
|
|
novikorisnik12
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 22.Kolovoz/Aug.2019 Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
OOOdlična, odlična..
Evo na godišnjem, reko idem odgledat Sucession jer nije bilo vremena, jebnem to i vrtim po Kodiju što se trenutno gleda? Vidim Silo, ajde reko bar jednu epizodu da vidim, kad ono drm-mr ostade do zadnje epizode, jednom išao pišat i jednom jeo.. E to je po meni serija, kad me tako zaokupi, ne sjećam se.. Baš je dobra.. sad treba dočekat ove dvije zadnje epizode :)
al preporuka |
|
dmauka
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 24.Kolovoz/Aug.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Još jedna studija o ljudskom ponašanju u ograničenom okruženju. SF? Možda, ali ne utiče na radnju serije. Ograničen prostor, želja za vlašću, kontrolom, zločini i kazne, teorije zavere, sve je tu. Podseća na onu seriju sa kupolom.
|
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Hm, nakon početnog entuzijazma malo mi splasnuli utisci. Ostala još jedna epizoda, ali ne verujem da će finale nešto dramatično promeniti. Nekako sam nakon prvih par epizoda video veći potencijal i kao da se u međuvremenu malo zastalo. Očekivao sam malo više fantazije, nekih originalnih detalja, ali suštinski ovo je jedna skroz klasična priča o manipulaciji, kontroli, autoritarnoj, da ne kažem tiranskoj vlasti, ljudskoj prirodi i slabosti... Jedino što je ambijent izmenjen i za pozornicu je iskorišćen silos u vidu košnice za ugroženu ljudsku zajednicu.
Ne bi me iznenadilo da nam se pruži samo deo razjašnjenja i da se napravi podloga za dalju mužu ove tematike. Zapravo, iznenadio bih se da tako ne bude. Ali, da ne budem pogrešno shvaćen, ovo je jedna sasvim OK serija u koju se komotno može investirati vreme. Nema mnogo sličnih danas na tržištu. Jedino što sam nakon starta očekivao nešto više i apetit mi je baš bio porastao. |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 29.Studeni/Nov.2016 Status: Offline Points: 462 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Jes, slažem se sa ar8c u potpunosti. Dobro je to, ali ne razvija se baš u epohalnom ritmu, kako je izgledalo. Najavljena je već druga sezona.
Podseća me atmosferično malo na https://titlovi.com/serije/wayward-pines-2934339/
|
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Jeste podseca na Wayward pines ali ona je bila vise Scifi od Silo ,i meni je i ta serija bila bas dobra ,i dan danas mi nije jasno kako i zasto je ona prekinita. Sto se tice Silo ne znam ,ja nisam uopste razocaran razvojem cak stavise se i odvija onako kako sam i mislio i opet sam zadovoljan. Bas mi prija i zao mi je sto je vec 10 epizoda
|
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: 01010110 011010 Status: Offline Points: 2657 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Serija o ničemu. U prve dvije epizode otvore nam toliko toga, da bi se većinu sezone bavili nekim internim stvarima i pizdarijama.
|
|
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2018 Status: Offline Points: 289 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Kako u deset epizoda presipati iz supljeg u prazno. Ocena 4.
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |