| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Schwarz Und Weiß Wie Tage Und Nächte Aka Black And White Like Day And Night (1978) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Schwarz Und Weiß Wie Tage Und Nächte Aka Black And White Like Day And Night (1978)Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2014 u 22:19 |
|
Schwarz Und Weiß Wie Tage Und Nächte (1978) * Black And White Like Day And Night * ![]() IMDb Režija: Wolfgang Petersen Scenarij: Jochen Wedegärtner, Karl Heinz Willschrei Žanr: Drama Jezik: Njemački Država: Zapadna Njemačka Trajanje: 103 min Bruno Ganz ... Thomas Rosemund Gila von Weitershausen ... Marie Rosemund René Deltgen ... Lindford Ljuba Tadic ... Stefan Koruga Alexander Hegarth ... Vater Rosemund Joachim Wichmann ... Grünfeld Markus Helis ... Thomas als Kind Elke Schuessler ... Marie als Kind Gudrun Vaupel ... Mutter Rosemund Eberhard Stanjek ... Moderator Alexis von Hagemeister ... Wilke Annemarie Wendl ... Ärztin Nakon što je kao dječak doživio nervni slom nakon jednog poraza i zarekao se da više nikad neće igrati šah, stručnjak za kompjutere Thomas Rosenmund ipak potajno, a kasnije i na nagovor uprave firme u kojoj radi, stvara kompjuterski program za šah. Prva provjera tog programa odigrava se u Opatiji, a protivnik je ruski šahist Igor Koruga (briljantno ga glumi naš Ljuba Tadić). Rus s lakoćom pobijedi računalo, a ozlojeđeni programer odlučuje osobno izazvati svjetskog prvaka Korugu, te uzima poduku iz šaha… Prevod i tekst za temu uradio je: a.žižak TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |