Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sheytan vojud nadarad (2020)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sheytan vojud nadarad (2020)

Sheytan vojud nadarad

Sheytan vojud nadarad (2020)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2020

Žanr:

drama, akcija

Trajanje:

151 min

Režija:

Mohammad Rasoulof

Scenarij:

Mohammad Rasoulof

Glavne uloge:

Ehsan Mirhosseini
  >  Salar
Ali Hemmati
  >  Tahmineh
Zhisheng Xu
  >  Ali
Pejvak Imani
  >  Nima
Kaveh Ahangar
  >  Pouya
Bardia Yadegari
  >  Prisoner
Zhila Shahi
  >  Zaman (as Shahi Jila)
Shahi Jila
  >  Zaman
Anahita Eghbalnejad
  >  Nana's mother
Shaghayegh Shourian
  >  Razieh
Alireza Zareparast
  >  Hasan
Mahtab Servati
  >  Nana

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sheytan vojud nadarad (2020)
    Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2020 u 00:04
Prijevod je najavio Bambula ⚡
Na vrh
Peki&Maki.Co View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Peki&Maki.Co Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2020 u 19:55
Hvala majstoreeeee
Na vrh
aleksandar arsic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksandar arsic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2020 u 22:58
Bambula Legenda
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2020 u 03:19
Nikakav poseban utisak ovo nije ostavilo na mene, osim sto obradjuje vrlo delikatnu temu.Hvala na prevodu.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2021 u 14:43
Odlican film
Na vrh
mendo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mendo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2021 u 15:11
Odlican film! Nisam prije puno znao o iranskoj kinematografiji, ali poslije ovoga filma jako sam se zainteresirao i pronasao pregrst odlicnih filmova. Ovaj preporucujem svakako pogledati. Vidi se da on ne pretendira da bude neki veliki umjetnicki film, vec da ukaze na pojedine aspekte zivota u Iranu, no reziran je i odigran na visokom nivou. Sve cetiri price su zanimljive (meni najzanimljivija treca) i sokantne za nas koji zivimo u drugacijoj kulturi. Ovaj film nam otvara jedan sasvim novi pogled na Iran i iransko drustvo.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2021 u 22:20
Originalno postovano od strane dzindzin16 dzindzin16 piše:

Nikakav poseban utisak ovo nije ostavilo na mene, osim sto obradjuje vrlo delikatnu temu.Hvala na prevodu.

Da temu, koja je i danas aktuelna, bilo je par dobrih dokumentaraca na ovu temu proteklih godina.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2021 u 22:31
Originalno postovano od strane mendo mendo piše:

Odlican film! Nisam prije puno znao o iranskoj kinematografiji, ali poslije ovoga filma jako sam se zainteresirao i pronasao pregrst odlicnih filmova. Ovaj preporucujem svakako pogledati. Vidi se da on ne pretendira da bude neki veliki umjetnicki film, vec da ukaze na pojedine aspekte zivota u Iranu, no reziran je i odigran na visokom nivou. Sve cetiri price su zanimljive (meni najzanimljivija treca) i sokantne za nas koji zivimo u drugacijoj kulturi. Ovaj film nam otvara jedan sasvim novi pogled na Iran i iransko drustvo.

I ja licno nisam znao o njihovoj kinematografiji,bio sam u Iranu pre 9 godina, specificno drustvo (kao npr, i Saudijska Arabija) koliko sam uspeo da dozivim za neke dve nedelje, ali i od mene preporuka za film, da ne ulazim u kratku analizu.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2022 u 23:24
Kaže imdb:
Citiraj The film was secretly made, then banned in Iran.

To te ja pitam.
Uzimam. Kad ću gledati ne znam.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.