Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sheytan vojud nadarad (2020) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 215 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2020 u 00:04 |
Prijevod je najavio Bambula ⚡
|
|
![]() |
|
Peki&Maki.Co ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala majstoreeeee
|
|
![]() |
|
aleksandar arsic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 10.Travanj/Apr.2014 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 0 |
Bambula Legenda
|
|
![]() |
|
dzindzin16 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 07.Studeni/Nov.2009 Status: Offline Points: 670 |
Nikakav poseban utisak ovo nije ostavilo na mene, osim sto obradjuje vrlo delikatnu temu.Hvala na prevodu.
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 49 |
Odlican film
|
|
![]() |
|
mendo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 11.Svibanj/May.2020 Status: Offline Points: 21 |
Odlican film! Nisam prije puno znao o iranskoj kinematografiji, ali poslije ovoga filma jako sam se zainteresirao i pronasao pregrst odlicnih filmova. Ovaj preporucujem svakako pogledati. Vidi se da on ne pretendira da bude neki veliki umjetnicki film, vec da ukaze na pojedine aspekte zivota u Iranu, no reziran je i odigran na visokom nivou. Sve cetiri price su zanimljive (meni najzanimljivija treca) i sokantne za nas koji zivimo u drugacijoj kulturi. Ovaj film nam otvara jedan sasvim novi pogled na Iran i iransko drustvo.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9031 |
Da temu, koja je i danas aktuelna, bilo je par dobrih dokumentaraca na ovu temu proteklih godina.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9031 |
I ja licno nisam znao o njihovoj kinematografiji,bio sam u Iranu pre 9 godina, specificno drustvo (kao npr, i Saudijska Arabija) koliko sam uspeo da dozivim za neke dve nedelje, ali i od mene preporuka za film, da ne ulazim u kratku analizu.
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4725 |
Kaže imdb:
To te ja pitam. Uzimam. Kad ću gledati ne znam.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |